Овако изгледа када Путин прети (ВИДЕО)

Овако изгледа када Путин прети (ВИДЕО)

8 августа 2015

vladimir-putin435Недавно се у јавности појавио текст листа „The Moscow Times“, руске новине која је иначе својеврсни памфлет америчке амбасаде у Москви, који наводи да има сазнања о наводном „љутитом“ наступу Владимира Путина на састанку са турским амбасадором у Москви.

У овом тексту се Путин представља, благо речено, као „сељачина“ и трећеразредни дипломата који прети турском амбасадору у Москви, извесном Умиту Јардиму.

Како маштовито пише гласило америчке амбасаде, због неслагања са турском политиком у вези Сирије, у разговору иза затворених врата, који је трајао 2 сата, Владимир Путин је турском амбасадору рекао „ако је тако, онда кажи свом диктаторском председнику да може да се носи у пакао заједно са својим терористима из Исламске Државе, а од Сирије ћу направити велики Стаљинград, јер Ердоган и његови Саудијски савезници нису ништа бољи од Адолфа Хитлера“.

На страну ово писање „The Moscow Times“ које није ништа до „новинарска патка“, на овом снимку се види како стварно изгледа када Путин прети, а реч је о састанку са неколико „аљкавих“ гувернера и државних функционера којима је Путин очитао лекцију.

Наиме, Путин им прво говори да постоје велики проблеми којима се они не баве на исправан начин и које не решавају.

„Ви их нећете ни решити, јер видимо како то радите.“ – каже Путин.

„Ми не седимо овде случајно, ја ово нисам случајно организовао, као што није случајно ни то што сам рекао да камере остану укључене и све ово сниме.“ – наставља руски председник и поставља питање: „Шта ви радите? Каквим се ви пословима бавите? То је екстремно низак квалитет обављања послова.“

„Ако ћете наставити тако да се понашате, ми нећемо учинити и постићи ништа. Потребно је ствари урадити, урадити са више професионалности. Потребан је далеко професионалнији став.“ – објашњава им Путин.

„Уколико не постигнемо резултате, можемо само закључити или да ја нисам довољно ефикасан или да ви не радите како треба и да сви морате да одете.“ – поручује Путин државним функционерима.

„Морате да знате да сам ја данас склон овој другој опцији. Да не буде никаквих илузија.“ – каже Путин.

Погледајте како је то изгледало:

(Правда)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Dux says:

    Auuuuu nema zezanja kod Vladimira!!!! Očitao bukvicu kao maloj deci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u