Овако ПУТИН разговара са тајкунима кад је бесан! (ВИДЕО)

Ovako PUTIN razgovara sa tajkunima kad je besan! (VIDEO)

8 novembra 2015

NYT2009060417230499COd dolaska Vladimira Vladimiroviča Putina na vlast, u Rusiji su stvari počele drastično da se menjaju. Rusija je krenula da se oporavlja i jača na svim poljima, a pre svega ekonomski.

Godinama pre toga Rusiju su pljačkali činovnici, finkcioneri, a najviše tajkuni. Tajkuni su tih godina postali zaštitni znak Rusije. Oni su odlučivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo.

Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drastično promenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsednik treba da razgovara sa tajkunima. Onemogućio im je dalje bogaćenje, a to bogatstvo upotrebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska, sa još nekoliko tajkuna kupio je jednu fabriku za simboličnu cenu. Što je poznato nama u Srbiji. Cilj im je bio da se ta fabrika ugasi da bi oni iz svega toga mogli da izvuku korist.

Ali, malo su se preračunali!

Radnici fabrike su pisali Putinu i zamolili ga za pomoć. Predsednik Putin se hitno uputio u fabriku i pozvao vlasnike takođe da dođu na sastanak.

Besan, Putin je sastanak sa tajkunima započeo rečima: „Zašto ovo niste rešili pre? Razbežali ste se kao bubašvabe kad ste čuli da dolazim!“.

Olega Deripasku je pred svima bukvalno naterao da potpiše ugovor po kome fabrika počinje sa radom onako kako je to vlada Rusije predvidela!

Pogledajte snimak tog događaja:

(Intermagazin.rs)

KOMENTARI23 komentara

 1. mija says:

  "Jesi li ti potpisao?" "Jesam." "Jesi?" "Ovaaaj," "Dodji,dodji. Evo ovde." :) :) :) Putin je car nad carevima.

 2. mila says:

  Biser planete!

 3. Nikanor says:

  Putine care ne daj bagri pare. Eh što nisi na mestu Aleka Briselskog samo šest meseci?

 4. Siniša says:

  To je staro 4-5 godina Kod nas nećete gledati nikad nažalost Tj sve dok nam okupator bira vlast

 5. Goran says:

  To se zove predsjednik ! Upravo zbog ovakvih stvari je Rusija vaskrsnula ! Jao Putine Care , dodi malo na balkan da zavedes red :-)

 6. BOSKE says:

  TAKO SE TO RADI....

 7. rodoljub zaharijevic says:

  a sta bi se desilo da tako nesto urade aca ili toma,pa jbt bila bi pobuna,sranje o ugrozenim pravima,privatnosti,bahanalno ponasanje,nevaspitanje,pitali bi dusebriznici i veliko srbi ko mu je dao pravo,o cemo on razmislja,te neko ga naterao da to radi,ne vodeci racuna o narodu i srbiji i tako dalje blabla,normalno sve vidjenije nedojebane vodje nvo bi bile na naslovnim stranama,u nekoliko reci tako se radi i tako treba raditi u vreme tranzicije a posle kulturno,vaspitano fino,pa nasi tajkune sve sa dva casa i velikim odmorom.

 8. Radomir says:

  Tako je domacine ,sledeci njihov pokusaj podrivanja drzave ,hitno hapsenje i u zatvor neka rade u nekom rudniku ,da vide kako je obicnom radniku.

 9. miki says:

  Na kraju komentar: "Ako je državi velikoj kao Rusija nužna poseta gazde (misli na Putina) kako bi pokrenuo jednu fabriku onda je ta država u velikom problemu" Haha, naprotiv ovakva jedna pojava Putina stavila je do znanja svakom oligarhu da se ne zajebava jer će kako Putin reče država pokrenuti proizvodnju bez njih. Kako je taj i slični postupci Putina od njega napravio lidera u Rusiji ovi zapadnjaci mogu samo da gledaju i plaču. Mogu oni da smišljaju propagadne emisije sa pokušajem da predstave Rusiju zemljom sa problemima ali to će se na kraju njima razbiti o glavu. Zašto? Zato što se Rusija budi i sve je jača, a oni će polako na smetlište istorije!

  • Lune says:

   Hm,hmm..a, pamtim Putina, kada je usao u jednu prodavnicu u centru Moskve..samo je pitao vlasnika.."posto su vam ove kobasice"'? cena je pala,bila je visestruko veca,od neke normalne.

 10. MZ says:

  OVAJ PUTINOV VIDEO ZAPIS OSTAVLJAM NA SRED SVOG KOMP.MONITORA,DA SE ZNA KAKO TREBA DRZAVA DA UPRAVLJA. A HTEO JE TAJKUN DA MU MAKNE HEIJSKU AL NITO NIJE USPEO. VIDI SE DA SVI TAJKUNI POCINJU SKOLOVANJE NA PIJACAMA.

 11. Raka says:

  Putin uništava tajkune da bi on na kraju postao najveci tajkun na svetu... Preko 200 milijardi dolara sto ga cini skoro 3 puta bogatijeg od drugog najbogatijeg coveka na svetu koji ima tek nesto preko 70...

 12. Stefan says:

  Zajeban Putin, hahahaha. :D

 13. Djuric Milos Trstenik says:

  Tako treba i nikako drugcije sa pljackasima narodne imovine.Na zalost to nema ko da sprovede u Srbiji.Ja bi samo jos uveo streljanje istih uz kraci kulturno umetnicki program uz obavezno prisustvo srednjoskolaca

 14. miroslav says:

  Tako je trebalo i sa nasim tajkunima,ali ni tada ni sada nema ko da tako uradi.Svi su bili u dilu.I sada je isto.Kakve vajde od hapsenja?

 15. zlatiborski ovan says:

  Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drastično promenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsednik treba da razgovara sa tajkunima. Onemogućio im je dalje bogaćenje, a to bogatstvo upotrebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda. ////////// bilo je i Srba pribliznih PUT IN, ali su ih poubijali, i instalirali marionete ************** Vukasin Soskocanin je bio pravi lider svog, srpskog naroda i vrlo tvrd orah https://tinyurl.com/nah6f6c

 16. zlatiborski ovan says:

  u Srbiji su obavestajne sluzbe (UDBA,KOS) radile protiv Srbije (infitrilane zapadnim agentima, nakon ukljanjanja Rankovica), dok su u Rusiji dovele patriotu na vlast.

 17. Jasmin says:

  Ali ono na kraju "Vrati mi moju olovku",hahahahahahhahahahaha :-D

 18. zlatiborski ovan says:

  Blago onome ko doveka živi imao se rošta i roditi https://tinyurl.com/ptrwv36

 19. Miroslav says:

  Ma kralj!!!!! Ma kralj!!!! Ziv bio dugo godina!!!!

 20. Meri says:

  Poogledajte na http://www.facebook.org Goran Jeftović Izbeglička katastrofa Srbije… kako se ne primenjuje tj. krši Zakon o zaštiti državne granice, Zakon o azilu, Ustav,…!!!

 21. Meri says:

  @zlatiborski ovan I nama je vreme da radimo! Čitaj...

 22. Meri says:

  izvinjavam se, tačna adresa je http://www.facebookreporter.org izuzetan tekst dao je Goran Jeftović Izbeglička katastrfoa Srbije….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *