Ovako se hapsi Haradinaj

Ovako se hapsi Haradinaj

30 januara 2013

haradinaj      SNP NAŠI: S A O P Š T E Nj E

Srpski narodni pokret Naši poklanja premijeru Srbije Ivici Dačiću fotografiju jednog od vodećih „političara“ tzv. nezavisnog Kosova Ramuša Haradinaja kako bi mu pokazali koji je jedini način „pregovora“ sa teroristima.Ivice Dačiću umesto što progonite one organizacije koji govore da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije a štite one koje finansira CIA, umesto što za račun onih koji nam otimaju Kosovo i Metohiju i daju ga terorističkoj šiptarskoj bandi gradite granicu na Jarinju i Brnjaku, počnite da branite ovu zemlju i da teroriste tretirate onako kako zakon i Ustav nalažu.Ne postoji rešenje za Kosovo i Metohiju osim da ono bude sastavni deo Srbije. Ako niste sposobni ili ne želite da na taj način vodite Srbiju onda podnesite ostavku jer u ovoj zemlji ima dosta onih koji Srbiju vole više od novca i funkcija.

Fotografije zločinca Haradinaja nastale su 2000. godine na Kosovu i Metohiji u blizini sela Mušotište u Suvoj Reci. Ruska jedinica iz sastava KFOR-a zastavila je vozilo sa naoružanim teroristima među kojima je bio i Haradinaj. Pošto su brzo savladani i razoružani, Haradinaj je rekao ruskom padobrancu da je džudista i da bi drukčije razgovarali da Rus nije naoružan. Ruski vitez je naredio da odvežu Haradinaja ostavio je pušku a onda objasnio kakva je razlika između ruskog padobranca i najobičnijeg bandita. Borba je bila kratka i naterala je suze na oči Haradinajevoj pratnji.

Ruski vojnici, koji tada nisu znali ko je Haradinaj, su predali uhapšene organima UN koji su kao i mnogo puta posle toga oslobili zločinca. Posle dolaska DOS-a na vlast i prvih koraka u izdaji Kosmeta od strane srpskih vlasti došlo je do povlačenja ruskih trupa sa Kosova i Metohije.

Ruski specijalci su fotografiju poklonili Igoru Marinkoviću iz SNP Naši tokom njegove nedavne posete Moskvi. Fotografija koja je čuvana kao jedan od najdražih trofeja elitne padobranske jedinice i do sada nikada nikom nije pokazana, poklonjena je kako bi se podigao moral građanima Srbije ali i kao zavet da je veliki broj Rusa spreman da kao dobrovoljci učestvuju u odbrani Kosmeta.

Informativna služba SNP NAŠI

(nasisrbija.org)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *