ОВАКО СЕ ПОСТУПА СА АМЕРИКАНЦИМА – ТРЕБА ИХ ПОНИЖАВАТИ: Блинкен целу ноћ чекао на састанак

OVAKO SE POSTUPA SA AMERIKANCIMA – TREBA IH PONIŽAVATI: Blinken celu noć čekao na sastanak

17 oktobra 2023


AMERIČKI državni sekretar Antoni Blinken morao je da čeka celu noć na sastanak sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije Mohamedom bin Salmanom Al Saudom, objavio je The Washington Post.

Precizirao je da je Mohamed, koji umesto bolesnog oca upravlja zemljom, „primorao Blinkena da čeka nekoliko sati na sastanak zakazan za to veče“. Jer, „saudijski princ je na pregovore došao tek sledećeg jutra“.Blinken je u Saudijsku Arabiju došao iz Izraela, u okviru svoje turneje po Bliskom istoku.

U Tel Avivu je prilikom susreta sa Benjaminom Netanjahom rekao da nije došao samo kao američki državni sekretar već i kao Jevrej“.

Ispričao je da se njegov deda Meir Blinken iz Kijeva preselio u Sjedinjene Države.

Rusi su mu već spočitali da se taj njegov deda prezivao BLINKIN, pa da on nije Entoni već ANTON.

Prezime Blinkin je izvedeno iz ruskog naziva za palačinke.

KOMENTARI11 komentara

 1. Velika Metla says:

  I Vučić je spavao po briselskim hodnicima, pa su barem po spavanju po hodnicima Vučić i ovaj satanista BlinKER slični. -:)))))

  • padre says:

   Zašto pa tebe to raduje?

   • Velika Metla says:

    To raduje svakog Srbina, jer je gnjida najveći izdajnik kojeg je ikada naš dušmanin postavio na mestu gde je.

 2. Srbski vitez says:

  Samo tako sa ogavnom genocidnom đubradijom! Smestiće njih braća Rusi uz svoje saveznike na pravo mesto...u zapećak svih svetskih uticaja i kreacija! Te zveri jednom mora neko da obuzda! Ko će ako ne braća Rusi, Kinezi i Arapi!

 3. milorad5 says:

  saudijci su u panici oni vide da im amerika sa izraelom sprema pljačkaški pohod...mislim a će sad da povuku SVE svoje pare iz američkih finansisjkih kanala i da ih konvertuju u neke druge alute verovatno u kineski juan da im novac ne bi magično "nestao" kao državni depoziti iraqa libije i venecuele...imaju još malo vremena i ozbiljno su u dilemi jer povlačenjetolikog kapitala bi se smatralo od strane amerikanaca i wall street korporacija objavom rata ali ako procene da je ra ionako siguran,PRAVI oružani rat onda im je bolje da izvuku taj novac bez obzira na loše posledice tog poteza po njih jer i njih će to koštati i izazavati gubiteke,i bz obzira na katastrofalne posledice po dolar i svetske berze pre svega zapadne berze...ako se ovaj napad izraela na zaustavi desiće se americi upravo suprotno od nameravane dobiti preko pljačke saudijskih fondova u americi koje oni i ne mogu da isplate...sauidijci će ih prodati povoljno kinezima:) i izvući slobonu aktivu brzopotezno obarajući usput sve redom...zato blinken trči u rijad da im lupa ladne obloge ali samo povlačenje američkih flota garanutuje da se ovo neće dresiti...ako nasrnu na siriju i liban amerikanci to je signal da jepočeo rat izmedju s.arabije i USA...neobjavljen doduše ali saudijsci su medju zadnji mdebelim kokama za američku supu,koje nemaju realnu vojnu moć a imaju mnogo para:)..onog momenta kad prva američka bomba padne na siriju treba igrai na erzanski težak pad i tako zaraditi lepe pare i brzo ih izvući kupovinom zlata robe ili drugih slobodnih valuta u ponudi pre potpunog sloma tih berzi posle saudijskog povlačenja sa tržišta G7...sad će da bude stvarno SLOM...

 4. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Znaci Meir Palacinkar i Anton Palacinkar 🤣🤣🤣. Yebo te jeshe... zasto se i oni kao i cigoshi i mundjosi sramote svojih pravih imena i redom se svi predstavljaju lažnim imenima i nadimcima ?????? Mislim, i treba da se sramote svog pedigrea isto ko i cigoshi i mundjosi, ali kako ne kapiraju da su provaljeni odavno i da su nam time jo smesniji i bedniji ??????

 5. Protokoli hrvackih ludaka says:

  ...a i treba ih ponizavati, to počeo Putin sa rimskim papkom.

 6. Petrovgrad says:

  Da nije možda Hazar. To nije isto što i Jevrejin.Hazari su zlo.

  • Protokoli hrvackih ludaka says:

   Ne bi ja rekao da je to bas tako nego ovi koji govore protiv jesha da ne bi bili okrivljeni i tuzeni za antisemitizsm umesto da krive jeshe krive hazare jer njih mogu. A isti su, "sveta knjiga" koju imaju, a nju imamo i mi mundjosi u osnovi je isključiva i mrzilacka i osvajacka prema drugacijima i zato i imamo najgore ratove upravo tamo gde su te "svete knjige mira i ljubavi", a zapravo kad vidimo šta tamo stvarno piše a ne sto nam melju i lazu svestenici, vidimo da je samo zlo u pitanju. Zato satanitam i dolazi nakon hriscanstva jer je isto,a ne dolazi recimo nakoh konfucionizma ili bilo koje druge religije,samo ove 3 "svete knjige" promovisu satanu.

 7. Cp6a says:

  Ponavljam ovo od pre nedelju dana, al' 'ajde. Palačinka je došao sa ucenom "Ako budete kooperativni (izađete iz BRIKSA, zajebete ugovore i dogovore sa Kinom i Rusijom, oborite cenu nafte zbog Rusije većom proizvodnjom) vezaćemo psa i sve se vraća u normalu. Ako odbijete, Palestinci nestaju, njihove teritorije nestaju, vaši podanici će sve to da gledaju, biće užasno ljuti i tražiće da nešto preduzmete, a od vas niko neće smeti da pisne jer smo dovukli dva nosača sa pratećom flotom". Sada bih dodao, da Saudijska Arabija ne mora čak ništa ni da pisne, može biti izrokana zbog isceniranog nekog povoda u ovom ratnom metežu.

  • Cp6a says:

   Dakle, ako Rusija i Kina žele svet u kome se oni nešto pitaju, u kome ih neće obuzdavati, sankcionisati i ponižavati na svakom koraku, moraće da se manu nekakvih labavih ekonomskih saveza i diskusionih panela, i pod hitno da stvaraju vojne saveze sa ozbiljnom organizacijom i ozbiljnim međusobnim obavezama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *