Овако се прави „Нови светски поредак“

Овако се прави „Нови светски поредак“

24 фебруара 2015

world_miller_15arc_geoatlas-distorted-166x112-150dpi-GEOREFERENCИдентификована правила по којима цетнри моћи прекрајају судбине читавих земаља.

Анализирајући збивања у савременом свету, политиколози су препознали и објавили шему по којој центри моћи мењају судбине читавих држава и стварају нов светски поредак.

1. Узми једну државу коју желиш за свој циљ – и назови је криминалном државом.

2. Подржавај локалне терористе (у тој истој држави држави) и говори о њима као о „борцима за слободу“.

3. Направи максималну штету међу цивилним становништвом – и захтевај што пре међународне санкције и међународне снаге за интервенцију!

4. Критикуј изборе у тој држави и захтевај контролу над њима. Говори да ти избори нису слободни, да су лажирани и да је тамошња влада диктаторска.

5. Шири циљане лажи – то се назива „међународни медијски одјек“.

6. Коначно умарширај у ту државу и успостави контролу над њом – назови то „мировна мисија“, „ослобађање“ или „хуманитарна интервенција“.

7. Изнеси све ресурсе те државе и присвој их – назови то „страним инвестицијама“ и „обнављањем“ (те исте државе).

Овако је још једна држава „ослобођена“ и „демократизована“. А сада понављај овај поступак толико често док све државе које се супротстављају „послушности“ не буду „ослобођене“.

Притом не треба водити рачуна о људским животима (осим о властитим), а за пропагирање свог доброчинства и „истинитог“ извештавања треба обилно користити медије. Када је мисија обављена, окончаш ову мисију, па ставиш цело светско становништво пред избор: или ћутите или ћете доживети „судбину терориста“.

Сада су мир, слобода и ултимативна способност деловања за слободно именоване чланове једне светске владе приведене крају – „за добробит целог човечанства“.

(Nezavisni.hr)

KOMENTARI3 коментара

  1. Danja says:

    Zakucat će mečka i na američka vrata.... tad će se sve sluge ove zločinačke imperije (pogotovo "Republika Kosovo) urušiti, ali treba strpljenja. Kao što reče jedan do srpskih dubrovačkih pjesnika Ivan Gundulić (naravno, Hrvatići ga žele kroatizirati kao što su ukrali i višestoljetne dijelove srpske kulture).... dakle, kao što reče Gundulić: "Ko bi gori, doli ponire, a ko bi doli, gori ustaje"

  2. Apis says:

    ZA RASPAD I HAOS U SAD BILO BI DOVOLJNO UČINITI SAMO DVE STVARI? ODBACITI DOLAR KAO SREDSTVO PLAĆANJA U MEĐUNARONOJ TRGOVINI. SPREČITI AMERIKANCIMA ŠVERC I MANIPULISANJE ARAPSKE NAFTE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u