Овако се прави „Нови светски поредак“

Ovako se pravi „Novi svetski poredak“

24 februara 2015

world_miller_15arc_geoatlas-distorted-166x112-150dpi-GEOREFERENCIdentifikovana pravila po kojima cetnri moći prekrajaju sudbine čitavih zemalja.

Analizirajući zbivanja u savremenom svetu, politikolozi su prepoznali i objavili šemu po kojoj centri moći menjaju sudbine čitavih država i stvaraju nov svetski poredak.

1. Uzmi jednu državu koju želiš za svoj cilj – i nazovi je kriminalnom državom.

2. Podržavaj lokalne teroriste (u toj istoj državi državi) i govori o njima kao o „borcima za slobodu“.

3. Napravi maksimalnu štetu među civilnim stanovništvom – i zahtevaj što pre međunarodne sankcije i međunarodne snage za intervenciju!

4. Kritikuj izbore u toj državi i zahtevaj kontrolu nad njima. Govori da ti izbori nisu slobodni, da su lažirani i da je tamošnja vlada diktatorska.

5. Širi ciljane laži – to se naziva „međunarodni medijski odjek“.

6. Konačno umarširaj u tu državu i uspostavi kontrolu nad njom – nazovi to „mirovna misija“, „oslobađanje“ ili „humanitarna intervencija“.

7. Iznesi sve resurse te države i prisvoj ih – nazovi to „stranim investicijama“ i „obnavljanjem“ (te iste države).

Ovako je još jedna država „oslobođena“ i „demokratizovana“. A sada ponavljaj ovaj postupak toliko često dok sve države koje se suprotstavljaju „poslušnosti“ ne budu „oslobođene“.

Pritom ne treba voditi računa o ljudskim životima (osim o vlastitim), a za propagiranje svog dobročinstva i „istinitog“ izveštavanja treba obilno koristiti medije. Kada je misija obavljena, okončaš ovu misiju, pa staviš celo svetsko stanovništvo pred izbor: ili ćutite ili ćete doživeti „sudbinu terorista“.

Sada su mir, sloboda i ultimativna sposobnost delovanja za slobodno imenovane članove jedne svetske vlade privedene kraju – „za dobrobit celog čovečanstva“.

(Nezavisni.hr)

KOMENTARI3 komentara

  1. Danja says:

    Zakucat će mečka i na američka vrata.... tad će se sve sluge ove zločinačke imperije (pogotovo "Republika Kosovo) urušiti, ali treba strpljenja. Kao što reče jedan do srpskih dubrovačkih pjesnika Ivan Gundulić (naravno, Hrvatići ga žele kroatizirati kao što su ukrali i višestoljetne dijelove srpske kulture).... dakle, kao što reče Gundulić: "Ko bi gori, doli ponire, a ko bi doli, gori ustaje"

  2. Apis says:

    ZA RASPAD I HAOS U SAD BILO BI DOVOLJNO UČINITI SAMO DVE STVARI? ODBACITI DOLAR KAO SREDSTVO PLAĆANJA U MEĐUNARONOJ TRGOVINI. SPREČITI AMERIKANCIMA ŠVERC I MANIPULISANJE ARAPSKE NAFTE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *