Ови људи су понос Србије а не они иза кордона (ВИДЕО)

Ови људи су понос Србије а не они иза кордона (ВИДЕО)

18 септембра 2016

Током одржавља скупа људи који упражњавају секс и разне преверзије са особама истог пола, код цркве Св. Марка се окупила мала група православних верника која је испред полицијског кордона мирно протествовала певајући црквене и родољубиве песме.

Полиција је блокирала цео град како би спречила окупљање противника скупова људи који упражњавају секс са особама истог пола. Ипак, ова група људи била је довољно одважна да се окупи и и искаже протест због уружавања породичних вредности и промоције перверзије у Србији.

Они су показали шта је прави понос Србије.

KOMENTARI18 коментара

 1. Za Srbiju says:

  Слаба утеха. Не заносимо се. Педери су дефинитивно победили у Србији. Мало по мало, гурнуше нам га до краја.

 2. tinman19 says:

  Sada je to šok, za tri godine više nitko neće obraćati pažnju. Svaka novotarija traje neko vrijeme i ljudi se brzo zasite i naviknu. Tako će biti i s gej paradom. Ako je 10% stanovništva po statističkim podacima homoseksualno orijentirano, to znači da ih ima i među političarima, u policiji, vojsci, obrazovnom sistemu, svim strukturama. Neće oni lako odustati, svoji podržavaju svoje.

  • Bajurina says:

   A ti se naguzi pa neka tuku!!!

   • Bajurina says:

    Ja se vec naguzio sa mojim kozama!!

  • dondon says:

   Odakle tebi podatak da je 10 posto stanovnistva sexualno poremeceno? To je izgleda neka tvoja statistika posebno za rubriku komentari...

 3. Souza says:

  Cudi me da na pederijadi nije bio pichkousti, da proslavi sa svojima pa da nam uvece na dnevniku sere kako nam je super!

 4. Kosovac says:

  Интермацин, ….. Посерем ти се у Наслов. Доста смрди, али да и ја дам свој допринос.

 5. Hans says:

  Nose ikone od onih što su bili pedofili u prošlosti. Hahahahah, retardi srbijanski! Uvijeeeeeeek će bit podljudi! Znate li što je ljudsko pravo?! Ako ne volite da vam netko oduzima ljudska prava, nemojte vi drugima da ih oduzimate! Fanatici jedni i izrodi vlaško-turski praznoglavi!!!

  • Kosovac says:

   мали „Hans“,….. Не могу они да буду педофили ако су ти мамојебачи.

   • Hans says:

    još manji kosovaru, ako su ti mamu jebali, nemoj meni to da poturavaš, poturico jedna!

    • Kosovac says:

     мали „Hans“,…..Нисам мислио да си мали димензионо, повезао сам те са једном причом за децу коју би могли и одрасли да прочитају, а зове се „Мали Ханс и млинар“, ту је мали Ханс дрљао дупетом на име обећања млинара да ће му дати даску да поправи колица. Није Ханс стигао да поправи колица, млинар му је пустио фонд за приступ у Унију, али без пара, све га је млинар вукао за нос, на крају је Мали Ханс нестао у некој безазленој олуји. Ја ово препричавам, а било би добро да ти прочиташ оригинал, можда се и расвестиш мало. Ја сам такође мали, али Косовац, не Косовар. Косовари су твоји мамојебачи, ако ти је стало до истине.

     • Hans says:

      Nije tebi lako, vjeruj mi. 😂

    • Bajurina says:

     Hans vrati mi moje koze inace ce biti svasta!

    • axiles says:

     Hanse Ti si izgleda vise puta pao na glavu kada si bio mali.Ne brini molicu se Bogu da ti da pamet

 6. Za Srbiju says:

  Погледајте од 45. минуте, који су циљеви педера (видео). INTERVJU: Boško Obradović - Cilj moje politike je ujedinjenje svih srpskih zemalja! (18.09.2016)

 7. DFVT says:

  Xaxxaxaxxa kakvi talibani, neverujem, zamotali se kao oni kozoj£bi u Siriji i Iraku. Ovo samo srbijancima moze biti ponos, nama Srbima nikad! Ni ovi talibani ni LGBT nakaze. Ove dve vrste frikova su komplementarne: kao navijaci zvezde i partizana, kao alternativci i seljacine, kao DOS-ci i radikali... srbistan je pun tih ciganskih kombinacija.

 8. срб03122010 says:

  Не лажите људе, нема их 10посто. Нема их ни 0.1 посто. Када се радио ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ Србија 2008, пријављено је било 2500 кандидата. Продуценти су били хомосексуалци, два педера и лезбејка. Задатак им је био да промовишу своје, али пошто их у тих 2500 није било нити један, они су драфтовали из својих редова и намерно их гурали до полуфинала и финала. Таквих ДРАФТОВАНИХ било је четри. И то један са женским гласом, али и не педер, један који се облачио у женску гардеробу такође не њихов, и једна њихова и један сумњив. Амин

 9. Marko says:

  izrodi od prave krscanske vjere,otpadnici od Krista, vlaski cigani poturicki opancarski!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u