ОВИХ СЕДАМ ВЕЛИКИХ ОПАСНОСТИ ПРЕТИ СРБИЈИ ОД МИГРАНАТА: Ко их усмерава према нашој земљи? (ВИДЕО)

OVIH SEDAM VELIKIH OPASNOSTI PRETI SRBIJI OD MIGRANATA: Ko ih usmerava prema našoj zemlji? (VIDEO)

2 januara 2021

Srbija vreba sedam velikih opasnosti zbog toga što dopušta nesmetan prolaz migrantima, a da su sporazumi koje smo pitpisali EU katastrofa – kaže dr Dragan Petrović i postavlja pitanje ko migrante koji već stupe na tlo EU, iz Grčke ili Bugarske, usmerava ka Srbiji umesto kroz teritorije članica EU.On u emisji Tema govori o kriznim žarištima u Svetu tokom 2021, opasnosti koju Bajden donosi miru i razloge zbog kojih Putim učestvuje u tzv. pandemijskoj krizi.

Petrović prognozira da bi Bajden mogao da ponovo pokrene rat u Ukrajini na svom pohodu ka Moskvi.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Usmerava ih srpska glupost koja ih tolerise, umesto da ih izbatina po hrvatskom receptu koji se pokazao kao najbolji do sada.

 2. Slobodanka says:

  Posle 35 minuta> Putinovo ponašanje u ovoj pandemiji. Da se Rusija bavila razotrkivanjem prave suštine tkzv. pandemije ušla bi u sukob sa SZO koji je pod kontrolom globalista. Zatim bi usledio odgovor Zapada sa raznih mesta o Rusiji kao otpadničkoj zemlji i usledilo bi po tom osnovu još i još sankcija prema Rusiji. Ne treba zaboraviti da su medju trgovinskim partnerima Rusije na prvom mestu nalaze Kina i Zapad. Dakle Rusija koja ima potrebu da privredno i ekonomski jača, a trpi pojačavanje sankcija Zapada već 5-6 godine, sigurno će nastojati da neke od tih sankcija izbegne. Zatim da li Rusija danas ima kapacitet da bude pobednik u medijskom i propagandnom ratu sa Zapadom? Jasno je da na Zapadu Rusija nema proboja. Ali zato Rusija ima razvijenu nauku i farmaciju i primenili su prilagodljiviju taktiku. Zapadna farmakomafija je planirala da na tome zaradi, i da postigne neke druge ciljeve, a kako Rusija odavno ima svoje stručne i naučne kapacitete za proizvodnju vakcina ona će im uzeti deo tog kolača. U ovom slučaju odigrali su ne kao robusni MEDA, nego slično kao MAČKA.

 3. Slobodanka says:

  Naprimer Nemačka je sasvim u kovid poretku, a pre toga ponašala se kao evropski stub u sprovodjenju antiruskih sankcija. S druge strane i Nemačka i Rusija imaju cilj da bude završen Severni tok 2. Šta da radiš sa tako budalastim partnerom? Da je Rusija ušla u propagandni rat protiv tkzv. panedemije to bi samo ojačalo snage unutar same Nemačke i unutar cele EU protiv gasovoda Severni tok 2. To bi bilo značajno veća priča nego ova poslednja o otrovanom Navaljnom! Zatim nešto što je verovatno još važnije > postoji čitav niz mikrobioloških laboratorija oko Rusije u Ukrajini i Gruziji, pa onaj zahtev o kupovini biološkog materijala Rusa. Očigledno svet pod vodjstvom trulog Zapada ulazi u period biloškog ratovanja. Rusija mora i u tom pravcu da razvija svoje odbrambene sposobnosti.

 4. I Love Jesus says:

  Pa ovaj gospodin Dragolo nije ni napomenuo svih sedam opasnost a ima ih i puno više, zapravo je dovoljna i ova jedna koju je napomenuo za Srbiju. Kako god da usmeravaju migrante, kroz Srbiju ili naokolo, imajte u vudi srećnu okolnost da čak ni najbedniji stvor na ovom svetu ne želi ni da živi niti da ostane u Srbiji, već to nam puno govori o našem stanju. Ovi migrantosi žele negde po Nemačkoj i gde ima socijale da mogu da se baškare. Neće valjda po Srbiji u karton naseljima ili novo izgrađenim kovid bolnicama? U Srbiju može da zaluta jedino neki totalni slepac bez vodiča. Orban je napravio najbolji mogući potez sa migrantima, sada ka Orbanu migriraju oni pravi i bogati nemci koji više ne prepounaju svoju zemlju zahvaljujući migrantima, ti nemci se naseljavaju kod Orbana u oblasti Balatnog jezera, banja bato a nigde emigranata. Merkelova je naravno ndrljala, ona kaže da niko iz njihove vlade nije mogao da spreči naseljavanje Nemačke radi ustava po kojem oni moraju da prihvate ovakve izbeglice, da ali to se nastavlja ljudi moji. Da li ste skoro bili tamo i videli kako je? Nemačka više ne može da se prepozna ni po čemu od onog ranije. Ako slučajno uđete u neki Mc Donald videćete nekoliko afričkih plemena koji bukvalno čitav dan tamo ispijaju čašicu tople čokolade za 1 euro. Pa sad ako vam prija miris afrike i plemena iz sirije sedite tu, a nemačka deca bukvalno vrište u javnom prevozu prepunom migranata. Pa sad vidite zašto je nekad dobro da ste sirotinja da bukvalno niko ne želi u vašu zemlju, mada ko to zna, Soroš je imao ideju da finansira emigrante da otvaraju svoje trgovine po Srbiji i da ostaju tu kod nas. Ali ne bojte se uskoro dolazi pravedno i večno carstvo Božije koje će napraviti reda, pravde i sreće na ovoj planeti koja inače pripada Njemu. Bi kul, bi hepi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *