ОВИМ ОТКРИЋЕМ ЈЕ КОНАЧНО ПОТВРЂЕНО: Српски народ спада у НАЈСТАРИЈЕ индоевропске народе! (ВИДЕО)

OVIM OTKRIĆEM JE KONAČNO POTVRĐENO: Srpski narod spada u NAJSTARIJE indoevropske narode! (VIDEO)

11 septembra 2018

Miodrag Milanović, autor emisije Autohtonisti u produkciji HelmCast, tvrdi da se najstariji poznati srpski grad nalazi na iranskoj visiji Laristan u centralnoj Aziji.

Emisija „Autohtonisti“ se bavi srpskom autohtonističkom školom čiji su predstavnici: Miloš Milojević, Olga Luković-Pjanović, Radivoje Pešić, Momir Jović, Svetislav Bilbija, Miodrag Milanović, mr Slaviša Miljković, Miloš Grozdanović, Slobodan Jarčević, Radovan Damjanović, Dragoljub Antić, Aleksandar Petrović i mnogi drugi.Milanović kaže da se najstariji poznati srpski grad zvao Srb odnosno Tepe Saraban (Tvrđava Saraban). A da su tu teritoriju rimljani nazvali Laristan jer su tu našli ista kućna božanstva Lare koja su opredhodno videli i na Balkanu.

Milanović je rekao da je Srb naseljen 7000 godina p.n.e. na istoimenom brdu. On je ispričao da je taj lokalitet optkriven tek 1959. godine i da je istraživan punih 50 godina. Milanović tvrdi da je ovim arheološkim otrkićem potvrđeno da srpski narod spada u najstarije indoevropske narode.

(Informer)

KOMENTARI2 komentara

  1. rajko says:

    Kakav trik! Nabrajate autohtoniste, za neke od njih nikad ranije nisam čuo, a ne navodite imena dvojice ljudi koji su zajedno sa Olgom Lukić Pjanović najviše doprineli afirmaciji novog pogleda na srpsku istoriju, Jovana Deretića i Djordja Jankovića. Oni nisu zaslužili da budu "mnogi drugi", nego medju prvima.

    • Deda Micko says:

      E, dobro si im rekao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *