ОВK ТАЈKУНИ ЛЕЖЕ НА МИЛИОНИМА! Харадинај и Хоџај пријавили имовину, ШОKИРАЋЕТЕ СЕ!

OVK TAJKUNI LEŽE NA MILIONIMA! Haradinaj i Hodžaj prijavili imovinu, ŠOKIRAĆETE SE!

29 juna 2021

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj prijavio je Agenciji za borbu protiv korupcije u Prištini imovinu vrednu više od milion evra.On je prijavio da poseduje kuću od 950 kvadratnih metara vrednu 300.000 evra, a koju izdaje, a koju je, naveo je izgradio sam uz pomoć prijatelja, prenosi Koha.

Takođe u imovinsku kartu je upisao porodičnu kuću vrednu 270.000 evra koju je platio prodajom ranije nekretnine i koju poseduje zajedno sa suprugom, a naveo je i da poseduje padinu od 200 hektara vrednu 75.000, a koju je dobio privatizacijom 2009. godine.

Bogatstvo i u zemlji

Takođe, prijavio je i da poseduje 21,5 ari zemlje vredne 27.300 evra, kao i rezidenciju od 500 kvadratnih metara koju je 2016. godine kupio za 202.000 evra dok je još bila u izgradnji.

Od nekretnina, bivši premijer privremenih institucija poseduje i stan od 213 kvadratnih metara, vilu od 405 kvadratnih metara čiji je vlasnik i njegova supruga, a prijavio je i da njegova supruga poseduje kola vredna 8.000 evra.

U bankama Haradinaj ima ušteđevinu od 19.108 i 4.729 evra.

Kada se radi o primanjima, Haradinaj je dostavio da dobija 36.733 evra na godišnjem nivou od rentiranja nekretnina, kao i 2.700 evra od invalidske penzije, kao i da njegova žena ima godišnja primanja od 7.920 evra od RTK-a i 12.000 od Elsig-a.

Stanovi i planinski posedi

Doskorašnji v.d.lidera Demokratske partije Kosova Enver Hodžaj prijavio je da u nekretninama poseduje 435.000 evra.

Kako je naveo poseduje stan od 120 kvadrata vredan 135.000 evra, stan od 65 kvadratnih metara vredan 95.000 evra i 20,76 ari zemlje koju je 2017. godine kupio u planinskim predelima i koja je vredna 204.716 evra.

Takođe, prijavio je da on i njegova žena poseduju automobil star godinu dana vredan 9.500 evra.

Kada se radi o ušteđevini, prijavio je da on ima 7.818, a njegova supruga 8.739 evra u bankama, kao i da je od Skupštine Kosova primio 20.727 evra, a od predavanja na Džon Hopkins univerzitetu 2.759 evra.

Lider Demokratskog saveza Kosova Ljumir Abdidžiku prijavio je imovinu vrednu 440.000 evra, od koje je jedna zajednički imetak koji deli sa roditeljima i babom i dedom.

U njegovom vlasništvu je kuća veličine 214 kvadratnih metara, dok sa roditeljima deli kuću od 200 metara vrednu 90.000 evra.

Od vozila prijavio je da poseduje Mercedes kupljen 2019. godine i vredan 25.000 evra, dok je od ušteđevine prijavio 8.572 evra.

KOMENTARI5 komentara

 1. says says:

  Koliko li tek ima npr. koferce, Toma Lopata, AV, Ceda, para i imovinu? Ovi Ciftari su sitne ribe za njih.

 2. Rista says:

  Kažem ja - Vidovdan je u Srbiji ukinut! Nema veze. Za mene je to dvostruki životni praznik. Rođen sam drugog dana Vidovdana. A nude mi da čitam o Haradinaju, Kurtiju, Hodžaju, Orbanu i Makronu. Članke o sličnim ljudima nikada ne čitam ali samo primećujem šta se slavi u Srbiji na Vidovdan.

 3. Zoran says:

  Oni imaju, jadni nasi politicari nemaju.

 4. Istina says:

  O Boze ko je ova rugoba.

 5. Gagi says:

  KO ce da se sokira? Neka se sokiraju njegovi zemljaci, kao sto bi mi trebalo da se sokiramo sa "nasim" zemljacima. Narod nikako da shvati da su se danasnji politicari zaposlili u dobrostojece multi-kompanije i rade iskljucivo za njih i nihov interes.Od koga sutra da prime basnoslovnu platu, od proizvodjaca malina i krompira iz Ivanjice. Brkaju se ovde svakakvi loncici, valjda je normalno da ovaj strani uposlenik koristi sva moguca sredstva da bi svoj posao odradio na zadovoljstvo svog nalogodavca. Zbog cega je onda problem da se koristi nacionalna istorija, patriotizam, ljubav prema svom narodu i svakakva raspoloziva pomocna sredstva da se stigne do cilja i uspesno zavrsi postavljeni zadatak. NIJE problem u ovima koji su izabrali posao gastarbajtera u svojoj drzavi, problem je u vecini ovih drugih koji su duhovno oslepeli. Tu sada postoji neka druga prica, sta je nasa Crkva. Da li je to servis usluga kao svaki drugi birokratski salter ili bi trebala da bude vodilja ovog naroda. Da svakodnevno po ulicama vidimo duhovnike koji razgovaraju sa narodom i usmeravaju ih dobrim mislima za zivotna dela. Valjda je to njihovo osnovno zaduzenje i zadatak u ovom narodu, ma NE, nema nigde nikoga. Svi se smestili iza saltera i draze im je da dremaju nego li da se angazuju za svoje dobro i buducnost pokoljenja. Ovi okupatorski namesnici od 45-e do danas nam uzese Srpsku dusu, stalno nas drze na nekoj klackalici da nismo ni tamo ni ovamo. Niti znamo KO smo, niti znamo STA smo. Za to vreme ti apatridi zive odlicno od otete Srpske duse, rekao bih da su to vampiri koji zive od tudje energije i zasluga. Isto je sa svim narodima na Balkanu, svi su u istoj situaciji, vampiri ih hipnotisali strahom i moci i niko prstom da mrdne za svoje pokoljenje. Svi se uplasili i usrali od vampira, nasi stari su imali lek za tu ljudsku neman koja je otimala tudje zasluge i dusu, tada je Srpska Crkva bila uz svoj narod i ucila ih kako da odbrane svoj zivot i pokoljenje. Danas su najveci zasluznici jos jednog drzavnog birokratskog aparata, velike mecene i dobrotvori koji su pokrali svoj rodjeni narod, naravno da su to ucinili jer nisu postovali deset zapovesti. Daleko smo dogurali, tek cemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *