ОВО ЋЕ ИЗАЗВАТИ ТРЕЋИ СВЕТСKИ РАТ?! МОСKВА ТО НЕЋЕ МИРНО ГЛЕДАТИ!

OVO ĆE IZAZVATI TREĆI SVETSKI RAT?! MOSKVA TO NEĆE MIRNO GLEDATI!

12 septembra 2019

Obe stranke u Senatu SAD biće spremne da nastave sa pružanjem vojne pomoći Ukrajini, ukoliko je predsednik SAD Donald Tramp ukine, rekao je republikanski senator Ron Džonson.

Kako prenosi agencija „Rojters“, Džonson je istakao da je Kongres već izdvojio ta sredstva.

– Bez obzira na odluke predsednika, Kongres je sa vama – poručio je Džonson ukrajinskim vlastima.Kako je rekao, ta sredstva su neophodna za borbu protiv ruske agresije.

Američki senator nedavno se vratio sa putovanja po Evropi, a tom prilikom je posetio i Ukrajinu.

Džonson je naglasio da je razgovarao sa Trampom o pružanju vojne pomoći Kijevu. Tokom razgovora američki predsednik je rekao da bi evropske zemlje trebalo da se pobrinu za Ukrajinu, jer se nalazi u njihovom „dvorištu“.

Ranije je Trampova administracija saopštila da revidira pružanje godišnje vojne pomoći Ukrajini u iznosu od 250 miliona dolara.

Rusija negira navode o mešanju u unutrašnje poslove susedne Ukrajine.

KOMENTARI6 komentara

 1. E.Lirsch says:

  "Nece mirno gledati". Pa neka gledaju NEMIRNO. Il da se dogovore sa "zapadnim partnerima"...

 2. milorad2 says:

  protiv ruske agresije..to znači da a merika ulazi u rat ukrajine protiv rusije na strani ukrajine,ako ova budala od senatora misli da nije tako i da neće amerrika biti napadnuta od strane rusije zbog toga, šta dalje reći.Lak mislim da će rusi privi da udare a MOGU imaju ozbiljnu prednost i posle svih poteza iz ašingtona nemaju više iluzija o mogućnosti bilo kakvog dogovora sa nima.Goreće amerika ko kutija šibica zbog ovoga i mislim da NEĆE moći ni da uzvrate m za vrlo kratko vreme ruski sitem štitova će biti operativan a posle toga lete bulave.Rusima je jasno da se radi o borbi na život i smrt sa poludelom USA imperijom i to je jednotavno tako, ili će rusija biti spaljena ili amerrika trećeg nema.To će biti munjevit RAZORAN i KRATAK rat sa mnogo mrtvih i neće biti nikakvih objava rata, sad ih vidiš sad ih ne vidiš.

  • Cp6a says:

   Sve si u pravu, samo ova vest meni izgleda optimistično. Da bi ratovao pritiv imperije, moraš i imperijalne pare da calneš. Biznismen Tramp vidi da bi to bilo veoma skupo i sa neizvesnim povratkom uloženog i profita. Zato "revidira" pomoć Ukrajini. A ovi šetajući klovnovi nisu bitni. Jajarsoni obični. 250 miliona je ništa za rat protiv imperije. Da pokrije par nedelja užinu vojnicima. Putin će dovesti tu glupaču Ukrajinu u red. Davi je ko zmija žabu. Bitno je samo da ne poteknu reke krvi jer se onda narodi teže mire, da se primirje poštuje koliko-toliko, da prolazi vreme jer ovi nacisti u Kijevu uveliko uništavaju ekonomiju zemlje i sve će doći na svoje mesto. Dva mandata nacistima, 8 godina i to je dovoljno da narod shvati da mora da ih se ratosilja ako hoće da preživi. Mi smo dosmanlije istrpeli malo više, verovatno zato što je zapad ovde imao veći uticaj, bio je moćniji i uložio je srazmerno više para. Znači 2022.

  • Miraš says:

   Protiv "ruske agresije" - senator misli na Donbas. Senator je pravi nacista, te ne dozvoljava mogućnost da u Ukrajini žive Rusi ili stanovništvo koje je naklonjeno Rusiji tj. prorusko. Amerika je davno ušla u rat protiv Rusije ispred ulaznih vrata Rusije, tj. u Donbasu. Ušla je tako što su tamo prisutni američki instruktori, takodje i američki vojnici, a već godinama SAD pruža vojnu pomoć Ukrajini. Tramp je sada hteo da tu vojnu pomoć ukine.

 3. Miraš says:

  Tramp bi hteo da Sjedinjene Države idu ka popravljanju odnosa sa Rusijom, a ovamo Ameri sede u dva slovenska dvorišta: u južnoslovenskom i u još značajno većem ukrajinskom. U Ukrajinskom dvorištu su prisutni i američki instruktori da bi ubijali baš Ruse, a Tramp mašta o ulasku Rusije u G-7. To nikako ne ide zajedno. Otuda potiče Trampova odluka da se ukine vojna pomoć Ukrajini, ali Senat, tj. senator Džonson kontrira Trampu. Na kraju Tramp i za to ima rešenje - neka EU vodi računa o Ukrajini jer ona je u evropskom dvorištu. Na kraju ispada npr. neka frau Merkel šalje nemačko oružje i svoje nemačke vojnike u Ukrajinu. Cirkus.

 4. teoretičar says:

  Pa dobro. Kuba nije dovela do trećeg rata, pa raspad SSSRa nije doveo do trećeg rata, pa nije ni Srbija ni Libija ni Sirija ni Kina ni S Koreja ni Izrael ni Iran ni Ukrajina...Je.ha,valda ćemo jednom pogoditi...Samo me nešto sekira. I ako pogodimo, verovatnoća da VI shvatite da je počeo III Svecki rat je gotovo nepostojeća, po svim planovima nas komentatora. Ima da gi ima pa da gi nema. I šta će vam onda saznanje? To je bolno da bolnije nemoš biti. Neće niko stići ni da uživa snimajući sve te gljive za jutube. A samo ja ću gledati, što vama nije niodkakvog značenja... Jedva čekam da ostanem sam na svetu i da vas se svih rešim makar na pet minuta, ali znam ja moje Srbe...vratićete se vi za pet sekundi makar i puzali da prokomentarišete sve te lepote i boje eksplozija, divnog, nikad viđenog zalaska sunca i tako to...Znam zasigurno da će Srbi samo malo da uvuku glave u ramena i odma da počnu komentarisanje. A kad počnete, teoretičarov komentar već objavljen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *