ОВО ЋЕ РАЗБЕСНЕТИ ВУЧИЋА – ДАЧИЋ СЛУЧАЈНО ПРИЗНАО ко одређује власт у Србији и ко бира премијера!

OVO ĆE RAZBESNETI VUČIĆA – DAČIĆ SLUČAJNO PRIZNAO ko određuje vlast u Srbiji i ko bira premijera!

31 maja 2017

Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić ocenio je da ima male šanse da bude novi premijer pošto Aleksandar Vučić zvanično postane predsednik Srbije.

„Mislim da su mi male šanse da budem premijer jer nisam po volji Zapada“, rekao je Dačić agenciji Beta u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

On je rekao da mu je sada prioritet da bude izabrana nova vlada.

„U ovom trenutku mi je najvažnije da se u što kraćem roku izabere nova vlada i da što pre završim privremeni mandat (prvog potpredsednika vlade koji u tehničkom smislu menja premijera)“, rekao je Dačić.

Ostavka Vučića na mesto premijera stigla je u Skupštinu Srbije a sutra će biti konstatovana, pre nego što Vučić položi zakletvu i postane predsednik Srbije.

Ko će biti novi premijer nije poznato, a prema Vučićevim rečima, uz Dačića su kandidati i neko iz Srpske napredne stranke ili neka nestranačka ličnost.

KOMENTARI4 komentara

 1. lilit says:

  Ništa novo Koferče nije reklo. Pa to ko određuje predsednika i ostale u nekim "država" znaju i mala deca.

 2. marko st says:

  To je jasno svima odavno, ali ne mogu da verujem da nema nikoga da ko voli ovu zemlju , da se bori protiv okupatora za interes svog naroda a ne da izdaje nacionalne interese za svoj džep.

 3. Jaooo says:

  Bolje uzeti pare od zapada nego izgubiti glavu od istih , kada nema ko da te zaštiti onda nema šta ni da se preduzme za interes države i naroda

 4. Miki says:

  Ima ali nemogu da dođu do izražaja. Čim se pojave dignu se TZV nevladine organizacije i CIA mediji da ga pokopaju.A Narod ko narod voli lepe priče.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *