ОВО ЋЕ УЗДРМАТИ АМЕРИКУ И ЦЕО СВЕТ: Руске тајне службе имају доказе да потпуно униште ХИЛАРИ КЛИНТОН!

ОВО ЋЕ УЗДРМАТИ АМЕРИКУ И ЦЕО СВЕТ: Руске тајне службе имају доказе да потпуно униште ХИЛАРИ КЛИНТОН!

20 јуна 2016

pic_giant_033015_SM_Hillary-Clinton-Dark-GИсцурели имејлови доказују да је Хилари Клинтон у дослуху са демократском партијом и да намерава да намести изборе како Берни Сандерс не би био номинован.

Имејлови које је открио Гучифер показују да је бивша секретарка државе спремна да по сваку цену освоји номинацију демократске странке и постане председник САД, пише “Тхеантимедиа.орг”

„Наши циљеви наредних месеци ће бити намештање републиканцима и рана номинација како би се направила велика разлика између две странке“, пише у имејлу који је послат 26. маја 2015. године, а у ком се бивша секретарка државе помиње у иницијалима ХРЦ. Имејл је објавио румунски хакер Гучифер који је дошао у посед приватних имејлова Клинтонове.

Оно што је посебно интересантно је чињеница да руске тајне службе поседују скоро све тајне мејлове Хилари Клинтон, о чему смо већ писали. Како су они доспели у руке руских служби за сада је тајно и домен нагађања.

Постоје сумње да су Руси искористили продор Гучифера у мејлове Хилари, те да су преузели сав материјал. Ипак неки аналитичари тврде да то није тачно, већ да су Руси хаковали Хиларин сервер, а да им Гучифер служи само за спиновање.

Такође се тврди да ће Руси у погодном моменту када се захукта кампања Хилари против Трампа, искористити сав материјал који поседују да их тајним каналима обелодане и тако дискредитују Хилари.

Објављени имејлови доказују да је стратегија од самог почетка била да се Хилари Клинтон прогура у први план демократа, као што су многи и указивали.

„Радећи кроз Демократски национални комитет (ДНЦ), припремаћемо новинаре за интервјуе са кандидатима републиканске партије како бисмо их искористили да пошаљемо поруку“, наводи се у једном од имејлова. Такође се наводи да је планирано убацивање демократски настројених новинара на републиканске догађаје како би их они приморали да дају одговоре на нека кључна питања.

Гучифер је такође објавио документ на две стране под називом „Изборни план ХРЦ“ који укључује читав говор који се појавио у видео кампањи Клинтонове:

„Американци су се борили у тешким временима, али шпил још увек иде на руку онима на врху“.

Пре објављивања ових хакованих докумената, Нил Гејблер је анализирао покривеност избора и показао да мејнстрим медији знатно фаворизују Клинтонову на овогодишњим изборима, док се Сандерс појављује тек као слабија карика.

Иако је Сандерс имао много успеха у својој кампањи, медији су то умањили у знатној мери поредећи га са Трампом и стварајући паралелу између два „аутсајдера“ од којих је један популарни сенатор из Вермонта, а други свадљиви милијардер који преферира демагогију.

Како је Сандерс добијао све више успеха, неки мејнстрим медији су подлегли непријатељском говору како би постигли пропагирање Клинтонове.

Корпоративни, мејнстрим медији су буквално координисано покушали да истерају Сандерса из кампање.

Неки из ДНЦ-а упркос свему томе тврде да је Сандерс имао фер третман од стране новинара током својих интервјуа.

Ипак, докази упућују другачије.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. Dragan says:

  Zasto bi istina o njoj uzdrmala svijet? Njena pobjeda na izborima bi ga uzdrmala i unistila a istina o njoj bi bila pozdravljena jer bi tada izgubila izbore a svijet bi bio spasen. Dokle vise ovi nepromosljeni naslovvi?

 2. Мало контра says:

  Дакле, сви врте - ако не буде Хилари, Свет је спашен??? Па добро ко је покренуо ИСИЛ, ко намеће трансатлантик Европи да би је економски поробио и ко је започео језиву конфонтацију са Русијом? Није Хилари. Хилари већ 4 године уопште није активна политичарка нити има функцију у држави америци. Да вам кажем нешто. Тај човек је изабран да би притиснуо нуклеарно дугме. Ако га он не притисне, то неће урадити ни Хилари, ни Сандерс ни Трамп. Поставио је за циљ потписивање трансатлантског споразума до краја свог мандата, а шта је још потребно да уради до краја мандата, видећемо. Углавном, сукоб са Русијом се убрзава до усијања. Ето ти шта ни Нобелова награда није успела да исправи.

 3. Pitagora says:

  Ne može jedna kompromitovana baba da uzdrma svet. Niti jedan nadimljeni da pritisne nuklearno dugme. Koješta.

 4. Jovan says:

  Ovo je dobra vest koja bi još uvek mogla mnogo toga promeniti, pa ako u ovome ima istine trebalo bi se novinarski (u Zapadnom stilu) preraditi i u njihove medije u Americi pustiti.

 5. Danko B. Marin says:

  Bolje to nego pornjave drogirane ANILOS narkomanke...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u