ОВО ЋЕ УЗДРМАТИ АМЕРИКУ И ЦЕО СВЕТ: Руске тајне службе имају доказе да потпуно униште ХИЛАРИ КЛИНТОН!

OVO ĆE UZDRMATI AMERIKU I CEO SVET: Ruske tajne službe imaju dokaze da potpuno unište HILARI KLINTON!

20 juna 2016

pic_giant_033015_SM_Hillary-Clinton-Dark-GIscureli imejlovi dokazuju da je Hilari Klinton u dosluhu sa demokratskom partijom i da namerava da namesti izbore kako Berni Sanders ne bi bio nominovan.

Imejlovi koje je otkrio Gučifer pokazuju da je bivša sekretarka države spremna da po svaku cenu osvoji nominaciju demokratske stranke i postane predsednik SAD, piše “Theantimedia.org”

„Naši ciljevi narednih meseci će biti nameštanje republikancima i rana nominacija kako bi se napravila velika razlika između dve stranke“, piše u imejlu koji je poslat 26. maja 2015. godine, a u kom se bivša sekretarka države pominje u inicijalima HRC. Imejl je objavio rumunski haker Gučifer koji je došao u posed privatnih imejlova Klintonove.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da ruske tajne službe poseduju skoro sve tajne mejlove Hilari Klinton, o čemu smo već pisali. Kako su oni dospeli u ruke ruskih službi za sada je tajno i domen nagađanja.

Postoje sumnje da su Rusi iskoristili prodor Gučifera u mejlove Hilari, te da su preuzeli sav materijal. Ipak neki analitičari tvrde da to nije tačno, već da su Rusi hakovali Hilarin server, a da im Gučifer služi samo za spinovanje.

Takođe se tvrdi da će Rusi u pogodnom momentu kada se zahukta kampanja Hilari protiv Trampa, iskoristiti sav materijal koji poseduju da ih tajnim kanalima obelodane i tako diskredituju Hilari.

Objavljeni imejlovi dokazuju da je strategija od samog početka bila da se Hilari Klinton progura u prvi plan demokrata, kao što su mnogi i ukazivali.

„Radeći kroz Demokratski nacionalni komitet (DNC), pripremaćemo novinare za intervjue sa kandidatima republikanske partije kako bismo ih iskoristili da pošaljemo poruku“, navodi se u jednom od imejlova. Takođe se navodi da je planirano ubacivanje demokratski nastrojenih novinara na republikanske događaje kako bi ih oni primorali da daju odgovore na neka ključna pitanja.

Gučifer je takođe objavio dokument na dve strane pod nazivom „Izborni plan HRC“ koji uključuje čitav govor koji se pojavio u video kampanji Klintonove:

„Amerikanci su se borili u teškim vremenima, ali špil još uvek ide na ruku onima na vrhu“.

Pre objavljivanja ovih hakovanih dokumenata, Nil Gejbler je analizirao pokrivenost izbora i pokazao da mejnstrim mediji znatno favorizuju Klintonovu na ovogodišnjim izborima, dok se Sanders pojavljuje tek kao slabija karika.

Iako je Sanders imao mnogo uspeha u svojoj kampanji, mediji su to umanjili u znatnoj meri poredeći ga sa Trampom i stvarajući paralelu između dva „autsajdera“ od kojih je jedan popularni senator iz Vermonta, a drugi svadljivi milijarder koji preferira demagogiju.

Kako je Sanders dobijao sve više uspeha, neki mejnstrim mediji su podlegli neprijateljskom govoru kako bi postigli propagiranje Klintonove.

Korporativni, mejnstrim mediji su bukvalno koordinisano pokušali da isteraju Sandersa iz kampanje.

Neki iz DNC-a uprkos svemu tome tvrde da je Sanders imao fer tretman od strane novinara tokom svojih intervjua.

Ipak, dokazi upućuju drugačije.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Dragan says:

  Zasto bi istina o njoj uzdrmala svijet? Njena pobjeda na izborima bi ga uzdrmala i unistila a istina o njoj bi bila pozdravljena jer bi tada izgubila izbore a svijet bi bio spasen. Dokle vise ovi nepromosljeni naslovvi?

 2. Malo kontra says:

  Dakle, svi vrte - ako ne bude Hilari, Svet je spašen??? Pa dobro ko je pokrenuo ISIL, ko nameće transatlantik Evropi da bi je ekonomski porobio i ko je započeo jezivu konfontaciju sa Rusijom? Nije Hilari. Hilari već 4 godine uopšte nije aktivna političarka niti ima funkciju u državi americi. Da vam kažem nešto. Taj čovek je izabran da bi pritisnuo nuklearno dugme. Ako ga on ne pritisne, to neće uraditi ni Hilari, ni Sanders ni Tramp. Postavio je za cilj potpisivanje transatlantskog sporazuma do kraja svog mandata, a šta je još potrebno da uradi do kraja mandata, videćemo. Uglavnom, sukob sa Rusijom se ubrzava do usijanja. Eto ti šta ni Nobelova nagrada nije uspela da ispravi.

 3. Pitagora says:

  Ne može jedna kompromitovana baba da uzdrma svet. Niti jedan nadimljeni da pritisne nuklearno dugme. Koješta.

 4. Jovan says:

  Ovo je dobra vest koja bi još uvek mogla mnogo toga promeniti, pa ako u ovome ima istine trebalo bi se novinarski (u Zapadnom stilu) preraditi i u njihove medije u Americi pustiti.

 5. Danko B. Marin says:

  Bolje to nego pornjave drogirane ANILOS narkomanke...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *