ОВО ЋЕ УЗДРМАТИ АМЕРИКУ: ТУРСКА близу изласка из НАТО пакта!

OVO ĆE UZDRMATI AMERIKU: TURSKA blizu izlaska iz NATO pakta!

12 avgusta 2016

569640_2016-03-16t132558z-163122853-gf10000347568-rtrmadp-3-turkey-politics_fNedavna izjava portparola NATO o Turskoj, koja se pojavila na vebsajtu ove alijanse, kaže da NATO “brine” zbog mogućeg odlaska Turske, nakon što je turski Ministar spoljnih poslova najavio moguće napuštanje alijanse.

U dokumentu je pregršt liberalnih fraza i klišea, kao što su ljudska prava, demokratija, itd.

Mozgovi propalog proameričkog puča u Turskoj ne žele da se nastavi normalizacija tursko-ruskih odnosa . Važno je napomenuti i to da je NATO odigrao ključnu ulogu u propalom puču.

Nakon propalog puča, Čavušoglu je rekao da je nekoliko NATO vojnika iz vazduhoplovne baze Indžirlik bilo uključeno u zaveru i puč u zemlji.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pastrovic says:

  O ovom jadu i muci je sve rekao Imran Hussein. Dakle, dajte da ne trucamo gluposti o nekakvoj Turskoj i Erdogana, koji su i nadalje "trojanski konj" divljeg Zapata.

  • Sančo Pansa says:

   Ne baš rekao da je Erdel tajip Terijer danas Trojanski trik Zapadnjaka. On je shvatio da su ga tovili da bi ga gurnuli u borbu sa Rusijom, a da u EU nikada neće ni ući, ukratko radili su na uništavanju njega i države. Trebalo je SAD i VB, da dovedu na vlast nekog turskog Po(T)rošenka, a Evropi da puste 3miliona izbjeglica koje Erdel drži u Turskoj, i da je uspio Puč bilo bi još makar tri miliona izbjeglih Turaka u EU...

   • Bajurina says:

    Ma daj,jedi govna neznalice !!!!

 2. japaja says:

  Gde si bajo turska gnjido

  • Bajurina says:

   Svi ste vi nasa djeca !!!!! Midlim Sultanova!!!

 3. dejan says:

  cilj je drugi uci u odkb i spijati za nato ruske instalacije i vojne gradove TO JE CILJ LUKAVIH TURCIN aPITANJE JE KOLIKO SU RUSI NAIVNI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *