ОВО ЈЕ АМЕРИЧКА МЕЂУНАРОДНА ПОЛИТИКА: Ево свих најгрубљих кршења права!

OVO JE AMERIČKA MEĐUNARODNA POLITIKA: Evo svih najgrubljih kršenja prava!

24 januara 2019

Vijetnam, Grenada, Libija, Panama, SR Jugoslavija, Irak, Sirija… Šta je zajedničko svim ovim zemljama? U pravu ste – veliko interesovanje Amerike za njih.

Venecuela je na ivici katastrofe. Donald Tramp je priznao Huana Gvaida za privremenog predsednika ove zemlje, a generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš upozorava na opasnost eskalacije konflikta. Rusija najavljuje da bi vojno mešanje Vašingtona u krizu u Venecueli moglo da ima tragične posledice za još jedan narod na planeti. Dok se nadamo da će doći do normalizacije situacije u Venecueli, podsetimo se prethodnih američkih invazija širom sveta.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

  1. milorad says:

    pa potpisju nešto sa njima, to je toalet papir.

  2. Vesko says:

    SAD su novi nacisti, preuzeli su stafetu od Nemaca koji su opet zauzvrat da bi se vratili na politicku scenu svijeta ekonomskim genocidom nad Evropom ucijenile sve drzave Evrope da se pokore i postanu taoci nemackih ambicija EU Rajha koji im sluzi kao mehanizam za ostvarivanje svoje nacisticke ideologije drugim, ekonomskim i propagandinim sredstvima!! Tako da imamo Nemacke naciste u srcu Evrope koji su je pretvorili u svoj EU Rajh konc logor ali ovaj put dobrovoljno putem ekonomskih ucijena i propagande , i na drugoj strani Americke naciste koji otvoreno i sistematski sprovode genocide po svijetu. Britanci i Francuzi su im sluge u izvrsavanju tih genocidnih zadataka. I naravno ostali mali i beznacajni, isprepadani i glupavi vazalcici po Balkanu. Rusija i Nemacka su tako najvise profitirale od takvog razvoja, medutim urusavanje EU Rajha je sada neminovno nakon svega sto su nam uradili Nemci i to niko i nista nece moci da zaustavi. Ironija je da to sada odgovara SAD-u, dok je Rusija neutralna u vezi toga i uveliko suzdrzana jer ne zeli da ugrozi svoje gasne aranzmane sa Nemackom. Kada bi SAD napravile odluku o povlacenju sa Kosova, to bi ubrzalo kolaps EU Rajha, i dovelo do jacanja pozicije Srba opet na Balkanu sto je u interesu SAD u ovom momentu. Da li to oni zaista vide medutim tesko je reci, jer su pali skroz i ne mogu vise da prepoznaju sta je njihov pravi interes.

  3. Velika Metla says:

    A šta bi s BRIKOS-om? Pprdnuo u čabar! Brazil koliki je okupiran od naci-amerike! Narod bez dostojanstva!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *