ОВО ЈЕ ЧОВЕК који не допушта Америци и Илуминатима да униште ИРАН!

OVO JE ČOVEK koji ne dopušta Americi i Iluminatima da unište IRAN!

29 jula 2016

ayatollah_2146641bNema sumnje da Iluminati delom utiču na Iran, možda čak i na vladu predsednika Ruhanija i na iransku opozicionu grupu Islamske revolucionarne garde. Međutim, postoji bar jedan pojedinac kojeg oni ne kontrolišu.

Ta osoba je Ajatolah Hamnei. On je možda izuzetak, ali veoma značajan izuzetak. Iako su možda njegovi sledbenici ili saveznici pod uticajem Iluminata, postoji jako verovanje da oni na Ajatolaha ne utiču.

To može da objasni zašto Zapad već više od deceniju pokušava da sprovede smenu režima u Teheranu. Oni zapravo pokušavaju da uklone Ajatolaha sa njegovog položaja. Iako nisu uspeli, vidi se da pritisak Zapada na Teheran polako opada.

Moguće je da je to zato što će Ajatolah u julu napuniti 77 godina i što više nije tako dobrog zdravlja kao ranije.

Pošto nisu do sada uspeli da ga uklone, Iluminati su odlučili da prepuste stvari prirodi i sačekaju da Hamnei umre prirodnom smrću.

Interesantno je da su čuveni sporazum sa Iranom podržale Sorosova i Rokfelerova fondacija. Mnogi su mislili da taj sporazum znači da Obama prkosi cionističkom lobiju. Međutim, on je oduvek bio u skladu sa Iluminatima.

Iako su Netanijahu i AIPAC bili protiv ovog sporazuma, Soros i Rokfeler su očigledno želeli da do njega dođe. Zašto? Da li oni pokušavaju da posvađaju cioniste i islam kako bi se oni međusobno uništili?

Zapravo, to je samo trik Iluminata usmeren na kupovinu „javnog mnjenja“. Sve je to Džordž Soros osmislio kako bi zavarao Irance da se odnos SAD prema njima menja.

Takva marketinška strategija je iskoristila nedostatak racionalnog razmišljanja i taktika je uspela.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. vlada says:

  ZAto se radi tajno,formiras neku svoju opozicionu grupu,ona zbog mase istakne neke zahteve a prosvetljeni natrce,.

 2. micky says:

  i veliki demon iz Vatikana... Njegovi zlocini su najveci. I svi drugi su direktno pod njegovom komandom.

 3. M says:

  M:-Postoje oni koji su tisuclijecima stariji od Vatikana i upravljaju svime ovozemaljskim.

 4. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Prosvetljeni ce jednom, nadam se, natrcati na nesto tvrdo.

 5. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Ajatolah u 77, pa cekaju da umre prirodnom smrcu!Za razliku od, na silu zivog Sorosa, koji izgleda kao da bi se usrao ako bi bolje prdn'o, Hamnei izgleda kao mladic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *