ОВО ЈЕ ХАНТЕР БАЈДЕН – 2016. је био у БЕОГРАДУ, ЧЕТИРИ ГОДИНЕ КАСНИЈЕ У АМЕРИЦИ ЈЕ…

OVO JE HANTER BAJDEN – 2016. je bio u BEOGRADU, ČETIRI GODINE KASNIJE U AMERICI JE…

25 decembra 2020

Hanter Bajden je 2016. godine boravio u sedištu firme Dominion u Beogradu.

„Podaci iz lap topa Hantera Bajdena pokazuju da je on 16.08.2016. boravio u Beogradu, i na kojim se sve mestima njegov lap top kačio na internet. Posle boravka u PC Ušće, mlađi Bajden je otišao u zgradu na adresi Osmana Đikića 18, na Paliluli, gde se tada nalazilo sedište firme Dominion u Beogradu. Srpski softveraši iz Beograda su napravili softver odgovoran za izbornu krađu u SAD“, napisao je Srđan Nogo na Fejsbuku.Nogo je u vezi sa dolaskom Bajdena mlađeg u Beograd postavio niz pitanja:

– Sa kim se sreo Hanter Bajden u Ušću i šta su dogovarali?

– Zašto je posle sastanka u Ušću Hanter Bajden otišao u sedište Dominiona?

– Šta je Hanter tamo radio?

– Da li je sa njim bio Goran Obradović, potpredsednik Dominiona, ili neko od ovih IT inžinjera?

– Da li je Hanter Bajden možda dobio pristupne šifre za ulazak u softver Dominiona? Hilari Klinton je i 2016. krala glasove ali nije bilo dovoljno, zato su i 2020. ukrali 30 miliona glasova.

Na ova pitanja bi mogao da odgovori Bojan Đorđević, koji je u to vreme bio direktor Dominiona, i koji se tada sreo sa Hanterom Bajdenom. Sad je jasno zbog čega je panično reagovao na Tviteru posle izbora, i zbog čega se svi saradnici službe trude da zatrpaju podatke i dokaze da je Bojan Đorđević ključ za rešavanje izborne krađe.

Pošto vidimo čime se bave srpske službe bezbednosti, red je da se proveri i da li rade ono što jeste njihov posao, ili samo prikrivaju krađu izbora?

– Da li su dostavili zvaničnim organima u SAD informaciju sa kim se sastao i šta je dogovarao Hanter Bajden u Ušću, kao i o njegovoj poseti sedištu Dominiona, i zašto nisu?

– Šta je radio Hanter Bajden tokom boravka na Kosovu? Glasačke mašine u izbornoj noći su se kačile na IP adresu u Beogradu i u Bondstilu, NATO vojnoj bazi na Kosovu i Metohiji.

– Šta je bila tema razgovora Aleksandra Vučića i Džoa Bajdena prilikom Bajdenove posete Srbiji 16.08.2016. godine.

„Nije ni čudo što je Vučić izjavio posle izbora da ima bolje odnose sa Bajdenom nego sa Trampom“, zaključio je Nogo.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Filip says:

    Šta mi sve dopuštamo. Kako naše službe ne reaguju?

    • Gardista says:

      Nase sluzbe je Vucic poklonio strancima, postavio retarda za ministra i diktira kolo. On je u stvari izdajnik, a Sriju jedino litije i crkva moze spaiti...samo da ne potruju i ono sto je pravedno ostalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *