ОВО је ИСТИНА о НВО организацијама!

OVO je ISTINA o NVO organizacijama!

30 jula 2016

1-50-700x350Poznato je da su NVO organizacije uglavnom finansirane iz stranih zemalja, i da su jedan od glavnih faktora u destabilizaciji zemlje. Tako je bilo i sa Otporom, pa Ženama u crnom i svim sličnim organizacijama. Video koji će te videti samo je jedan u nizu onih koji će se baviti razotkrivanjem strane agenture u Srbiji.

Mlada srpska snaga (organizacija sastavljena od iskrenih rodoljuba) počela je sa postavljanjem videa koji razotkrivaju ulogu NVO organizacija u Srbiji.

„Kao reakcija na sve češće proteste koje organizuju nevladine organizacije u sklopu inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ i „Podrži RTV“, a koje služe samo za kanalisanje narodnog nezadovoljstva u željenom pravcu, želimo da skrenemo pažnju na rad istaknutih NVO u Novom Sadu i Beogradu, kao i da podsetimo ljude na sve njihove izjave i akcije minulih godina. Naš stav je da cilj tih protesta nije bitan, jer su vlast i NVO dve strane istog novčića, i da ne trebamo gubiti fokus sa aktera istih već da udruženo širimo istinu o njima“, stoji u saopštenju Mlade srpske snage.

KOMENTARI15 komentara

 1. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Dobar prilog, ali CETE se pise sastavljeno. Ne bi trebalo da se vama desava ovakva greska. Blic bih razumeo, ono je dibidus nepismena bagra. Samo rokajte NVO, to su ljudi koji zalud zivot zive. Zbog njih mladi Srbije nemaju buducnost.

  • Lilit says:

   Dobro ste primetili gramatičku grešku, što je dokaz da su tekst (verovatno naručen i plaćen SENDVIČIMA) pisali Tomini "fakultetski" naraštaji (podmladak) SSns

   • Aleksandar V. Pavlovic says:

    Zelim da verujem da u Srbiji postoji mladost i snaga koja vidi dalje od cenzusa i zna za bolje od "sendvica". Osecam da vreme velikih promena mora doci. Vreme koje cemo uspravljeni docekati, na dve - ne na cetiri noge. Vreme tesko, ali krajnje potrebno, da odvoji trulo od zdravog tkiva Srpskoga bica. Boze daj, blizu je!

 2. Pa da sad SVI ućutimo? says:

  Sorš, Rokfeler...bagra masonska, dobro!A kako da se neko buni protiv Vučića? Fantomkama? Zbog njih nekoliko, milion normalnih da se buni protiv dahije, odma je Sorošov?

  • kosovac says:

   „Pa da sad SVI ućutimo“, Tvoje pitanje prikazuje logiku definisanu kod pojma Korisni Idiot. I zbog takvih kao ti, ove NVO organizacije se i formiraju, da love labave u karakteru. Ali i to im ne bi pomoglo da nije novac glavni mamac. Sa tim parama normalno je da kupe novinara, pa čak i nekoga ko može sa zadovoljstvom da primi pendrek po leđima. Za demonstracije nisu to velike pare, to košta kao i trol što košta Vučića.

   • Baraba says:

    Stoli to Putin zaibidje Bracu Srbe pa ode Slovencima????

   • test says:

    Naprotiv, vucic lovi 'labave po karakteru' i kuppuje glasove sa dzakom zita. ja se slazem sa predhodnim komentarom. Zna se ko je sve placen od strane zapada i ko radi za njihove interese, UKLJUCUJUCI vucica !

 3. Lilit says:

  Da li je Toni Bler (glavni vinovnik bombardovanja Srbije) dolazi kod Vučića u Nemanjinu na "kafu", da li je Savamala srušena, da li je smenjen urednik RTV preko noći, da li je Kosmajac pušten a predsednik Vlade Srbije ga je javno na TV proglasio GLAVNIM dilerom droge u Srbiji, da li Nikolić, (predsednik Srbije) ima falš fakultetsku diplomu, da li Nikolić ima divlje izgrađene kuće u Bloku 45, da li Beko duguje kao vlasnik V Novosti 11.000.000 evra dobavljačima i Štampariji Borba, da li je Bugarin, vlasnik Staklare Paraćin dužan radnicima i državi, da li Čeda Jovanović duguje radnicima plate, da li Pink plaća porez (ne), da li, da li, da li..... A vi za sendvič i dnevnicu HVALITE "Broja 1", Prodane duše ste!

  • kosovac says:

   „Lilit“, Sve si to u komentaru lepo i tačno napisala-o, ali zaboravila-o si da na kraju daš poentu. Da znamo o čemu se radi. Zato što neki od nas komentatora i čitalaca ne kritikujemo Vučića hvaleći Soroša.

   • Lilit says:

    Poenta je da ovi iz "MSO" (ali ja mislim da su to mladi jastrebovi AV), budu iskreni, i da ukažu na GLAVNE probleme u Srbiji, a ne da za dnevnicu i sendviče napadaju sve što nije Broju 1 po volji. A tog Soroša, Rokfelera, MMF treba javno prozvati da su PIJAVICE belosvetske!!!!

    • kosovac says:

     „Lilit“, Evo na kraju ispada da smo istomišljenici, to mi je drago.

 4. ilija says:

  imali srbija presdnika znali presednik ko ulazi u srbiju i sece ulicom njegove srbije naravno da nema ni srbije ni srba ni presednika srbije ni vlade ni nicega sve je umrlo srbsko

 5. Dektetor za komunjare says:

  Nisi ti KOS, ti si Udbaš, gubiš se u ovom vremenu! Malo si Srbin, više Jugosloven, kenjaš o plaćenicima a dvoumiš se da li je Vučić car ili izdajnik!

 6. pera says:

  Jednostavno...zabraniti rad.

 7. pera says:

  Pisao sam ćirilicom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *