ОВО ЈЕ ЈЕДИНА ИСТИНА О УЛАСКУ СРБИЈЕ У ЕУ!

ОВО ЈЕ ЈЕДИНА ИСТИНА О УЛАСКУ СРБИЈЕ У ЕУ!

14 октобра 2016

eu-srbija-465

Наша држава не може наставити разрованом и блатњавом калдрмом до „блештавих“ бриселских врата ако своју имовину у јужној српској покрајини не преда на тацни косовским Албанцима.

А зашто нам велики и развијени западни свет тражи да Приштини поклонимо, данас „Трепчу“ и „Телеком“, сутра „Валач“ и „Газиводе“, а прекосутра вероватно и Пећку патријаршију, Дечане и Грачаницу?

Зашто нам траже да им уз осмех, због европске светле будућности, дарујемо нешто за шта тврде да већ припада албанским сепаратистима?

Зашто им треба наш потпис кад већ годинама арче, развлаче и распродају светским мешетарима енергетски систем и телекомунакицону мрежу и све оно што није њихово, а тврде да јесте?

Ту је кључ. Сви знају да то припада Србији.

Данас је од Пекинга до Вашингтона – власништво и својина највећа светиња. Зато је и Америци и ЕУ стало да добровољно потпишемо и печатирамо да имовина на Косову није наша.

Да предамо тапију како у будућности ниједан светски суд не би могао да оно што је украдено врати правим власницима. Да признамо да није наше оно што нам је брутално отето.

И где смо сад?

По ко зна који пут, пред великом одлуком. Годинама смо водили тешке косовске преговоре зарад пута у ЕУ, покушали да извучемо највише и много пута смо преварени.

Дошао је тренутак да пресечемо!

Ако одбијемо ултиматум Запада, излазимо на неизвесан и тежак друм са несагледивим последицама.

Ако закорачимо напред и пристанемо на све – стављамо на талон слободу и темеље Србије.

Избор није лак. Али ако не одбранимо себе, нећемо ни имати будућност. А камоли светлу.

(Вечерње новости)

 

KOMENTARI3 коментара

  1. DUSKO says:

    ISTINA JE PRIZNAVANJE KOSOVA OTCEPLJENJE VOJVODINE I SANDJAKA I SVE RESURSE I IZVODJENJE RADOVA U PRIVREDI I POLJOPRIVREDI USTUPITI STRANIM KOMPANIJAMA ! A VI SRBI IZVOLTE BUDITE ROBOVI ILI SE UBITE ! MA RADITE STA GOD HOCETE KOGA TO UOPSTE INTERESUJE !!!

  2. Trifun says:

    Ma tezak drum i price...EU je propala ioanako, bez Velike Britanije to je Nemacka Imperija koja je surovija od Hitlera samo ubija putem novca a ne u konc logorima kao pre. Pogledajte sta su uradili Grckoj kada je doslo do problema...Kao da ce Srbija biti u boljoj poziciji od Grcke ili Spanije i Italije koje su u ogromnim teskocama zbog EU...

  3. Pitagora says:

    "Jedina istina". Čak i kada je istina, u filozofskom a naročito religioznom smislu samo jedna, taj me izraz podseća na prošla vremena komunističke isključivosti. Mi imamo samo jedan put (naravno, utaban i omeđen), samo jedan izbor (to baš ne valja), ko drukčije kaže kleveće i laže, itd itd unedogled.Imali smo mi loših izbora, rđavih strateških opredeljenja, katastrofalnih odluka, sve smo to razume se platili, a posledice ponečega osećaju se i dan-danas. Ipak smo opstali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u