ОВО ЈЕ ЈЕДИНА ИСТИНА: У РТС-овој серији „Породица“ тачно је само да је Милошевић постојао и да је био лидер Србије

OVO JE JEDINA ISTINA: U RTS-ovoj seriji „Porodica“ tačno je samo da je Milošević postojao i da je bio lider Srbije

5 aprila 2021

Autor: Milijana BALETIĆ

MADA sa teškom mukom, odgledah celu seriju „Porodica“ o Slobodanu Miloševiću, koju je u nedelji za nama, emitovao RTS – medijska kuća države Srbije.

Mogla sam ja ovu kolumnu napisati i posle prve epizode, ali sam stisnula želudac i izdržala svih pet. Takvo uterivanje njihovog konstrukta u zdrav mozak – teško čovek koji je živi svedok toga vremena, pod uslovom da je moralna osoba i pri zdravoj pameti, može da izdrži! Uostalom, ovo „sočinjenije“ nije ni namenjeno onima koji znaju i koji su svedoci toga vremena i istine – ovo je namenjeno generaciji koja je danas napunila 20 ili nešto više godina.



Podmladak je problem! Počeli su sami da tragaju za istinom što je nedopustivo našim uterivačima straha.

U ovom političko-propagandnom pamfletu – istina i nije bila tema.

Autori su dobili zadatak i sredstvo, a to je – laž! Zapravo, njihovo sredstvo je gore od laži – poluistina je to što im čini posao.

Poluistinu najbolje guta onaj koji ne zna, a ponešto naslućuje. Onda mu naprave kombinaciju takve terapije za prepakivanje mozga, koja mora da ima taman toliko istine koliko, ne da neće da im naškodi lažima – nego će da doprinese da im konstrukt ubedljiviji bude!

Sve što od istine ovde ima notorna je činjenica da je Slobodan Milošević postojao i bio predsednik Srbije. U tih deset godina nemilosrdne borbe Zapada protiv srpskoga naroda u čitavoj Jugoslaviji i Miloševićevom otporu u kom je bio potpuno sam – okupator je svoju konačnu pobedu odneo 5. oktobra 2000. postavljanjem na vlast svoga kvislinga Zorana Đinđića, koji im je uhapsio Miloševića i vezanoga na tacnu izručio njihovome sudu u Hag!

E, oko ove istine, hapseći Miloševića u vili „Mir“ – „umetnici“ pletu „umetničku slobodu“ u kojoj je Sloba nepatvoreno zlo, a kvislinzi spasitelji srpstva.

Tu nam oni objasniše da je Milošević jedan suicidni bolesnik koji vitla pištoljem i stavlja ga sebi pod grlo! Jedan pokvarenjak, folirant, demagog, ludak, zlikovac, muljator, manipulant, izopačena, provincijalna, neuka, nerazumna, samoživa budaletina, primitivac – kome je svaka druga rečenica sočno psovanje, i to – Boga!

Njegova suprauga Mira, čija politika me je dubinski iritirala (i nisam jedina) – služi im samo kao sredstvo kojim „dokazuju“ i potvrđuju sve ovo gore navedeno o Slobi! Zato su Miru, kao univerzitetskog profesora i obrazovanu ženu, spakovali u izanđalu, zarozanu, nepismenu, ofucanu babetinu, koja luta kroz kuću punu provincijalne jeftinoće, neukusa i kiča, izgovarajući nepovezane i nebitne rečenice nalik retardiranoj osobi i spočitava mužu što 5. oktobra nije poubijao narod, izveo tenkove i sve ih sprštio!

Na drugoj strani, sočinjenije nam objašnjava kako nije sve u Srba tako crno i potura „svetlu tačku“ – nudi uzor – koji je oličenje, vaspitanja, obrazovanja, razboritosti, empatičnosti, pouzdanosti, odanosti, patriotizma, plemenitosti, iskrenosti, čestitosti, ljudskosti, istinoljubivosti, moralnosti, odmerenosti – otporaša Čedu Jovanovića! E, pa, delatnici – ako je i od vas – mnogo je!

Odgledala sam i sva svedočenja i „svedočenja“ očevidaca o hapšenju Miloševića. Prelamajući te priče kroz podatke koje lično znam kao neposredni svedok zbivanja te burne istorije od ’90-tih, pa nadalje – imala sam organski osećaj gađenja dok sam slušala pojedine. Bilo je i onih čestitih ljudi, poput profesionalca iz MUP-a Saše Rudića, koji je bio dan-noć uz Miloševića u njegovom obezbeđenju. Njegova rečenica: „Ima nas nekoliko, ti nisi mogao da čuješ Miloševića, a da prvo ne čuješ nas, to je bilo nemoguće“, govori o autentičnosti.

Dok ga gledate na koji način svedoči kao očevidac, ne morate biti neki poseban ekspert da bi ste shvatili da je u pitanju sušta istina časnog čoveka. A kao neko ko je zbog odanosti poslu koji je obavljao prošao torture petooktobarskog režima i sudove, dok odgovara na novinarsko pitanje, dodaje – „ovo niste znali, ali postoji u sudskim spisima“.

Prvoga aprila u Jutarnjem programu Hepi televizije, novinar je Rudiću nizao pitanja: „Šta je istina od onoga što vidimo u seriji…, da li je Milošević hteo da pobegne iz Srbije…, da li je stavljao pištolj pod grlo i pretio da će ubiti sebe i celu porodicu, pre nego što ga uhapse…, da li je hteo da izvede tenkove na narod…, kako je to izgledalo kad su mu isključili struju i vodu…, kakve su bile Miloševićeve odluke…, kako se ponašao…, šta mu je govorio…?“

O seriji Rudić kaže: „Ništa tu nije istina! Ništa se od toga nije desilo! Akcija je vrlo brzo išla. Naredba američkog ambasadora je išla da on mora da se uhapsi zadnji dan marta… Tako je to bilo. Takav je bio trenutak. Mi smo znali ko je pravi neprijatelj i znali smo šta stoji iza Zorana Đinđića i iza ovih (misli na ekipu sastavljenu da hapsi Miloševića)… A na predlog ruskog šefa diplomatije Igora Ivanova, koji je 6. oktobra došao u Srbiju i ponudio Miloševiću garanciju da sa celom porodicom napusti Srbiju i s njim ode za Moskvu tog istog dana, njegovim avionom, on je to odbio. On nije hteo da pobegne iz zemlje i hteo je da mu se sudi ovde. Baš ja sam razgovarao sa njim. On je meni rekao: ‘Zašto bih ja išao u Rusiju da bežim? Ako sam nešto zgrešio, neka mi sude ovde’… A neposredno par dana pre tog upada, mi smo se sreli u dvorištu i on meni kaže: ‘Rudiću, neprijatelj može da bude jak, može da ti uzme porodicu, može da ti uzme kuću, čak i život može da ti uzme, samo obraz moraš sam da im daš’, eto – tako je on govorio…

– A 6. oktobra ujutru je jedan general vojske predložio da zgazi tenkovima demonstrante, da raščisti ta govna i vrati u normalu kao da se to nije desilo i onda ga je Slobodan Milošević pitao: ‘Pa nećemo, valjda, braniti Srbiju od Srba?!’ Ja sam tu bio prisutan kad se to desilo. Taj je kasnije bio najveći zagovornik neke priče da je Milošević njega terao da čini zločine! A znam, i Milošević mu je rekao: ‘Ti te tenkove fino da vratiš sad u kasarnu’… Koliko god sam ja sa njim razgovarao, shvatio sam – cilj mu je bio da ne sme da se dogodi građanski rat u Srbiji… I, samo da kažem za tu vilu i tu seriju – u toj kući ne može da se isključi struja i voda. To je nemoguće. Da isključiš vodu i struju, to tamo ne možeš da izvedeš. Nemoguće je. Za napajanje moraš da uđeš u kuću i tu da isključiš. Tamo se automatski pali agregat, koji ima toliko nafte da može da radi godinu dana bez problema… Ništa tu u seriji nije tačno… Pa, eto, možeš da vidiš sa dokumentarnih snimaka iz Haga sa suđenja, to je pravi Milošević… Ovo što mi sada gledamo u ovoj seriji, ja stvarno ne mogu da verujem… ja sam u šoku“!

Pa ne samo Vi – čestiti Rudiću – svi smo u šoku pred ovolikom beskrupuloznošću i nitkovlukom svojstvenim ljigavcima! Svi oni koji znaju istinu – i pozadinu svega ovoga – u šoku su! Čak i oni koji se nisu toliko udubljivali u sve ono što se stvarno događalo ili nisu bili u prilici da učestvuju i saznaju pravu istinu – u šoku su!

Ovde je jedino merilo da li si u šoku ili ne – da li imaš ili nemaš obraza. I da parafraziram onu Miloševićevu: „Ne napadaju oni Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije“ – e, ovo sada ne hapse oni ponovo Miloševića zbog Miloševića, oni ponovo Srbiju hapse, hapseći Miloševića ponovo!

Zato i nije tajna otkud sada ovakvo sočinjenije od serije! Treba dubinski prečistiti i postaviti temelje predstojećeg projekta namenjenog Srbima u Srbiji i okruženju! Ovo što su Srbi, kojima je predodređena uloga sužnja i gubitnika, podigli glavu – e, to je bio okidač da se vrate unazad tri decenije i pod istom mantrom nesmetano dokrajče započeto nad nama!

Pred ponovnim udarom da Srbe preko Drine i Republiku Srpsku samelju, zgaze i utope u unitarnu BiH – isprečio se Slobin Dejtonski sporazum! Otimačini KosMeta se isprečila Slobina Rezolucija 1244! Otimačina Vojvodine zaustavljena je Slobinom izmenom Brozovog Ustava iz ’74. u kome je jedino Srbija bila federalna jedinica bez subjektiviteta, a subjektivitet je bio dodeljen njenim pokrajinama, što im je davalo pravo da se raspadom Jugoslavije izdvoje u posebne države, bez prava Srbije da se pita!



A, tek to mu autonomaši, Šiptari i zapadnjaci – nikad neće oprostiti!

Tu je i Crna Gora, koja nije direktno vezana za Miloševića, ali im je neodvojiva iz tog paketa poganih neprijateljskih namera.

Posle Miloševića, ne samo da je otišla iz zajedničke države, to je najmanji problem – nego je postala udarni neprijatelj srpstvu – svojoj suštini! Gurnutu u autoimunu bolest – sa dna, uz litije – i zaprepašćenje okupatora – podigao je njen neki novi osvešćeni naraštaj!

I sad – ne pitajući ih – progledao srpski podmladak! Počeo svojom glavom da razmišlja! Odvažio se! Ima samopoštovanje! Slaže i analizira događaje koji su tutnjali ovim prostorima pre njihovog rođenja! Uključio razum, prepoznao spinove, odvaja žito od kukolja, patriote od kvislinga, sve što se dešavalo i dešava seje kroz svoje sito!

Saznali mladi da je upravo Milošević na Osmoj sednici izvršio obračun sa srpskim pobrozicama u okviru komunista Srbije, od kojih su kasnije nastale sve one drugosrbijanske političke opcije, pokreti i intelektualne „elite“ sabrane u DOS-ovcima i oko DOS-ovaca.

Saznali da je Milošević taj koji je prvi izgovorio: „Kosovo je samo srce Srbije!“ i da se sa pobrozicama na Osmoj sednici – upravo oko KosMeta – razišao! Da je kod Srba ubijeni nacionalni osećaj probudio! Uspostavio prekinuti odnos sa SPC. Odlazak u crkvu, slavljenje slave, Božića, Vaskrsa, postaje stvar ponosa i prestiža!

Do tada smo bili dresirani da se ponosimo stavom kako smo „raskrstili s Bogom i popovima“. Prvi put smo, nakon komunističkih zabrana i diktature uspostavili prekinuti odnos sa Srbima mimo granica Srbije.

Pre njega su za Srbiju Srbi u Hrvatskoj bili Hrvati, u Crnoj Gori Crnogorci, u BiH Bosanci … – onako kako nam je Broz „objasnio“. Malo li je?!

Otud i tolika muka i borba i sa njim mrtvim!

Tu je i spin koji drugosrbijanci i kvislinzi uporno vrte da je – Sloba kriv za sve što je uradio za Srbe, a onda je, istovremeno, i kriv što je malo uradio to što je uradio?! A posebno im je kriv i za sve što su drugi Srbima radili, jer –njihovoj brizi za srpstvo – kraja nema! E, tu su u potpunoj simbiozi, na zavidnom nivou, sa zapadnjacima i zapadnjačkim štićenicima iz bivše Jugoslavije.

Ono što ugrožava okupatora i kvislinge, upravo je otkrivanje ovih istina. Zato su DOS-ovski propagatori i vojnici „serijski“ udarili na ispiranje mozga našem mladom naraštaju. Uvek spremni k’o zapeta puška!

Dao Bog, a pre će biti nečastivi – nikada sa njima Srbi nisu oskudevali. I uvek su nam ključne tačke državnog sistema popunjavali. Mi smo izbušeni kvislinškim mrežama koje su nas saplele pod izgovorom nekakve „demokratije“ – i vuku na dno!

Neka ti je, Srbijo, Bog u pomoći!

Kad se tu samo setim svih učinaka koje je, prolazeći kroz razne medije u Srbiji, za 30 godina za sobom ostavio sadašnji generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević – pa nema primerenije televizije za prikazivanje ovakvoga političkoga spina i propagande od RTS-a pod njegovom komandom! A to, da im je Bujošević provereni kadar (a oni se takvih ne odriču tako lako) – govori i činjenica da su nam Bujoševića u 68. godini života – koji je već 3 godine trebao da bude u penziji, ponovo izabrali na čelo – državne televizije.

Znam – nije na meni i nemam ja tu moć da nešto spašavam. Ali, gospodo izvršioci ovoga i ostalih kvislinških sočinjenija – ono što imam – prema svima vama i niko mi ne može uzeti – duboki je prezir!

(Fakti)

KOMENTARI



21 komentara

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  E ljudi, sada možemo da se lažemo ali ja sam non stop gledao slobu na RTS-u i to još kada nije ni bilo kablovske već samo RTS1 i 2 i MTV i nešto malo Rumunija tv sa snegom. Mogu vam reći da čovek ni izdaleka nije bio smor kao današnji Vuči. Nije se taj hvalio niti gurao u medije, bio je kratak i koncizan što je i od ostalih zahtevao, a ovo brate danas.. samo vene da sečeš. Sloba bi pobedio svakoga i to zasluženo samo da je uspeo i ekonomiju da stavi na noge i da smo imali pomoć prijatelja umesto Jeljcina - Putina. Sada smo na rasprodaji inostranim šefovima i domaćim mafijašima, ko može to da dovede u red? Samo Vožd Karađorđe ako uspemo da ga kloniramo.

  • Artiljerac diplomirani says:

   Poštovani Srbi sada posle 30 godina mogu slobodno da kažem ZNAO SAM da će sve biti ovako. Da objasnim kako sam znao: imam 8 godina vojne škole i učesnik sam ratova posle 1990 godine moji klasići hrvati,muslimani ( tako su se tada izjašnjavali a ja nisam smeo da se izjašnjavam kao pravoslavac-to je paralela),slovenci itd su u svojim državama priznati heroji i penzioneri. Nas koji smo ostali u Srbiji su šikanirali, slali nam račune za školovanje ( zato što smo ispoštovali vojničku zakletvu) i naterali na sopstveni zahtev da odemo iz vojske jer smo im balast, tako je bilo kroz čitavu istoriju Srbije i zato nam je ovako. Ako su mogli tada i sada da se ponašaju prema vojnicima koji su branili čast zašto ne bi omalovažavali lik i delo Slobodana Miloševića. Niko od naše bivše braće neće pljuvati po Tuđmanu , Izetbegoviću i ostalima jer poštuju svoje vojnike a samim tim i svoje političke vođe. Mnogo će vode proteći Moravom da se Srbi osveste.

 2. Kosovac says:

  Sve je to tako kako si napisala, poštovana Milijana Baletić. Ova „mini serija“ predstavlja skrnavljenje srpskog bića. Samo skrnavljenje i nije to ništa strašno, uvek se dešava da neki nedostojni naprave ovakav ili sličan prestup. Strašno je što je to urađeno pod okriljem same države. Zato i državu moram da nazovem Nedostojnom. Nedostojnom, zato što država na ovaj način sama sebe pljuje i ponižava. RTS je državna televizija, meni država otima svaki mesec 300 dinara, da bi finansirala antisrpske medijumske projekte. Na radost Hrvata, SPOvaca, nacionalnih manjina, i šefova ove srpske Pete kolone. ……………Nije samo ovo srpsko govno Bujošević u pitanju, sećam se još ranije, kada je upravni odbor RTS poslao zvanično Izvinjenje Hrvatima, kao vele zbog svog lošeg nacionalističkog izveštavanja o ratnom sukobu devedesetih godina. Mogla bi ti nešto da napišeš o tome, makar da objaviš imena tih nesrećnih „Srba“ koji su potpisnici tog Izvinjenja.

 3. petkovicnenad67@yahoo.com says:

  Pa koga vi zajebavate? Tačno je da postoji dokument u kome se navodi da bivši predsednik neće biti izručen stranim pravosdudnim organima a ipak jeste. Jedan potpisnik je nastradao od ruke svojih -saboraca-, ostale proslediti pravosudnim organima i nabiti u zatvor. Normalno prvo da priznaju kako su podelili famoznih pet miliona dolara koje su dobili za izručenje Miloševića. Pitajte Čedicu kako je od klošara na stugentskim protestima s cepanim patikama postao jedan od najbogatijih u Srbiji ????

  • jovan says:

   Svi koji su ucestvovali u izrucenju Prvog i Jedinog Predsednika Srbije moraju da odgovaraju# Prvo potpisnici garancije, tuzilastvo i suduje koji su potpisali PROTIVUSTAVNO resenje, Beba Popovic, Mihajlovic, i drugi iz policije i vojske! Tek kad resimo se tih kvislinga Srbija ce biti slobodna i nezavisna.

 4. miki says:

  Izdajnik izdade izdajnika

 5. Rista says:

  Milijana, ruka ti se pozlatila. Ostao sam bez reči. Bog te blagoslovio, Velika Milijana!

 6. da da says:

  Srbija je ustaška kolonija već 20 godina.Ovde su na vlasti sve hrvati i komunjare jugosloveni,napravili kurvu od Srbije i udri do mile volje.Srbi probudite se dok ne bude kasno.

  • RASPUCHIN says:

   Uuuuu , Malo Vi to godinica brojite. Srbija je ustaška kolonija od 1918.g. a zasigurno od 1945. i tu se ništa , do sada , nije promjenilo. Da , Miloševića i njegovo djelo treba dobrano preispitati da bi , svima nama , bilo lakše gledati u budućnost. Da li je kriv i ako jeste za šta je konkretno kriv ne bih znao? Kao ratni veteran , krivim ga za izdaju Krajine iako znam da je tu doveden pred "svršeni čin" jer je izdaja počela mnogo ranije i njega su , po svemu sudeći , zamajavali i lagali oni koji su se zakleli da će "svojim životima čuvati državu". Kriv je što ih nije prozreo i streljao za veleizdaju. Opet ga i ovako proglasiše za krvnika a mnogi koji sada uživaju imaju na rukama SRBske krvi više nego neke ustaše. Duga i naporna tema prepuna nepoznanica i predrasuda. Seriju nisam gledao niti ću je gledati. Pogledao sam najavu na TV-BN (TV stanica i Bjeljine u R. Srpskoj) i ta najava mi je bila dovoljna da zaključim sve ovo što je Milijana napisala. A možda je ona bila i blaga u ocjeni?

 7. Gagi says:

  Milosevic je kao i svi ostali radio i ziveo u Brozovom okupacionom sistemu. Tom sistemu su bili potrebni pametni i sposobni ljudi koji su se vrbovali jos na fakultetima. Podmukla maksima tog sistema je bila, pravda i jednakost za sve narode na ovom prostoru, svaki normalan covek je to prihvatio jer smo svi mi isti i od Boga stvoreni. Ta prevara je tekla sve do onog momenta, kada je pocela realizacija zapadne prevare da se Srbija totalno unisti i osakati, zbog svog ucesca u rusenju Austrougarske monarhije i otporu njihovom nastavljacu - Hitleru. Brozova corba je vec bila skuvana od vrlo kvalitetnih sastojaka, pazljivo biranih i odabranih. Svi sastojci koji su imali ukus Rankovica su odstranjeni jer bi ta katolicka corba imala malo gorak ukus i "vukla" na Srpski ukus. Problemi i politicko komesanje nastaje kada Milosevic odlazi na Gazimestan, tada nedvosmisleno pokazuje da je nastavljac Srpskog herojstva za opstanak i poistovecuje se sa istorijskim cuvarima Srpskog roda. Tada je poveo novi Kosovski boj, sto naravno nije moglo biti oprosteno. Postao je otpadnik sistema u kome je sve do tada sve savrseno funkcionisalo, tim svojim cinom je razorio postojecu strukturu lagodnog i ustaljenog antisrpskog zivota gde se izuzetno lepo zivelo. Istog momenta je stvorio krvne neprijatelje, niko vise nije bio siguran u svoju egzistenciju jer se ona zasnivala na antisrpskom opredeljenju. Znamo sta se sve kasnije desavalo, najveci broj vojnih oficira su opstruirali Srpsku odbranu, zbog toga je Milosevic morao da stvara civilne formacije za odbranu naroda. NIJE Milosevic nista mogao da ucini za spas Srpskog naroda, bio je sam u svojoj nameri, svi drugi su gledali kako da u tim momentima iskoriste situaciju za svoju licnu egzistenciju. Nasa istorija se upravo zasniva na takvim ljudima koji svojim postupcima ostaju u dubokom secanju, onima koji su se krvavo zrtvovali za svoj rod. Samo zivotni materijalisti, neradnici i hohstapleri koji su uzuvali u titinom sistemu, prodaji samog sebe, negiraju svih one koji su shvatili da je Srpstvo velicanstveno, da smo zbog toga na udaru.

 8. Cp6a says:

  Milijana moćna kao i uvek.

  • Suzuki Vitara says:

   Svaka ti se pozlatila. Nisu te slomili i preumili, cestita Milijano.

 9. Gagi says:

  Svi ovi koji danas svedoce o Milosevicu, to rade samo iz licnog interesa. Oni su pet svetlosnih godina iza razuma tog coveka, iz prostog razloga, kite se tudjim zaslugama. Vljda ih je Broz tako naucio. To mu dodje isto kao sto se vekovima uzimaju pare i laze narod kako su bas ONI nastavljaci dobre misli i energije Isusa. Hoce ljudi da zive na kvarno i na tudjim zaslugama, to rade ovi jadni, sto su moralno jadniji to su glasniji. Po tome ih mozete prepoznati.

 10. obican Srbin says:

  Nisam gledao seriju jer sam sve to licno proziveo pa necu da mi rts vredja intelekt. Zelim, samo, da vas podsetim na Slobinog sincica Marka i zenicu Miru na celu jula= danas sns.

  • jovan says:

   Nisam gledao jer me sapunjare ne zanimaju, ali ti vredjas intelekt svakog intelegentnog Srbina, gledajuci okom i mozgom ogranicenog coveka, na njegovog nebitnog sina i cerku, a nemas pojma o siroj slici zlocinackoj agresiji Nato bande na srpski narod sankcijama, pljackom i bombardovanjem, plus izdaja domacih kvislinga DOSmanloja i Otpora, NVO!

 11. Leda says:

  Svaka rečenica Milijane Baletić, vodi svojevrsnu bitku da istina pobedi laž, pravda da razotkrije nepravdu, dobro da nadvlada zlo. Za svako poštovanje je njena rodoljubivost, oštroumnost, veliko znanje, izuzetna hrabrost i borbenost. Svaka čast, draga Milijana!

 12. Gagi says:

  Duboki naklon Milijani. Ima u Srba jos dobre genetike, nismo bas svi bili odusevljeni Coca-Colom.

 13. petrovgrad says:

  Milijana Baletić, veliki patriota, poznavalac prilika, misli svojom glavom, hrabra i profesionana. Mnogi akademici joj mogu zavideti na veličini. Znam da se od Gruhonjica i sličnih njemu ne oečuje tako nešto.

 14. Beli Orao says:

  Svaka čast piscu ovih redova i napokon objektivnog iznošenja činjenica a i Intermagazinu da je objavljuje ! Jer ovog ludila i javašluka post#Slobodanovog doba pa i njegovo smicanje i kako je to učinjeno i zapadu prodat govori dovoljno o ljudima koji su se popeli na tron ! Čeda , Đinđić i ostala bagra pa sve do danas !

 15. Milutin says:

  vi govorite o R-1244, a u cijem sastavu je bilo Kosovo do te rezolucije? Da li je politika dovela do agresije. U redu, vi cete reci mi smo bili u pravu. A sto to nijedan saveznik nije podrzao. Zasto je univerziteski prof. koju navodite podrzala Hazbulatova naspram Jeljcina? A sta je sa Stambolicem, njega niko i ne spominje i on je bio predsednik Srbije. Zaboravili ste Dafiment banku i Jugoskandik, ko ih je napravio, Jezda i Dafina? Malo morgen, sto bi vi rekli.Neukusno je i za primitivne, jedno zlo pravdati drugim. Jedino ste u pravu za Cedu. Neka ga ispitaju odakle mu bogatstvo, evo donet je i zakon. Ali neka se primeni i izvrsi taj zakon, a ne za Curuviju da traje cetvrt veka. Uostalom, procitajte i Dobricu Cosica sta je o tome pisao. A on svakako nije izdajnik, jer se suprotstavio Titu zbog Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *