Ово је муслиман који брани Младића, Караџићa, а обожава Републику Српску!

Ovo je musliman koji brani Mladića, Karadžića, a obožava Republiku Srpsku!

21 avgusta 2015

pri 786789Malo ko u Bijeljini zna ko je Edin Hadžihajdić. Ali, kada neko spomene Mađara, njegovi sugrađani znaju o kome se radi.

Vođa navijača FK Radnik i strastveni navijač Crvene Zvezde u žižu šire javnosti Republike Srpske i BiH dospeo je 11. jula, kada je u Bijeljini lepio plakate podrške Ratku Mladiću.

– Ustao sam kao i svaki drugi dan, došao do grada i počeo lepiti plakate, došla je policija, a kada su ustanovili da plakati nikoga ne vređaju, ipak su pozvali komandira stanice da se konsultuju. Potom sam priveden. Na plakatu sam ispisao parole podrške generalu Ratku Mladiću i parole podrške Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske. Ja ću uvek dati podršku predsedniku Srpske, ma kako se on zvao, ističe Hadžihajdić.

Posebno naglašava: „Ja sam musliman, rođen sam ovde u Bijeljini. Srpska je moja zemlja”.

Proteklih godina hapšen je više puta mada, kako tvrdi, nikad zbog kriminala. Nikad se nije bavio sumnjivim poslovima niti imao dodira sa kriminalcima.

– Već 15 godina sam među prvima na svakom protestu. Kada su hapšeni Mladić, Karadžić i naši generali, ja sam bio tu. Uvek sam bio među vodećim ljudima kada se organizovao protest. Ne znam zašto sam im taj dan zasmetao. Bolje da su hapsili one koji su pravili nerede u Srebrenici.

KOMENTARI3 komentara

  1. Robert Lucas says:

    Svjestan svog porijekla i neustrašiv. Zavidim mu na neustrašivosti i odajem počast.

  2. Dragana says:

    On je SRBIN i patriota ! Da ga Gospod pozivi i cuva! razumnima za nauk.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *