ОВО ЈЕ НАЈБОЉИ ДОКАЗ ДА ЈЕ РУСКА ВАКЦИНА ПРОВЕРЕНА

OVO JE NAJBOLJI DOKAZ DA JE RUSKA VAKCINA PROVERENA

6 decembra 2020

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski, rekao je da je od juče počela vakcinacija protiv korona virusa na 70 punktova u Moskvi, i dodaje da je plan da do kraja godine bude otvoreno oko 100 punktova.

– Sam proces traje oko 10 minuta. Oni koji imaju teške hronične bolesti za sada se ne vakcinišu, kao ni oni koji su bili podrvgnuti nekoj drugoj vakcini. Juče je već 15 hiljada vojnika vakcinisano, i ako je ruska vojska pristala da je primi, to znači da je ta vakcina, za sada, proverena – rekao je Lazanski.

Ovo je dokaz da je vakcina proverena, jer vlasti Rusije ne bi želele da lošom vakcinom „unište“ sopstvenu vojsku.Kako kaže, teško je reći da li će se stvoriti neki kolektivni imunitet, ali za sada se vakcinišu prioritetne grupe.

– Proizvodnja vakcine u velikim količinama nije baš jednostavan proces, ide se i na to da se ona proizvodi u saradnji sa nekim drugim zemljama – rekao je Lazanski.

Ističe da se pre svakog dobrovoljnog pristupanja procesu vakcinacije, obavlja se pregled i razgovor sa lekarom, koji ispita trenutno zdravstveno stanje.

Kako kaže, vakcina sama po sebi nije bolna, preporuka je da se nekoliko dana ne pije alkohol, kao i da se ta ruka ne forsira neko vreme.

Lazanski je, komentarišući šalu na njegov račun i to što je neko izjavio da nema ni struju ni grejanje u Moskvi, rekao da ambasada plaća na mesečnom nivou 5 evra za 2.300 kvadrata ambasade i 800 kvadrata rezidencije, i dodao da lično voli humor, ali da ovaj skeč nema nikakve veze sa realnošću.

– Skeč je smešan, ali je nategnut – rekao je Lazanski, i dodao da nikada ambasada u Moskvi nije bila bez struje niti bilo čega drugog.

KOMENTARI5 komentara

 1. M says:

  Sva cijepiva svijeta,a protiv Corona-Covid 19,su navodno moderna,bazično ista,tj.su genetski moderatori koju utječu na-mijenjaju genom čovjeka,u nekom ciljanom ali nepoznatom smjeru u konačnici!Pri čemu mogu nositi i dodatke,npr.otrovne teške metale,biološke čipove,programirane nano-robote itd.,po želji!!Sa svime što iz toga proizlazi,tj.uništenje čovjeka kao ovakvog biološkog bića,i pretvaranje u nešto novo,drugačije,nedovoljno istraženo ali nedoraslo postojećem!Daklen,vodi prema greški,fatalnoj,bezpopravnoj!

  • Nepobedivi says:

   Ruska elita je takodje deo ili pod upravom new world order likova,tako da sve njihove navodne svadje sa amerima,englezima itd.ne piju vodu,sve je to predstava za narid,a sto se tiče vakcine njihova je sigurno ista ili slična americkoj,nemackoj,engleskoj sa nekim modulatorima ljudskog genoma,sa nanocipovima,samo se kod nas u Srbiji potura ruska vakcina jer je narodu (čitaj većini)ispran mozak sa rusima!!!

 2. Kosovac says:

  Miroslav Lazanski, moj stari miljenik. ……………Sećam se kada je izveštavao sa Francusko-Američkog bombardovanja Libije, bio je sa Gadafijeve strane. Protiv SiEnEn. Onda ga je RTS na brzinu ućutala, bio je smenjen. Pa nije trebalo da čačka mečku (NATO). ……………Posle sam ga izgustirao, nije mi bio nešto više po volji. Bići zato što se uhvatio u Politiku, a svi znamo da je Politika kurva. Vidite, dobro je što je sa Vučićeve strane, ali mi stalno pada na pamet Napoleonova poslovica: „Volim Izdaju, ali nikako ne volim Izdajnike“.

 3. I Love persida says:

  Od svih ruskih proizvoda jedini zaista provereni proizvod je "vodka" iako nije rakija dobro udara. Govorim o onome sa čime imam iskustva. Što se tiče vakcina nadam se da neću imati iskustva ni sa jednom. Ako treba umreću časno u ljubavi Božijoj, i neće me biti žao jer sa saznao i vaskrsenje Božije, e to je ljubav...

 4. I Love persida says:

  Kako su Rusi tako brzo i uspešno razvili ovu vakcinu? Pa ljudi su u toku i rade na tome ali kako? Ustanovljeno je da su napravili i vakcinu za "ebolu" koja je harala eksperimentalno u Africi pre mnogo godina, onda kada su ustanovili da je ovaj novi virus samo modifikacija "ebole" onda su brzo uspeli da je provale od čega su je čike sa zapada napravile i dodali joj bojni otrov sars koji je već jako poznat. Rusi su uvek bili iznad zapadnih gluposti, tako bar sva poznata istorija govori, ali da, preživeli su oni i gore stvari od američkih iživljavanja. Ljubav je pobedila..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *