ОВО ЈЕ НАЈОПАСНИЈЕ РУСКО ОРУЖЈЕ У СИРИЈИ: Она не обара, већ чини „слепим и глувим”! (ВИДЕО)

OVO JE NAJOPASNIJE RUSKO ORUŽJE U SIRIJI: Ona ne obara, već čini „slepim i gluvim”! (VIDEO)

9 oktobra 2015

ijJ4sv5M46567Evo Amerikancima i njihovim saveznicima povodom Sirije nove glavobolje.

Oružane snage Rusije prebacile su u Siriju najmanje jedan svoj savremeni sistem za radioelektronsku borbu „Krasuha-4” 1RL257 . „Poslednju reč” ruskih visokih tehnologija u toj oblasti.

„Krasuha-4” postavljena je pored ruske avio-baze kod Latakije, odakle poleću avioni koji tuku baze, skladišta, komandna mesta i položaje Islamske države.

Iako ne puca, „Krasnuha-4” se smatra „strašnim oružjem” za sve protivničke avione, helikoptere i rakete. Ona i ne obara, već – čini „slepim i gluvim”.

Pročitajte još:

POGLEDAJTE: U kakvim uslovima žive ruski vojnici u bazi u Siriji (VIDEO)

OVO SU RUSKI AVIONI I HELIKOPTERI U SIRIJI – Evo koliko oni mogu! (FOTO, VIDEO)

Taktičko-tehničke karakteristike „Krasuhe-4” su jedna od najvažnijih ruskih vojnih tajni. Zna se ipak da je radius njenog delovanja „veći od 300 kilometara”. Za koliko: ne zna se…

Na ubojitost „Krasnuhe” ne utiče ni brzina, ni visina leta „vazdušnih ciljeva”. Ona ih otkriva, prati i, ako je potrebno, postavlja im „prepreke”. Drugim rečima: pravi im smetnje, sprečava ih da vide cilj i da do njega stignu…

„Krasnuha-4” ne nosi slučajno oznaku „4”. To znači da pripada četvrtoj generaciji ruskih sistema za radioelektronsku borbu stvaranjem smetnji radarima špijunskih i aviona udarne avijacije, radarima bespilotnih letelica i radarima špijunskih satelita.

Tvorci „Krasnuhe-4” uveravaju da je ona u stanju da objekat koji štiti „sakrije” od tuđih radara na daljinama 150-300 kilometara, a i da „radarski uništava” neprijateljska sredstva veze i sisteme za radioelektronsku borbu.

Koristi digitalizovane tehnologije. A tehnike i raznih tnatena i „emitera” je toliko da sistem prevoze dva specijalna kamiona.

Pogledajte video. Dok sleće Su-25, koji se vraća da borbenog zadatka u avio-bazu „Hmejmim”, u pozadini se vidi „Krasnuha-4.

(izvor: Fakti.org, pripremio i priredio Intermagazin.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. vLADA says:

  Borba postaje neravnopravna,dajte da pomognemo Amerima i Isil-ovcima,hahahahahaha

 2. darko says:

  OVO j e zastita od napada americkih aviona turs kih ili mozda izraelskih te na taj nacin omogucuje pvo pogotke avijacije koja bi napala bazu sistem ometanja je najbolji jer time pvo dobiva vreme unistenja moguceg napada od nato pakta

 3. food says:

  Fakini kao I Ameri.Bolje bi bilo da date,onolikoj sirotinji po Rusiji,da jedu.Umiru vam od glad,i a vi trosite milijarde na oruzije.

 4. Za Srbiju says:

  Rusi su dokazali da nisu vojno pomagali Donbas u Ukrajini. Svi su shvatili da Porošenko laže, a videli su kako će to da izgleda, ako Rusi krenu na Ukrajinu.

 5. NekoIzMase says:

  koliki je radijus znaju englezi. Videli su Sukhoje pred samom obalom engleske. :D

 6. zlatiborski ovan says:

  Tvorci „Krasnuhe-4” uveravaju da je ona u stanju da objekat koji štiti „sakrije” od tuđih radara na daljinama 150-300 kilometara, a i da „radarski uništava” neprijateljska sredstva veze i sisteme za radioelektronsku borbu. ******** Udri baćuška po tim evroameričkim nacifašistima https://tinyurl.com/njmdbd4

 7. zlatiborski ovan says:

  Snežana Bogosavljević Bošković u Rusiji: Vrata ruskog tržišta širom otvorena za srpsku prehrambenu industriju četvrtak, 08. oktobar 2015 http://www.nspm.rs/hronika/snezana-bogosavljevic-boskovic-u-rusiji-vrata-ruskog-trzista-sirom-otvorena-za-srpsku-hranu.html //////// pa da vidimo antisrpska Sotono....dosta je bilo tvog kasapljenja

 8. Lomunac says:

  Zasto lazes food da umiru Rusi od gladi, najgore procene su da 12% stanovnistva zivi ispod praga siromastva a beskucnika je manje od 200 000, na duplo vecu populaciju Ameri imaju 17% siromasnih i cak 4 MILIONA beskucnika!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *