ОВО ЈЕ НАЈВЕЋА БРУКА СРПСКОГ ПАРЛАМЕНТА: Ево шокантног снимка који доказује невиђену срамоту СНС-а! (ВИДЕО)

OVO JE NAJVEĆA BRUKA SRPSKOG PARLAMENTA: Evo šokantnog snimka koji dokazuje neviđenu sramotu SNS-a! (VIDEO)

12 oktobra 2016

bruka-srpskog-parlamenta

Poslanik Đorđe Vukadinović nedavno je saopštio da postoji skandalozna praksa u Skupštini da poslanci vladajuće većine nemaju pojma o čemu se raspravlja i glasa, već na osnovu zvuka zvona (koje inače služi za utišavanje galame) glasaju za usvajanje nekog predloga zakona ili amandmana.

Ukoliko se zvono ne čuje, onda ne glasaju uopšte, i tako predlog Zakona ostaje neusvojen. Ovo potvrđuje i snimak poslednje skupštinske sednice koji se pojavio na internetu.

Osim što pokazuje stepen neozbiljnosti, nestručnosti i neprofesionalnosti poslanika vladajuće većine, ovo je i primer kršenja poslovnika i zloupotrebe skupštinskih resursa od strane skupštinskih organa u stranačke svrhe.

(NSPM)

KOMENTARI9 komentara

 1. Boki says:

  Kako ih je vucko izdresirao...

 2. Kosovac says:

  Još u komunističko vreme umesto poslanika bili su delegati. Ismejavali smo delegate rečenicom „Drugovi, nemojte da spuštate ruke, ima još da se glasa“. Sada je tehnika napredovala, ali nažalost ispada da je obožavana demokratija nazadniji sistem od komunizma.

 3. RaDuKa says:

  Normalna pojava za radikalsko-DOsmanliski produkt podvučen žutom....

  • Kosovac says:

   RaDuKa,….. Jebali te radikali.

   • Picajazlo matora says:

    Glup si ko noc, ko te nauci da koristis internet, siptaru komunisticko-vojislavski!

    • Kosovac says:

     Picajazlo matora,….. More marš vukojebino, za ono „šiptaru“ odgovaram ti „Jebo ti šiptar majku“, za ono „komunističko“, „jebo ti komunjara majku“, a ono „vojislavski“, ništa, nije njegov kurac ratni zločinac.

 4. micky says:

  Pickousti menja svest. Sad vise nista ne znaju bez zvona. Ko vrani veprovi. Ni ranije nisu nista znali ali im nisu kacili zvona. Trebalo bi samo da predvodnik OVAN nosi zvono ali posto su svi ovnovi oni ko vele da kace svima. I treba tako.

 5. DUSKO says:

  OVAKVA SKUPSTINA NAM NIJE NI POTREBNA SAMA BACAMO PARE NA NJIH ! SVE IH TREBA IZBACITI NEUPOTREBLJIVI SU !!!

 6. opet ja says:

  Ovim nadasve nadahnutim i sočnim komentarima mogu samo da dodam da je većini tih poslanika mesto ne u parlamentu nego na teškoj robiji...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *