ОВО ЈЕ НЕЧУВЕНО: Канада објавила имена руских пилота у Сирији!

OVO JE NEČUVENO: Kanada objavila imena ruskih pilota u Siriji!

4 decembra 2015

1028351340Rusija se obratila vlastima Kanade sa molbom da obriše sa sajtova koji se nalaze pod njenom jurisdikcijom podatke pilota koji učestvuju u antiterorističkoj operaciji u Siriji. U Otavi za sada „razmišljaju“ o tome, rekao je direktor Departmana za pitanja novih izazova i pretnji Ministarstva inostranih poslova Rusije Ilja Rogačov.

Ruski diplomata je saopštio da su na jednom sajtu koji se nalazi pod jurisdikcijom Kanade bili objavljeni portreti i podaci ruskih pilota koji učestvuju u antiterorističkoj operaciji Rusije u Siriji.

„Već smo se obratili odgovarajućim kanadskim vlastima da te podatke izbrišu. Kanadske vlasti za sada o tome razmišljaju“, rekao je Rogačov, govoreći na sednici Društvenog saveta za međunarodnu saradnju i javnu diplomatiju Rusije.

On je naglasio da će u Moskvi nastaviti da insistiraju na brisanju ovih podataka sa tog portala.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. Neša says:

  Dajte podatke o onoj đubradi i ološu koji je ubijao decu po Srbiji!

 2. nena says:

  a kako to da Kanada ima ovakve podatke...cista laz I prevara, a rusi kobojagi traze da se skloni, da je istina oni bi naredili a ne potrazivali...

 3. Krajisnik says:

  Mogu ih povuci za cok da bolje upale! Braca rusi se ne stide onoga sto rade, a to je borba za spas pravoslavlja!

 4. M.Marko says:

  Ko je dao ta imena u javnost?nemoguce.

 5. Miraš says:

  Još 70-tih 80-tih u Moskvi se znalo u kojim hotelima se okupljaju špijuni svih fela, tamo razmenjuju informacije, itd... Ukrajinci, Litva, Latva itd., možda kao i kod nas, neko od bivše braće, može čak da bude i gradjanin Ruske federacije. Ko god da je, za novac, bitno je da su mu takvi podaci dostupni.

 6. miroslau says:

  Kad bi im se nesto desilo,ceo islamski svet bi nestao.I za ovog pilota sto je ubijen Turska ce platiti strasnu cenu.Postoji konvencija o pilotima.Turska zna sta je prekrsila,i zato je strah ogroman.To da je Kanada nesto objavila sumnjam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *