ОВО ЈЕ НЕЧУВЕНО! Угљанин тужи Србију за геноцид?!

OVO JE NEČUVENO! Ugljanin tuži Srbiju za genocid?!

4 marta 2017

sulejman-ugljanin-1

Sulejman Ugljanin, šef Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV), lider Stranke demokratske akcije Sandžaka i bivši ministar u Vladi Srbije, dogovorio se sa Hašimom Tačijem da optuži državu za navodni genocid nad Bošnjacima u Sandžaku!

Pakt Ugljanina i Tačija sklopljen je, piše „Informer“, prošle nedelje u Prištini, a Ugljanin je prethodno podržao reviziju tužbe Bakira Izetbegovića koja je podneta Međunarodnom sudu pravde u Hagu.

Ugljanin je, navodno, već počeo da priprema nacrt tužbe protiv sopstvene države.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je da bi eventualna tužba predstavljala političku štetu.

– Od svake radikalizacije najveću štetu uvek ima manjna. Ne verujem da će Ugljanin podneti tužbu protiv Srbije jer od nje, u pravnom smislu, neće biti ništa. Napraviće se samo velika politička šteta. Ne možemo večno da živimo u prošlosti, već moramo da rešavamo ekonomske i socijalne probleme Bošnjaka – rekao je Ljajić.

KOMENTARI4 komentara

 1. Sančo Pansa says:

  Ovaj mučenik je prolupao...gdje su sada ti humani ljudi da ga smjeste u Lazu dok se ne oporavi, makar u mjeri da može izaći među ljude.

  • zloco says:

   Ugljanin je jedan Od osnivaca SDA zajedno sa Alijom Izetbegovicem.

 2. Mi says:

  Ma nije prolupao nego ne može da sastavi sa sobom, od kada nije ministar. Dok je imao na raspolaganju trosoban stan na Terazijama, auto , vozača i druge privilegije, nekako se bio primirio. Vlast je čudo, kako da se vrati stomatologiji, da spadne na te grane da živi od plombe. Pa uška i buška nadajući se povoljnijem ishodu...

 3. Sodom von Gomor says:

  ON TO UNAPRED :-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *