ОВО ЈЕ НЕОБЈАШЊИВО: Kорона десетковала француску посаду, а нису излазили са носача авиона! 700 МОРНАРА ЗАРАЖЕНО!

OVO JE NEOBJAŠNJIVO: Korona desetkovala francusku posadu, a nisu izlazili sa nosača aviona! 700 MORNARA ZARAŽENO!

16 aprila 2020

Više od trećine mornara na francuskom nosaču aviona Šarl de Gol pozitivni su na Kovid-19. Testirano je 1.767 pomoraca, a pozitvno je čak 668 vojnika. Od tog broja 31 je hospitalizovano u vojnoj bolnici u Tulonu na jugu, dok je jedan na reanimaciji.

Očekuje se da će taj privremeni bilans još rasti jer nisu stigli rezultati za još 30 odsto testova, a testiranje je još u toku, navelo je ministarstvo, prenosi Indeks.hr.„Do 14.aprila testirano je 1.767 mornara vazdušno-desantne jedinice. Velika većina tih testova odnosi se u ovoj fazi na mornare nosača aviona Šarl de Gol. Od ovog broja, 668 ih je bilo pozitivno na testiranju“, ističe se u saopštenju ministarstva odbrane.

Francuski brod Šarl de Gol je drugi nosač aviona na kome je zvanično utvrđena zaraza virusom korona, posle američkog nosača aviona Teodor Ruzvelt u Pacifiku.

Brod je stigao u nedelju u luku Tulon dve nedelje pre nego što je trebalo, sa pratećom fregatom sa 200 mornara, posle otkrića oko pedeset slučajeva zaraženih virusom korona.

Tada je 1.900 mornara stavljeno u izolaciju pre nego što mogu da se vrate kući. Istovremeno se vrše dezinfekcija broda. Nepoznato je kako je došlo do zaraze na brodu. On je 21. januara otplovio prema istočnom Sredozemlju kako bi podržao francuske vojne operacije protiv islamističkih militanata u Iraku i Siriji, pre nego što se rasporedio na Atlantik, a potom na Baltik.

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Jos jedna laz. Hajde, oladite malo.

 2. Vojna i ojdeSve says:

  Gospod Bog Savaot... 90% od chovechanstva che ih suditi... Milost je proshla pre 2000 godina... Sad je Apokalipsa...

  • Ivana says:

   A svakodnevno zaprašivanje avionima ne pratite?

   • Vojna i ojdeSve says:

    Ko bude ucenik Isusov i ima veru. Zivece vecno... To u svetu je sve od lucifer... Idi od svete sa dushu.... Zivi za Isusa iz Nazareta... Ako imas veru i otrov i zmiju otrovnicu ako te ujede nishta neceti biti.... Sve u svetu je otrov....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *