Ово је нови српски борац против мафије!

Ovo je novi srpski borac protiv mafije!

22 decembra 2015

mladen-nenadic1Novi specijalni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić startuje 1. januara, kada se završava mandat aktuelnom tužiocu Miljku Radisavljeviću. Nenadić na funckiju dolazi iz advokature, kao član Advokatske komore Čačka. Između ostalog, branio je optužene pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu.

U Specijalnom sudu bio je branilac na sedam suđenja: u postupku carinske mafije, falsifikovanja novca, međunarodne trgovine oružjem, a branio je i jednog tužioca optuženog za primanje mita.

Osim za specijalnog tužioca, Nenadić je konkurisao i za višeg tužioca u Čačku, ali tamo nije prošao.

Rođen 1963. godine, završio Pravni fakultet u Kragujevcu, u prvoj polovini devedesetih radio je kao inspektor za suzbijanje privrednog kriminala u Policijskoj upravi u Čačku.

Za zamenika javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Čačku izabran je 1995, a 2001. je bio vršilac dužnosti javnog tužioca tog tužilaštva.

KOMENTARI2 komentara

  1. Pera says:

    najnoviji vic; Ovo je novi srpski borac protiv mafije! otkud nama mafija ? pa nismo mi italija ! mi imamo politare i tajkune, a takvima se nesudi ! dali znate kada politicar laze ? - kad mrda usnama ! idu 2 babe po groblju i citaju na spomenicima. jedna procita, ovde pociva pera peric, politicar, dobar covek. tek ce druga ; sto su dvojicu sahranili zajedno !

  2. miroslav says:

    Bio mafijaski advokat.Pa Sudija osnovnog suda?Valjda treba i visi sud da prodje.I Direktor bia Djordjevic je iz Cacka.I sve ce posteno da bude.Drugari iz grada? Posteno.Nema ludje ni gluplje vlasti od ove.Ovaj ce da hapsi,a ovaj da sudi.Kad odu sa vlasti velike cemo odstete da placamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *