ОВО ЈЕ ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗАПАДА: Желе да Путин заврши као и Милошевић!

OVO JE PAKLENI PLAN ZAPADA: Žele da Putin završi kao i Milošević!

28 septembra 2016

slobodan-milosevic-vladimir-putin-720-65

Sjedinjene američke države i Evropska unija imaju pakleni plan da predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina optuže za ratne zločine u Siriji i za njim raspišu međunarodnu poternicu.

Zapad, prema tvrdnjama diplomatskih izvora, namerava da falsifikovanim dokazima Putina okrivi da je lično naredio bombardovanje humanitarnog konvoja u sirijskom gradu Alepo 19. septembra kada je nastradalo više od 30 ljudi.

Falsifikovani dokazi

Vašington i Brisel planiraju da podignu optužnicu protiv ruskog predsednika zbog navodnih ratnih zločina i izdaju za njim međunarodnu poternicu. Dogodi li se zaista tako nešto, Zapad će bukvalno gurnuti svet na ivicu velkog rata!

– Moćnici u Vašingtonu i Briselu smislili su da Putinu i Rusiji napakuju optužbe za masakr humanitaraca. Iako je Moskva još istog dana odlučno demantovala svoju umešanost u to bombardovanje, i iako je vlast u Damasku objavila snimke koji dokazuju da su konvoj napali teroristi Islamske države, SAD i EU ne odustaju od namere da Ruse predstave kao ratne zločince. Ako ne verujete samo pogledajte izjave zvaničnika poslednjih dana i videćeta da prljava kampanja i priprema terena za optuživanje Rusije i Putina uveliko traju – objašnjava izvor lista i kaže da je krajnji cilj potpuna izolacija Rusije na svetskoj sceni.

– Putin bi trebalo da, kao svojevremenoSlobodan Milošević, bude optužen da je kasapin koji je lično naredio ratne zločine. Hoće da za njim raspišu poternicu, ucene mu glavu i tako pokušaju da ga eliminišu iz svetske politike- zaključuje izvor.

(Informer)

KOMENTARI11 komentara

 1. Vujadin says:

  Jao informer, toalet novine.

 2. Goran says:

  Ovim potezom UN nestaje i sve optuzbe se kao bumerang vracaju svojim pociniocima odnosno svijetskim kreatorima haosa. USA i odredeni EU politicari su toliko zasljepljeni da od pohlepe ne vide da se sa medunarodnim kriinalom ne moze voditi globalna politika . Mozda to i nebi bilo lose jer bi hajka na stvarne zlocince napokon pocela

 3. Trifun says:

  Pa ne bi se moglo reci da im je plan uspio. Koji crni dokazi kad je Zapad u otvorenom ekonomskom, diplomatskom i proksi ratu protiv Rusije! Rusija moze da izade sa dokazima takoder protiv njih.

 4. kuka says:

  Ako je ovo plan, onda je on besmislen. I u slučaju Miloševića su njihove akcije funkcionisale samo zbog toga što je Srbija bila u katastrofalno lošoj situaciji, slaba i potpuno sama u svetu. Rusiju je apsolutno nemoguće dovesti u takvu situaciju, pa taman da svi zli planeri sveta dube na trepavicama. NE MOŽE.

 5. Pero Joksimovic says:

  Zapad "prodaje na živoj lisici kožu". A Putinu bi mogli da pljunu pod prozor.

 6. Marko says:

  tako je! Genocidas guzijski kasapin ce uskoro zavrsit kao i balkanski kasapin i koljac milosevic! A guzija ce biti rascepana i svedena na moskovski pasaluk,kojim ce upravljati gospodarski Hrvati u ime jedine svjetske super sile USA! Hahaha

  • vlada says:

   NAJVISE SU ZAJEBALI KROASANE,FRANJU ODVELI U BETEZDU U MERILENDU I SPAKOVALI MU RAK !JOS KROASANI MISLE DA JE FRANJA UMRO PRIRODNOM SMRCU !

 7. Republika Srpska says:

  PA SVAKO ZNA DA ZAPADNJACI ŽELE DA POBIJU SVE ŠEFOVE DRŽAVA KOJI IM SE SUPROTSTAVE A POSLUŠNIČKIM NARODMA POSTAVLJAJU HATARE I PEDERE NA VLAST, EVO HRVACKA JE NAJBLIŽI PRIMER. MEĐUTIM, PUTIN NIJE MILOŠEVIĆ NIT JE RUSIJA USPOREDIVA SA SRBIJOM. DAKLE, TO ĆE DA OSTVARE KO ŠTO IM JE USPELO DA POBEDE RUSIJU, ZNAČI NIKAD.

  • Marko says:

   sumski majmune guzija ce uskoro biti bacena na koljena i rascepana,te svedena na moskovski pasaluk! A vas kasappin putin ce bit sretan ako dobija samo nekoliko dozivotnih robija umjesto smrtne kazne! Hahaha

   • Duca says:

    Kakva guzija, vi guzičari u svemu vidite guzicu, zato i volite pederski zapad. Vaš život vam je najveća kazna...

 8. Dimnjacar says:

  Mogu da ga povuku za ku.rac!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *