ОВО ЈЕ ПЛАН ЗА ЕВРОПУ: Немачка, Француска и Енглеска више неће постојати!

OVO JE PLAN ZA EVROPU: Nemačka, Francuska i Engleska više neće postojati!

24 oktobra 2015

blu_morroco_apr12_1_1000„Kada biste kontrolisali „dobro“ i kada biste imali neograničene propagandne resurse i pristup medijima, ali i kontrolu nad oružanim snagama i policijom, mogli biste da napravite novo društvo začas. Mogli biste da srušite vekove tradicije za par decenija.

Kada biste pritom kontrolisali i obrazovni sistem, mogli biste da izbrišete sećanje na ono što je nekada postojalo. Niko se ne bi sećao i nikog ne bi bilo briga. To se upravo dešava u Evropi. Neznanje je prosvetljenje“ – Džon Rapoport.

Jedan od osnovnih principa globalizma jeste ukidanje granica i odvojenih nacija.

Evropska unija je formirana s tim ciljem, korak po korak, nakon Drugog svetskog rata. Stvoreni su superbirokratski sistem i sistem političke uprave za čitav kontinent.

Međutim, to nije bilo dovoljno. Morale su se zbrisati odvojene i suverene nacije do temelja.

Otvorene su granice, dolaze imigranti, „supstituciono stanovništvo“ koje nema nameru da prihvati običaje i način života u svom novom domu.

Pročitajte još:

Sve veći raskol u EU!

RATKO DMITROVIĆ: Šta bi EU uradila da joj Srbija kaže; Hvala, nismo zainteresovani?

Koji je ishod toga? Dolazi do rekonfiguracije nacionalnih stanovništava tako da za 20 godina možemo reći da Nemačka, Francuska ili Engleska više ne postoje. Evropa će postati samo mešavina imigranata. Ona je već sad jedna država. Čemu onda granice?

Na kraju će se samo retko spominjati evropske nacionalnosti, koje će predstavljati mikro- ili makroagresiju spram „naroda Evrope“. Naravno, kada do toga dođe, određeni obim nasilja i haosa će biti neizbežan.

Evropska unija ima nameru da kontroliše tako nastalu državu kao jedina vladajuća sila u Evropi.

Imena iz kulture poput Šekspira, Getea, Mocarta, Goje, Sezana, Van Goga, Mikelanđela, Dantea, Faradeja, zatim Stravinskog, Orvela i Kamija će postati samo duhovi prošlosti koji će izazivati zbunjenost.

Međutim, to neće biti važno. Jedino će važno biti da sve osobe u Evropi budu njeni stanovnici, jer je to humano i jer to predstavlja trijumf blagonaklone države. Ništa drugo nije važno.

Broj evropskih jezika će biti redukovan. Ko ima pravo da govori reči koje mnogi ne razumeju?

Kako automatizacija bude napredovala, biće sve manje poslova za radnike Evrope, nakon čega će korporacije početi da propadaju zbog toga što neće moći da prodaju svoje proizvode osiromašenom stanovništvu.

Pravo pitanje je koliko će se pojedinaca upecati na ovaj mamac i postati samo „deo“ ukupnog sistema?

Koliko njih će se predati razmišljanju o tome koliko mogu da dobiju od države , a da ne plate. Koliko njih će poverovati da je njihova moć kao pojedinaca nedosledna i varljiva? Ako se izbriše koncept pojedinca, šta nam onda ostaje?

Džon Stjuart Mil je 1859. godine napisao: „Kada bi se pojavila svest o tome da slobodan razvoj individualnosti predstavlja vodeću suštinu dobra, ne bi bilo opasnosti da bi sloboda mogla da se potceni“.

Naravno, ukoliko se ne bi pridavala pažnja slobodnom razvoju individualnosti, sloboda bi nestala.

Boris Pasternak, ruski pisac i pesnik koji je bio pomalo upućen u političku represiju, napisao je 1960. godine: „Sovjetske birokrate ne traže mnogo od naroda. Oni samo žele da mrzite stvari koje volite i da volite stvari koje prezirete“. Upravo takav stav se sada nameće u Evropi.

Dezerteri iz starog SSSR-a će odmah prepoznati taj stav jer su imali prilike da ga osete na svojoj koži. Evropska verzija se čini nežnijom, ali to je sve stvar strategije.

Iako tajna policija ne upada u domove u pola noći praveći masovna hapšenja, to nije znak da vlada sloboda pojedinaca.

Brojni evropski politički lideri govore: „Nemate pravo da se protivite dotoku imigranata“.

Da li to zvuči poznato? Da li vas podseća na snove o kolektivizmu? Da li se to formira novi SSSR?

Istočnonemačka policija je svojevremeno imala informacije o svakom stanovniku, a špijuna je bilo posvuda. Moderno špijuniranje podrazumeva potragu za „čvorovima nezadovoljstva“.

Kolektivisti će se potruditi da nametnu „dobro“ onima koji ne mogu da ga otkriju sami, odnosno onima koji ne mogu da zamisle svet bez granica.

Za njih sloboda nije samo blokada, već nebitna iluzija. Ona nikada nije postojala. Svi ljudi deluju po nekom svom programu od samog rođenja. Oni će samo želeti da unaprede te programe kako bi stvorili „ljubaznije ljude“. To je i politički i tehnološki imperativ.

Otvorene granice i neograničena imigracija su dobar test. Za ljude koji se osete kao da im se nešto nameće, kao da se njihove zajednice cepaju, za one koji se osećaju lično ugroženima i one koji veruju da je ovo tajna operacija tranzicije Evrope u novi SSSR, potrebno je prevaspitavanje na najdetaljnijem mogućem nivou. Oni ne razmišljaju dobro i njihovi mozgovi su falični.

Oni nikada neće moći da vide mudrost u rečima Zbignjeva Brezinskog, koji je 1969. godine napisao:

„Stanje nacije kao osnovne jedinice čovekovog organizovanog života je prestalo da bude principijelna kreativna snaga: Međunarodne banke i multinacionalne korporacije deluju i planiraju u pravcu napredovanja političkih koncepata nacije-države“.

Eto, to su reči globalističkog taktičara koji je mrzeo SSSR, a koji želi da uspostavi istu tu verziju kolektivizma na bilo koji mogući način.

Da je Lenjin živ, on bi pogledao Evropu i zaključio da je takva agenda u toku. Njemu bi možda jedino zasmetala relativna sporost tog procesa. On bi odobrio „humaniarni altruizam“ i način na koji se on modeluje i manipuliše.

Sve se svodi na misao: Moramo se postarati za nesrećnije.

Jon Rappoport blog

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. mija says:

  Ne razumem gde ovakvi analitičari, ili šta je već ovaj, pronalaze uporište za ovakve zaključke. Nema ni jednog znaka na horizontu da EU ima planove da briše granice, a ima ih obilje za to da se pred našim očima dešava masivna kolonizacija donedavno manje-više nezavisnih država od strane udruženih najrazvijenijih. Istina je da je primetno postepeno otimanje slobode od gradjana ovih najmoćnijih država, ali to traje već jako dugo, jer je neprekidna i nezajažljiva želja oligarhija od nastanka sveta da prigrabe svu moguću vlast i to nema mnogo veze sa pomenutom kolonizacijom. Ponekad se ova dva toka ukrste, ponekad su prividno paralelni, ali u osnovi nisu medjusobno uslovljeni niti mnogo povezani. Najmoćnije zemlje Evrope su jednostavno pre izvesnog vremena ulučile priliku da progutaju male države južne i istočne Evrope i progutale su ih sa namerom da ih svare, iskoriste iz njih sve "hranjive sastojke", a onda poput zmije ispljunu nesvarljive ostatke, dlaku i kosti. To povraćanje upravo uvežbavaju na Grčkoj. Grčku oni nisu planirali da ispljunu još u dogledno vreme, jer još u njoj ima mnogo kulturnih spomenika koje treba iscediti, ali su kad im se već namestila u ovogodišnjoj krizi gradili model po kom će je se lako i bez posledica po sebe osloboditi kad za to dodje vreme. Prostor bivše Ju i Ukrajine, opet, pruža obilje znakova da EU planira da neke zemlje isprazni od stanovništva, naročito pravoslavnog. Mislim da EU nije planirala migrantsku krizu, ali joj je dobro došla za popunjavanje nedostajućih kadrova. Sad pripuštaju sve ili većinu, medju njima će probrati ono što njihovoj privredi treba (obrazovane, mlade, nezahtevne ljude u nevolji), a ostale ispljunuti van svojih granica. Nama ili nazad na bliski istok, njima je svejedno. EU ne igra frontalno na svo stanovništvo podjednako, kako to autor ovog teksta opisuje, i to je njeno lukavstvo i tajna njenog dosadašnjeg uspeha. Različitim tretmanom pojedinih zemalja i grupa gradjana ona neprekidno razjedinjuje interese i onemogućava zajednički nastup više zemalja oko jednog interesa. Kako će stvari teći ubuduće, videćemo, ali šanse malih zemalja da spasu bilo šta od svojih interesa su minimalne.

 2. Goran says:

  Zacrtani plan svakako postoji , ali ja ne vjerujem da ce jedna Engleska dozvoliti sebi da se istopi sa Francuskom i Njemackom. Oni ce igrati lukavo , mozda primiti neznatan broj izbjeglica i onda ih pola izbaciti ili neka druga podlija varijanta sto njima prilici. U svakom slucaju se pravi veliki haos u EU i veoma je moguce da budu pravi financijski uragani jer cijela ta operacija se pravi sa novostampanim novcanicama. Stari dobri oprobani recept, unisti da bi vladao :-(

 3. zlatiborski ovan says:

  Međutim, to nije bilo dovoljno. Morale su se zbrisati odvojene i suverene nacije do temelja. Otvorene su granice, dolaze imigranti, „supstituciono stanovništvo“ koje nema nameru da prihvati običaje i način života u svom novom domu. /////// Polako izbijaju na povrsinu konture 'plana' kojim će se Srbiji natovariti na vrat vise stotina hiljada migranata https://tinyurl.com/ozz4h8g

 4. marko says:

  JEDNO JE SIGURNO SRBI CE BITI SRBI PRAVOSLAVCI ZIVEL I USRED BECA ILI BERLINA I TO NIKAD NITK O NECE IZBRISATI NEK PROPADNE EVROPA SRBI OSTAJU SRBI STOK I DOLAZI KRAJ SMRT FASISTIMA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *