ОВО ЈЕ ПРАВА ЈЕЛЕНА МИЛИЋ – Псовала Бога правдајући убијање невиних 1999. године! (ВИДЕО)

OVO JE PRAVA JELENA MILIĆ – Psovala Boga pravdajući ubijanje nevinih 1999. godine! (VIDEO)

15 septembra 2016

jelena-milic-43

Direktorka Centra za evroatlantske studije i glavni NATO lobista u Srbiji Jelena Milić drsko tvrdi da je NATO agresija na Srbiju 1999. bila opravdana i da su Srbi zaslužili bombardovanje u kome je poginulo više od 2.500 ljudi!

Gostujući u emisiji „Ćirilica“ na TV Hepi, Milićeva je svađajući se sa ostalim gostima – hrvatskom književnicom Vedranom Rudan i srpskim piscima Markom Vidojkovićem i Vladimirom Kecmanovićem – opravdanje za NATO zločine pokušala da nađe čak i u atomskoj bombi Severne Koreje i genocidu u Ruandi!?!

Otvorila nam oči!?

U žestokoj raspravi sa Rudanovom Milićeva je po svaku cenu branila NATO agresore i tražila opravdanje za njihove zločine nad srpskim narodom.

– Treba pričati o „Oluji“, ali takođe desilo se još jedno etničko čišćenje u vrlo sličnom istorijskom periodu o kojem je bitno da javnost u Srbiji zna… A to je proterivanje albanskih civila sa Kosova tokom bombardovanja, neki tu akciju zovu „Potkovica“. O tome ništa niste čuli, a stotine hiljada Albanaca su tada proterane preko granice u Albaniju i Makedoniju – galamila je Milićeva i onda objasnila kako NATO bombardovanje Srbije nije bilo ni izbliza strašno kao „srpsko bombardovanje Sarajeva“!?!

– Ja sam živela u Beogradu i svima je bilo teško, ali to je trajalo 78 dana, povremeno… A zamislite kako je bilo u Sarajevu, koje je bilo u opsadi tri i po godine non-stop. Ne mogu, doduše, da osporim tu prokletu dužinu od 78 dana, ali smo strašne zločine nad Albancima najviše činili upravo dok je trajalo bombardovanje – rekla je Milićeva, koja je u „trenutku inspiracije“ strašni NATO zločin pravdala pominjući Severnu Koreju i Ruandu!?!

– Ne zaboravite da se nekoliko godina pre NATO intervencije desio strašan genocid nad 800.000 ljudi u Ruandi i da je međunarodna zajednica bila jako osetljiva… I kad govorite o Amerikancima kao o najvećim zločincima, a što onda ne spomenete Severnu Koreju, koja je pre neki dan testirala atomsku bombu i izazvala zemljotres koji se osetio čak i ovde u Beogradu?! – „objasnila“ je direktorka CEAS.

Jelena Milić nije juče htela da komentariše i dodatno pojasni svoje u najmanju ruku skandalozne stavove izrečene u „Ćirilici“.

Na drugoj strani, šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun ističe da Milićeva masno laže kako bi svoje poslodavce, zločince i NATO agresore, predstavila kao spasioce.

– Famozna operacija „Potkovica“, o kojoj Milićeva govori, potpuna je izmišljotina, koju su međunarodna zajednica i Albanci iskoristili da bi nas optužili za etničko čišćenje. A istina je potpuno suprotna, šiptarski teroristi i OVK sprovodili su etničko čišćenje nad Srbima, koje su ubijali i proterivali. Milićeva prećutkuje istinu i ponavlja propagandne laži, u nadi da će joj bar neko posle 17 godina poverovati – zaključuje Drecun.

csm_jelena_milic_jt_ab43fb2191

Antipropaganda za NATO

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da se Milićeva ponaša kao pravi kolaboracionista, ali da mu je, ipak, drago što je ona glavni lobista NATO u Srbiji.

– Ovo podseća na norveškog političara Kvislinga, koji je posle nacističke agresije tvrdio da je Norveška kriva što ju je napao Hitler. A to što je nama NATO uradio može jedino da se poredi sa nacistima… – napominje Anđelković i dodaje da je Milićeva ovakvim istupima u javnosti najviše doprinela da Srbija nikad ne uđe u NATO.

Marić: Osećao sam se ko 1999!

Milomir Marić, urednik i voditelj „Ćirilice“, kaže da je tokom Milićkinog gostovanja i rasprave u jednom trenutku „bukvalno zanemeo“:

– Očekivao sam momentalnu intervenciju NATO ili bar neku artiljeriju. Osećao sam se kao za vreme bombardovanja! Imao sam mnogo svađa u studiju, ali sad se, bogme, pokazalo da je vaš urednik Dragan J. Vučićević gospodin čovek za ove belosvetske agitatore!

Psovala Boga, napala sve u studiju

Jelena Milić se tokom „Ćirilice“, koja je trajala dva sata i četrnaest minuta, posvađala bukvalno sa svima u studiju, pa čak i sa publikom! Ovo su neki od njenih „crnih bisera“:

Milić: Račak je kao povod za bombardovanje Srbije možda diskutabilan, ali kad to stavite u kontekst Srebrenice, Ruande, strašnih zločina, liberalni svet je tražio mehanizme kako da odgovori.

Rudan: Pazi ovo, u Ruandi se desila sranja, pa odlučili da demokratski bombarduju Srbiju. Ma, kud ćeš bolje! A zašto Amerikanci ne mogu da odgovaraju pred Haškim sudom?

Milić: Je*ote Bog, pa da li je moguće da ne možete da pročitate Statut suda, to je jedan ad hok regionalni sud za određeni vremenski period koji je formirao UN. Aman, ljudi!

Rudan: Pa, ženo, ne bi ni bilo NATO žrtava da nije NATO na čelu sa SAD, koji je pobio pola Srbije, i doveka ćete trpeti posledice. Vi ste najgora reklama za NATO, koji će u Srbiji naje*at’ samo zbog vas.

(Informer)

KOMENTARI14 komentara

 1. rubljov says:

  Ako su na čelu NATO-a glupaci, ne očekujete valjada da im lobisti budu inteligentni. Milićka je savršeno opremljena, njen mozak je položio ispit iz gluposti za sva vremena. Po ustima a la kravlja pička, biće upamćena.

  • boki says:

   Nije odgovorila na jedno pitanje:dali je sluzila vojsku i koliko? Sluzila je dugo i revnosno,inace nebi mogla da brani njihove vojnike... Verovatno jos po nekad nekog usluži..

  • marko says:

   ova sotona u ljudskom obliku je nalicje danasnje srbije.u pravu je ona kad kaze da smo s pravom bombardovani

 2. Mirqu says:

  Šteta što takvo zgodna ženska tera muškarce od sebe, mislim na Srbe. Zar smo joj mi Srbi toliko lošiji od Natovaca?

 3. Vlada says:

  Ovo nazivaš dobrom ženskom!? Da je zadnja na svetu, zaobišao bih skota!

 4. Kulak says:

  Kolaboracionistkinja

  • Zozo says:

   Skota, Jelenu Milić vlasti Srbije posle ovog nastupa na na TV Happy moraju proterati kao državnog neprijatelja broj jedan. takav cinizam i sadizam nismo nikada videli. Njen obeli um će je uskoro odvesti u ludnicu.

 5. Kulak says:

  Ovakvu veleizdajnicu u vlastitoj državi mogu u današnjem svetu istrpeti jedino Srbi.Svi drugi bi je odmah kamenovali i zatukli.I to ne vlast,nego narod.

 6. Pastrovic says:

  Bogme, junacki odgledah cijelu emisiju, i na jedvite jade nekako prezivjeh sramotu sto ovakav nesoj komotno zivi u Srbiji. A da je ona jedna i jedina, da nam je Bogom prosto, nego ovakve fukare ima da im se ni broja nezna!

 7. Sekula says:

  Prodana duša. Sluga klerofašističke gamadi.

 8. Branko Samac says:

  Ovoj glupači od žene niko ne postavi pitanja: Da li je veći zločin kada od NATO zločinaca strada u Iraku milion civila ili navodni srbski ? Da li su amerikanci genocidan narod jer su pobili sve indijace? Da li je genocid ubiti 200 hiljada Japanaca za atomskim bombama? Je li više 3 miliona pobijeni civila u Vjetnamu od onog broja što su Srbi ubili u odbrambenom otadžinskom ratu? Samo da napomenem da je u ratovima 90-tih sa sve tri strane stradalo 110 hiljada (i vojnika i civila). Svet ovakvu kučku odavno nije vidio! Ali nije problem u njoj nego u onima koji ovoj fukari daju medijski prostor!

 9. jagoda says:

  Znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali brate, nisi valjda toliko očajan...pa, ovo nije ni ljudsko biće... :) Ova spodoba je oličenje zla...

 10. slobo says:

  Mirqu .KO ti je ba zgodna zenska ti ili si lud ili corav .Pa ona izgleda ko svraka .Plus sto je gadljiva I neuctiva I prirodno ruzna pripadnica zenskog roda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *