ОВО ЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ ЕВРОПЕ: Отварање новог тунела је доказ да свет воде сатанисти (ВИДЕО)

OVO JE PRAVO LICE EVROPE: Otvaranje novog tunela je dokaz da svet vode satanisti (VIDEO)

6 juna 2016

Swiss 45Uz prisustvo najmoćnijih ljudi u Evropi otvoren je Gothard Bejs tunel u Švajcarskoj. Ceremonija otvaranja je bila, malo je reći, bizarna i čudna, ličila je na satanistički ritual.

Najskuplji i najduži tunel (57km) u svetu koji se provlači kroz švajcarske Alpe koštao je oko 11 milijardi evra. Gothard Bejs je, kako kažu, simbol ujedinjenja u kontekstu rastućeg nacionalizma, a za njegovo postojanje bilo je potrebno proteklih 17 godina rada.

Kako bi proslavili inauguraciju ovog tunela, elaborat ceremonije je predstavljen pred Evropskim velikodostojnicima, kao što je kancelarka Nemačke Angela Merkel, Fransoa Oland predsednik Francuske i italijanski premijer Mateo Renci.

Iako je većina očekivala standardnu predstavu povodom otvaranja tunela, gostima je bila priređena ceremonija vođenom od strane nemačkog reditelja Volker Hesea gde čovek prerušen u jarca izvodi svoj skeč, zatim homoseksualne primese, skrnavljenje religije, a postoji i nešto militarnog u prikazivanju radne snage „Novog svetskog poretka“.

Naime, prezentovan je  oklutni ritual i filozofija simbolična tajnim društvima, gde je još jednom stavljen pečat Iluminata i oko piramide.

(Pravda)

KOMENTARI19 komentara

 1. CANE says:

  Prijatelji hajdemo mi lijepo u Evroazijske integracije.Ovdje se lijepo vidi otvoreno kome oni služe-dvorogom caru.Sve je jasno.Vise se ne kriju uopste.U Evroaz.uniji nam je zagarantovano pravo i zastitu porodice kao osnovnog stuba društva bez uplitanja LGBT KAO novotarija new age.iMACEMO I VOJNU ZASTITU.tREBAMO OBNOVITI vIZANTIJU PROTIV RAZVRATA ZAPADNOG RIMSKOG CARSTVA KOJE JE PONOVO POMAHNITALO U RAZVRATU I SIJANJU SMRTI I NEPOSTOVANJU POJEDINCA,PORODICE I OSNOVNOG ,ORALA.sVE JE USE ZA SE I PODASE.

  • otac Satarije says:

   sasvim si u pravu u svemu

 2. CANE says:

  Izvinjavam se na gramat.greskama.Pisao sam ovo veoma uzbuđen.

 3. N. says:

  Šta sve majka rodi, voz povuče a vojska obuče.

 4. Milorad says:

  BORBA ZA PROIZVODNJU ZAKRZLJALIH MOZGOVA DO SLEPILA SAZNANJA RINGISPILSKOG LAVIRINTA ZBUNJENOSTI GDE SE NALAZIS !

 5. Gmaz says:

  Najstarija legenda kantona Uri, u kome se nalazi taj famozni najduži tunel na svetu, je baš o - kozama. Vrti se oko prvog mosta, koji je napravljen u gudurama dela zvanog Schöllenerschlucht. A taj klanac je tik iznad tunela. Legenda kaže da su bezbroj puta pokušavali da naprave most, koji bi išao preko planinske reke i spojio dve stene. Onda se pojavio Đavo i ponudio im da, za izradu mosta, prvo BIĆE, koja pređe taj most, bude njegovo. Nakon što je most izgrađen od strane Đavola, Urneri, stanovnici tog kantona, su preko mosta poslali - kozu. Radilo se o BIĆU, a ne DUŠI. I to vrstu koze pod nazivom "Gems", koja živi samo u Alpskim predelima. Ta ista vrsta koze se može naći na zastavama nekih kantona i sela. Ovaj "članak" ispod je rezultat slepe uverenosti u svoje znanje, verovanju u očigledno i nikako, nikako, nikako ne istraživati i pogledati malo bolje - gde se to nalazi? Koji je folklor tog kraja? Šta simbolizuje koza? Đavola ili dan kada su zajebali istog? Previše je to posla. Lakše je dizati paniku. Kako beše govoraše Stari Sloveni? "Iz šupljeg bureta najdalje se glas čuje". Tako nekako.

  • Harry Neron says:

   Bravo za odgovor. Inače ovaj teksz na portalu je u kategoriji one izjave srbskog akademika godinama unatrag da ne zna šta je internet ali je sigurno nešto što je protiv Srbije.

   • kosovac says:

    „Harry Neron, Gmaz“, Kada udarate u neko bure, dobro bi bilo da nije šuplje, vaša bruka bi bila manja. Ustvari možda je vaša želja da se proslavite, pa makar šupljim buretom. Gosn „ Harry“, srpski akademici, naročito njihov predsednik, su veliki mučenici, nemoj još i ti da im staješ na muku. Ili možda misliš da predsednik Srpske Akadenije igra za tim koji je tvoj favorit?

  • DFVT says:

   Ne vredi pricati talibanima. Pravoslavni talibani su isti kao i muslimanski talibani. nemaju oni veze sa pravoslavljem. Oni su primitivci galamdzije IQ 50 i spremni su klati Srbe zarad stvaranja srbijanske nacije i sirenja zilotske jeresi. Poremeceni majmuni.

 6. Ja says:

  Daleko bilo, sotone, i mi hocemo sa djavolima. E Srbijo moja.

 7. Za Srbiju says:

  Nisam ni pogledao do kraja, koliko je monstruozno. Otvaranje OI u Londonu i ovo. Anticivilizacija, put u kataklizmu.

  • kosovac says:

   Za Srbiju, Kolega komentatore, samo da ti kažem da je Olimpijske igre u Londonu bila i moja asocijacija. Dobro je da ipak neko vidi.

 8. Janko says:

  Ma kakvi ,nema mesta panici ..Rece to lik ciji je nadimak ovde "Gmaz" i koji u svom komentaru napisase da je most izgradjen od strane Djavola/...Samo opusteno tebra;)))

 9. zoran says:

  Izaće i njima drekavac...

 10. pedjaprorus says:

  CERN i tunel dugacak 57 km - odlicna sklonista u slucaju nuklearnog rata.Nisu mnogo udaljeni jedno od drugog.

 11. Psihološka oboljenja says:

  Gospodine Gmaz, evo ja se potpuno slažem da je vaše objašnjenje tačno i da zaista objašnjava zašto je ovo otvaranje bilo delimično čak i pedersko. Ipak...Zašto ipak? Pa setite se nas i njih pre 20-tak godina i kako su nas pljuvali ko zadnju stoku služeći se lažima, pa onda bombama, pa podmetanjima. Eto, zato treba pljunuti na njihovu svetkovinu pa makar bila i osnovana i potkovana kako vi kažete. Međutim, sve to nije toliko važno koliko ste vi Gospodine Gmaz, zalutali u svom svetu ne shvatajući šta vas je snašlo. Evo da vam kažem. Normalno, prebeg ste i mi to razumemo, ali vi morate da se borite sa vašom tajanstvenom bolešću. Tajanstvenom za vas, ali ne i za nas sa strane koji to vidimo, a evo ja vas upozoravam. Vaš komentar jasno signalizira snažne znake Štokholmskog sindroma i to već u poodmakloj fazi. To je nešto, znate, kao poltronisanje zbog neke snažne pretnje koju vi osećate. Tek da vama bude bolje, a da bi sačuvali svoj ego, iako to nije moguće, samo vi to ne znate. Pomozite sebi dok je vreme. Štokholmski sindrom traje dosta dugo, ali kad jednom oslabi, vama se oči otvaraju i shvatate da ste u međuvremenu razorili svoje ja. To je grozan osećaj, verujte mi. Imao sam takve pacijente službeno, i oporavak je trajao prilično dugo i bolno sa uspehom 50%. Moja dijagnoza vama je besplatna, jer ste originalan primer Štokholmskog sindroma i na to bih želeo da skrenem pažnju ostalim komentatorima. Da bi vam pomogli, a ne da vas napadaju. Oni treba da shvate da ste vi specifično psihološki obolela osoba, i čak šta više, ima takvih Srba prilično mnogo.

 12. Beli Orao says:

  Glupiranje i satanizam u jednom ideološkom opredeljenju uz primjesu pedofilizma!!!

 13. Mlax says:

  Koliko bozijih otpadnika na jednom mestu.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *