ОВО ЈЕ ПРАВО СТАЊЕ НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Украјина губи – од лешева у распадању луде и њени прекаљени војници

ОВО ЈЕ ПРАВО СТАЊЕ НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Украјина губи – од лешева у распадању луде и њени прекаљени војници

28 августа 2023

КAKO се ближи крају летња контраофанзива Оружаних снага Украјине, њеми припадници резултате све песимистичкије оцењују, објавио је Aftenposten.

Навео је да многи од њих стање на појединим деловима фронта називају „украјинским Вијетнамом“.Украјински војници су норвешком листу признали да се неким тачкама војишта од лешева (махом њихових сабораца) шири тако неподношљив смраду да „чак и прекаљени војници луде“.

Један од украјинских командира, са позивним именом Шрам, рекао је:

„Не постоји ништа горе. Ово је прави пакао. Не могу ни да замислим да Бог смисли нешто горе“.

Украјинска војна лекарка, чије име није откривено, рекла је Aftenposten:

„С обзиром на дешавања на фронту, мало ко верује у велику победу Украјине. Реалност је потпуно другачија. Ко ће заменити оне који су овде погинули? Ко ће заменити оне који умру у наредних неколико месеци? Не видим никакву победу у блиској будућности“.

KOMENTARI2 коментара

  1. VRSK says:

    Pobedite sami,okrenite oružije protiv onih koji vas guraju u smrt,rešite se tog cionističkog smrada na kokainu i Nato satanista. Krenite u oslobadjanje od tog zla i rat je gotov. Za vas je sve jedno gde će biti granica imperije kada ste i vi njen deo. Sve ostaje isto. I religija i običaji i tradicija i jezik.

  2. Poltergeist Jova says:

    ukrajina junacki gubi, i to je moralna pobwda, samo UUUURRRRAAAA junacine, da Zeleni jehovac kupi jos koju vilu dok vas jos ima :-))) Ista stvar ko sto je bilo sa drugom hrvatom titom, sve isto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u