ОВО ЈЕ ПРАВО СТАЊЕ НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Украјина губи – од лешева у распадању луде и њени прекаљени војници

OVO JE PRAVO STANJE NA FRONTU U UKRAJINI: Ukrajina gubi – od leševa u raspadanju lude i njeni prekaljeni vojnici

28 avgusta 2023

KAKO se bliži kraju letnja kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, njemi pripadnici rezultate sve pesimističkije ocenjuju, objavio je Aftenposten.

Naveo je da mnogi od njih stanje na pojedinim delovima fronta nazivaju „ukrajinskim Vijetnamom“.Ukrajinski vojnici su norveškom listu priznali da se nekim tačkama vojišta od leševa (mahom njihovih saboraca) širi tako nepodnošljiv smradu da „čak i prekaljeni vojnici lude“.

Jedan od ukrajinskih komandira, sa pozivnim imenom Šram, rekao je:

„Ne postoji ništa gore. Ovo je pravi pakao. Ne mogu ni da zamislim da Bog smisli nešto gore“.

Ukrajinska vojna lekarka, čije ime nije otkriveno, rekla je Aftenposten:

„S obzirom na dešavanja na frontu, malo ko veruje u veliku pobedu Ukrajine. Realnost je potpuno drugačija. Ko će zameniti one koji su ovde poginuli? Ko će zameniti one koji umru u narednih nekoliko meseci? Ne vidim nikakvu pobedu u bliskoj budućnosti“.

KOMENTARI2 komentara

  1. VRSK says:

    Pobedite sami,okrenite oružije protiv onih koji vas guraju u smrt,rešite se tog cionističkog smrada na kokainu i Nato satanista. Krenite u oslobadjanje od tog zla i rat je gotov. Za vas je sve jedno gde će biti granica imperije kada ste i vi njen deo. Sve ostaje isto. I religija i običaji i tradicija i jezik.

  2. Poltergeist Jova says:

    ukrajina junacki gubi, i to je moralna pobwda, samo UUUURRRRAAAA junacine, da Zeleni jehovac kupi jos koju vilu dok vas jos ima :-))) Ista stvar ko sto je bilo sa drugom hrvatom titom, sve isto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *