Ovo je priča o paru koji nam je svima vratio veru u ljubav!

Ovo je priča o paru koji nam je svima vratio veru u ljubav!

9 јула 2014

baba-i-deda-670x669_620x0Društvenim mrežama kruži fotografija lokalnog fotografa Dejana Đurića koja je za kratko vreme postala pravi hit!

Sergej Trifunović podelio je ovu fotku kao „dnevnu dozu lepog“ a jedna Australijanka napisala je na svom Tviteru da joj je baš ova ilustracija vratila veru u ljubav.

Reč je o Marici i Branislavu Dimitrijeviću iz ivanjičkog sela Ravna gora na Katicima koji su u braku 53 godine.

Branislav (78) je inače pre dve godine oslepeo a baka Marica o njemu brine s istom dozom ljubavi kao i prvog dana.

– Nije nam lako, ostali smo sami i stari na selu, deca otišla svojim putem. Ali lepo nam je kad smo zajedno. Deco moja ako ima ljubavi ima svega – priča baka Marica koja je napunila 71 godinu i nema vremena za odmor.

Brine o svemu: domaćinstvo, živina, njiva, ali na prvom mestu Branislav.

– Dovoljan je samo topli stisak ruke i već vam je bolje, znate da je neko tu da brine o vama. Zaboravili smo da se volimo i poštujemo. Deco moja to je najvažnije! – priča Marica.

Ona dodaje i da joj se Branislav uvek sviđao.

– Kad me uzeo bila sam nesigurna, razmišljala da li je ljubav u pitanju ili zato što sam bila tu blizu u susednom zaseoku – šali se ova vremešna bakica, još uvek puna pozitivne energije i životnog duha. – Krivo bih rekla kad bih se žalila. Dajem ljubav ali je i dobijam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha… Pobedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama deco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće – kaže baka Marica.

(24 sata)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u