ОВО ЈЕ ПУТИНОВ ПЛАН за одбрану Србије!

OVO JE PUTINOV PLAN za odbranu Srbije!

27 oktobra 2019

Osnovni cilj prebacivanja sistema S-400 na vojnu vežbu u Srbiji zapravo je uvežbavanje ‘plana za odbranu Srbije’, pišu ruski mediji.

Prema tim navodima, predsednik Putin i vojni vrh Ruske Federacije imaju razrađen plan prema kome bi u slučaju neposredne opasnosti S-400 u roku od tri sata bio prebačen u Beograd.– Zbog toga je bilo izuzetno važno da se proveri kako S-400 funkcioniše na konkretnoj lokaciji, na aerodromu u Batajnici, kao i koliko su pripadnici Vojske Srbije obučeni za korišćenje ovog sistema – objašnjava sagovornik iz ruskih diplomatskih krugova.

Podsećamo, srpski oficiri, podoficiri i vojnici pokazali su da su u potpunosti obučeni za samostalno rukovanje najmoćnijim raketnim sistemom na svetu S-400, koji je u četvrtak ujutro po odobrenju predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina razmešten na aerodromu u Batajnici.

Više srpskih raketaških posada na čelu sa brigadnim generalom Tiosavom Jankovićem sredinom septembra su u Astrahanskoj oblasti u Rusiji imali priliku da prođu obuku za rukovanje ovim složenim sistemom.

Naši vojnici pokazali su kako bi u slučaju napada na Srbiju bili u stanju da zaštite svoju zemlju.

KOMENTARI2 komentara

  1. teoretičar says:

    Ako dođe do situacije da moramo da se branimo, naje.aćemo, a ako se ne budemo branili, nestaćemo. Nas to čeka hteli mi ili ne.

  2. persida says:

    Bicemo bombardovani, to mi govori intuicija. Daj boze da gresim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *