ОВО ЈЕ РЕАЛНОСТ: Неће бити преговора Москве и Кијева – биће безусловна капитулација Украјине

ОВО ЈЕ РЕАЛНОСТ: Неће бити преговора Москве и Кијева – биће безусловна капитулација Украјине

14 јануара 2024

БИВШИ амерички војни обавештајац и инспектор УН за оружје у Ираку Скот Ритер изјавио је да ће Украјина бити суочена са потпуном капитулацијом у сукобу са Русијом и да ће бити принуђена да испунити све услове Москве.

Додатно је објаснио: „Какви преговори? Неће бити преговора. Биће безусловна капитулација. Зашто преговарати са режимом који покушавате да уништите и у чему успевате?“.Како је приметио Ритер, Украјина је имала неколико шанси да заустави непријатељства и започне преговоре. Међутим, кијевски режим је намерно одбио да конфликт реши дипломатским путем.

Према Ритеровим речима, преговори у овом тренутку више нису могући:

„Украјина ће се суочити са безусловном капитулацијом“.

Саветник америчког председника Роналда Регана Даг Бендоу је изјавио да Вашингтон убеђује Кијев да преговара са Москвом, пошто је администрација Џоа Бајдена потпуно изгубила веру у победу Украјине.

Истог дана је бивши официр америчких оружаних снага и политиколог Скот Бенет је рекао да је сукоб у Украјини суштински завршен, пошто га је Русија добила.

Он прогнозира де ће сада западне владе које нису успеле да „оборе Русију“ трпети даље неуспехе, јер су одлучност и посвећеност руског народа непоколебљиви.

KOMENTARI6 коментара

 1. milorad5 says:

  pa mogli su na početku da prodju sa luganskom donjeckom zaporoškom regijom sad je rusko sve do galicije...izlomiće rusi i "partizanski pokret"i "80.000" engleskih agenata u rusiji i,generalno stanovništvo oblasti koje su vraćene pod suverenu i realnu vlast ruske federacije će bit jako besno na "zapadne prijatellje" i samim tim ovo je kraj ukrajinske mafije...konačno će im slomiti ličmu a to ni staljin nije uspeo...sad će da lete "krovovi" i to će sami ukrajinci da ih hvataju ili denuciraju,zna se tačno ko je"vaš dobroćudni mafijaš iz komšiluka" i ko je radio za koga,biće dovoljna samo lagana priča uz kaficu da lete glave:)..u suštini EKVADORSKA priča je bila sve vreme postojanja ukrajine ali na malo finiji način...medjutim,to je to,mafijaška država je na kraju srušila i ono malo gradjanske države što je ostalo u ukrajini posle sloma SSSR...zato se sve ovo i dešava jer mafija je u vašingtonu i oni saradjuju sa ostalim lokalnim mafijama ODLIČNO...to je novi svetski poredak...

  • Косовац says:

   @ milorad5, …..Одличан си, подржавам твоје српске коментаре. Нарочито добро ти је ово: „Изломиће Руси и партизански покрет и 80.000 енглеских агената у Русији….“. ………………..Прими моје одлично поштовање. Срећна Српска Нова Година.

  • Један тамо, не знаш га ти... says:

   Класично ситносељачко шлихтање. Помислило говедо да ће "звучати умно" ако лупета несувисле и превазиђене фразе, па исадне - трагикомичан. 😂🤣 Милораде петицо, припази се, не окрећи му хммм, леђа. Сигурно је настран.

   • Косовац says:

    @ Један тамо, не знаш га ти..., …..И теби сам пожелео срећну Српску Нову Годину.

   • Један тамо, не знаш га ти... says:

    Да се онда и ја припазим... 🤦

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u