ОВО ЈЕ РЕАЛНОСТ: Неће бити преговора Москве и Кијева – биће безусловна капитулација Украјине

OVO JE REALNOST: Neće biti pregovora Moskve i Kijeva – biće bezuslovna kapitulacija Ukrajine

14 januara 2024

BIVŠI američki vojni obaveštajac i inspektor UN za oružje u Iraku Skot Riter izjavio je da će Ukrajina biti suočena sa potpunom kapitulacijom u sukobu sa Rusijom i da će biti prinuđena da ispuniti sve uslove Moskve.

Dodatno je objasnio: „Kakvi pregovori? Neće biti pregovora. Biće bezuslovna kapitulacija. Zašto pregovarati sa režimom koji pokušavate da uništite i u čemu uspevate?“.Kako je primetio Riter, Ukrajina je imala nekoliko šansi da zaustavi neprijateljstva i započne pregovore. Međutim, kijevski režim je namerno odbio da konflikt reši diplomatskim putem.

Prema Riterovim rečima, pregovori u ovom trenutku više nisu mogući:

„Ukrajina će se suočiti sa bezuslovnom kapitulacijom“.

Savetnik američkog predsednika Ronalda Regana Dag Bendou je izjavio da Vašington ubeđuje Kijev da pregovara sa Moskvom, pošto je administracija Džoa Bajdena potpuno izgubila veru u pobedu Ukrajine.

Istog dana je bivši oficir američkih oružanih snaga i politikolog Skot Benet je rekao da je sukob u Ukrajini suštinski završen, pošto ga je Rusija dobila.

On prognozira de će sada zapadne vlade koje nisu uspele da „obore Rusiju“ trpeti dalje neuspehe, jer su odlučnost i posvećenost ruskog naroda nepokolebljivi.

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad5 says:

  pa mogli su na početku da prodju sa luganskom donjeckom zaporoškom regijom sad je rusko sve do galicije...izlomiće rusi i "partizanski pokret"i "80.000" engleskih agenata u rusiji i,generalno stanovništvo oblasti koje su vraćene pod suverenu i realnu vlast ruske federacije će bit jako besno na "zapadne prijatellje" i samim tim ovo je kraj ukrajinske mafije...konačno će im slomiti ličmu a to ni staljin nije uspeo...sad će da lete "krovovi" i to će sami ukrajinci da ih hvataju ili denuciraju,zna se tačno ko je"vaš dobroćudni mafijaš iz komšiluka" i ko je radio za koga,biće dovoljna samo lagana priča uz kaficu da lete glave:)..u suštini EKVADORSKA priča je bila sve vreme postojanja ukrajine ali na malo finiji način...medjutim,to je to,mafijaška država je na kraju srušila i ono malo gradjanske države što je ostalo u ukrajini posle sloma SSSR...zato se sve ovo i dešava jer mafija je u vašingtonu i oni saradjuju sa ostalim lokalnim mafijama ODLIČNO...to je novi svetski poredak...

  • Kosovac says:

   @ milorad5, …..Odličan si, podržavam tvoje srpske komentare. Naročito dobro ti je ovo: „Izlomiće Rusi i partizanski pokret i 80.000 engleskih agenata u Rusiji….“. ………………..Primi moje odlično poštovanje. Srećna Srpska Nova Godina.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Klasično sitnoseljačko šlihtanje. Pomislilo govedo da će "zvučati umno" ako lupeta nesuvisle i prevaziđene fraze, pa isadne - tragikomičan. 😂🤣 Milorade petico, pripazi se, ne okreći mu hmmm, leđa. Sigurno je nastran.

   • Kosovac says:

    @ Jedan tamo, ne znaš ga ti..., …..I tebi sam poželeo srećnu Srpsku Novu Godinu.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Da se onda i ja pripazim... 🤦

 2. Petrovgrad says:

  Ukrajine kaput, NATO kaput. Pa to je tak normalno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *