ОВО ЈЕ РУСКИ ОДГОВОР на споразум СРБИЈЕ И АМЕРИКЕ

OVO JE RUSKI ODGOVOR na sporazum SRBIJE I AMERIKE

9 septembra 2020

Godišnja multinacionalna belorusko-rusko-srpska taktička vežba „Slovensko bratstvo 2020“ pod vođstvom komandanta Snaga za specijalne operacije Oružanih snaga Belorusije održaće se na poligonu u Brestu 38. Specijalne jurišne brigade, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Belorusije, prenosi beloruska BelTA.Jedinice oružanih snaga Belorusije, Rusije i Srbije formiraće tokom vežbe multinacionalnu taktičku grupu. Vojnici će izvoditi zajedničke akcije jedinica u izvršavanju antiterorističkih zadataka.

Vežbe „Slovensko bratstvo“ održavaju se svake godine u zemljama učesnicama. Prošle godine manevri su se odvijali u Srbiji. Ovog puta planirano je da vežbe u Belorusiji traju od 10-15. septembra.

 

KOMENTARI9 komentara

 1. Zabludeli evroslavi says:

  Sveta Rusijo, spasi nas!

 2. EUro Cmiiilo Montenigro says:

  Prava stvar. Nego jel Vucic obisao satorske gradove oko Waskingtona?

  • Rista says:

   Bez vučićevog potpisa, Srbi ne bi ni prismrdili na te vežbe. Mislite da je Vučić dobio medalju iz vašingtonskih šatora što je dozvolio da Srbija bude na tim vežbama? Aj ne lupajte kad nemate pojma šta se sve događa. Toliko nemate pojma da nemam nameru ni da vam objašnjavam, cija plaćenici. Odakle ničete? Jel vas to CIJA uči ko je kriv za jade Srbije? Vučić vam kriv, zar ne? Pa dobru lekciju dobiste. Odakle ste bre toliki?

 3. Rista says:

  Srbija treba da pohvali i podrži bilo koji dobar potez Vučića a ne samo da gleda šta je morao da potpiše i da nas očuva kako tako neko vreme. Inače bi dobili sankcije ko vrata bez puno ustezanja. Ali zato ne odustaje od saradnje sa rusijom a to je već i Zapad morao da prihvati. Daleko od toga da ga ne čekaju na nekom slabom mestu pa da ga pritisnu da odustane od saradnje sa Rusijom, ali za sada je čudo da on ipak uspeva sve to da održi na gomili i zajedno. Nije mogao Rusima da status koji imaju NATO agenti i vojnici u Srbiji, Rusija je to sa njim raspravila, shvatila i više ne spominje. Ali nije uveo sankcije Rusiji, što je takođe začuđujuće za kvislnšku vlast, a Vučić jeste precednik takve vlasti. Da ne misli neko da mu Amerika iz sažalenja daje da sarađuje sa Rusijom? Ja ne mislim, nego mislim da je nekim čudom Vučić tu povukao crvenu liniju i da su Ameri morali da je ispoštuju. Upregnite malo mozgove i razmišljajte o čudnim odnosima koje Srbija gradi pod Vučićem. Meni nije sve jasno, ali sam sigurno zadovoljan da od nekih stvari nije odustao iako Ameri dobijaju ospice kad god se tako nešto dogodi a događa se. I to ne retko. Rusija je ušla u Srbiju sa S400 natenane. Bez Vučićevog prostanka, to ne bi ni pomislili. A pristanak Vučića je sigurno "šokantno šokirao" Amere. Znači, ima nekih stvari koje nam održavaju makar malo nade iako nas tsalno pritisskaju i sateruju sve dublje u rupe. Ipak...

  • Giga says:

   Risto zaradio si sendvic, ne brini. Blago Srbiji za Vucica i takve kao ti.

  • Cp6a says:

   Stalno ih upozoravam da moraju i kačkavalj malo da stave. Eto isplatilo se. Dobro nam došao Rile. He, he, he!

  • padre says:

   Srbija je već umorna od njegovih dobrih poteza, posle kojih je u sve većim i večim govnima!

 4. Rista says:

  Hahaki..Koji stubovi od ljudi. Gadna stvar kada neko počne da vas udara istinom a vi taman počeli da meditirate kako ste otkrili krivca zbog propasti Srbije koga vi možete pljuvati. Gadna stvar. Neda vam Rista više da serete ovuda i mislite da ste rodoljubi anti sendvičari. Niste, nego ste odlutali u maglama. Dakle, po vama, Vučić je oteo KiM, Vučić je bombardovao Srbiju i Vučić nas danas izdaje? Srušimo Vučića i Srbija je slobodna??? Pa dok je vas tako srećno pametnih ljudi, Srbija nema nikakve šanse. Vi ćete na kraju izazvati građanski rat koji će iscrpljenu Srbiju dovesti do kraja. I nećete napasti Ameriku koja ovo sve radi, nego Vučića i ostale koje je Amerika postavila. A onda će Amerika da uvati pobednike građanskog rata Srbu, Gigu i Padreta za uši i da ih postavi na vlast u Srbiji i pohvali ih za završen posao. Nemate vi ni mozga ni osećaja. NEMATE POJMA KO JE KRIV ZA RASPAD srbije. Pa, lakše je naći slabašnog krivca i dotući ga zavaravajući sebe nekom pobedom, nego pružiti otpor Americi. Usput, te koje "treba" da rušite i koji su krivi, PODMETNULA vam CIJA i obavila vas gustim slojevima magle. A vi čak mislite da sve vidite iako ste se pogubili u toj američkoj magli. Jel tako, brate Srbo? A sdruge strane si zdušno podržao američku kovid akciju? E jesi gromada. Pa ruši. Amerika će te odlikovati. Jel vas troje znate šta je magla? E, ako znate onda je vreme da shvatite da ste se izgubili u magli. A tu maglu vam nije podmetnuo ni Vučić ni Putin ni ja, nego Amerika. Kada izađete iz magle, Ameri će vam staviti ular. Znate, sreća je što običan narod zna i shvata i nema nikakve namere da vas podrži. Ite demonstrirajte protiv pedera da spasite Srbiju. To vam je nivo a ne da balavite kao i svi vajni analitičari. Kao i svi koji danas lutaju kroz maglu ni vi nećete udariti na onog ko vam postavio pedere na vlast, nego na pedere. A onda ćete od Amera za nagradu dobiti pederska mesta u "srpskoj" vlasti. To što ja kažem da Vučić NIJE kriv za raspad Srbije, uopšte NIJE podrška Vučiću, samo vama korona pojela sistem za razmišljanje a nije se baš nešto ni najela. Vi likujete nesrećni što vam rista polako diže maglu, ali ne sekirajte se. Isto to nezadovoljstvo oseća i Vučić koji je taman pomislio da je stvarno precednik Srbije. Ali Rista vas vraća u stvarnost i razbija iluzije i Vučićevaca i cija srpskih analitičara i vas zalutalih rijaliti koronista. Rista ne živi u rijalitiju ni korone, ni CIJINIH Vučičevaca ni koroniste Srbe.

  • Cp6a says:

   Što se tol'ko nerviraš? Šta ti fali da budeš malo sendvičar? Ništa ovde ne košta, virtuelno je, ha, ha, ha. Nadam se da ozbiljno ne misliš da nekog briga šta se ovde piše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *