ОВО ЈЕ РУСКИ ОДГОВОР на споразум СРБИЈЕ И АМЕРИКЕ

ОВО ЈЕ РУСКИ ОДГОВОР на споразум СРБИЈЕ И АМЕРИКЕ

9 септембра 2020

Годишња мултинационална белоруско-руско-српска тактичка вежба „Словенско братство 2020“ под вођством команданта Снага за специјалне операције Оружаних снага Белорусије одржаће се на полигону у Бресту 38. Специјалне јуришне бригаде, наводи се у саопштењу Министарства одбране Белорусије, преноси белоруска БелТА.Јединице оружаних снага Белорусије, Русије и Србије формираће током вежбе мултинационалну тактичку групу. Војници ће изводити заједничке акције јединица у извршавању антитерористичких задатака.

Вежбе „Словенско братство“ одржавају се сваке године у земљама учесницама. Прошле године маневри су се одвијали у Србији. Овог пута планирано је да вежбе у Белорусији трају од 10-15. септембра.

 

KOMENTARI9 коментара

 1. Zabludeli evroslavi says:

  Sveta Rusijo, spasi nas!

 2. EUro Cmiiilo Montenigro says:

  Prava stvar. Nego jel Vucic obisao satorske gradove oko Waskingtona?

  • Риста says:

   Без вучићевог потписа, Срби не би ни присмрдили на те вежбе. Мислите да је Вучић добио медаљу из вашингтонских шатора што је дозволио да Србија буде на тим вежбама? Ај не лупајте кад немате појма шта се све догађа. Толико немате појма да немам намеру ни да вам објашњавам, ција плаћеници. Одакле ничете? Јел вас то ЦИЈА учи ко је крив за јаде Србије? Вучић вам крив, зар не? Па добру лекцију добисте. Одакле сте бре толики?

 3. Риста says:

  Србија треба да похвали и подржи било који добар потез Вучића а не само да гледа шта је морао да потпише и да нас очува како тако неко време. Иначе би добили санкције ко врата без пуно устезања. Али зато не одустаје од сарадње са русијом а то је већ и Запад морао да прихвати. Далеко од тога да га не чекају на неком слабом месту па да га притисну да одустане од сарадње са Русијом, али за сада је чудо да он ипак успева све то да одржи на гомили и заједно. Није могао Русима да статус који имају НАТО агенти и војници у Србији, Русија је то са њим расправила, схватила и више не спомиње. Али није увео санкције Русији, што је такође зачуђујуће за квислншку власт, а Вучић јесте прецедник такве власти. Да не мисли неко да му Америка из сажалења даје да сарађује са Русијом? Ја не мислим, него мислим да је неким чудом Вучић ту повукао црвену линију и да су Амери морали да је испоштују. Упрегните мало мозгове и размишљајте о чудним односима које Србија гради под Вучићем. Мени није све јасно, али сам сигурно задовољан да од неких ствари није одустао иако Амери добијају оспице кад год се тако нешто догоди а догађа се. И то не ретко. Русија је ушла у Србију са С400 натенане. Без Вучићевог простанка, то не би ни помислили. А пристанак Вучића је сигурно "шокантно шокирао" Амере. Значи, има неких ствари које нам одржавају макар мало наде иако нас тсално притисскају и сатерују све дубље у рупе. Ипак...

  • Giga says:

   Risto zaradio si sendvic, ne brini. Blago Srbiji za Vucica i takve kao ti.

  • Cp6a says:

   Стално их упозоравам да морају и качкаваљ мало да ставе. Ето исплатило се. Добро нам дошао Риле. Хе, хе, хе!

  • padre says:

   Srbija je već umorna od njegovih dobrih poteza, posle kojih je u sve većim i večim govnima!

 4. Риста says:

  Хахаки..Који стубови од људи. Гадна ствар када неко почне да вас удара истином а ви таман почели да медитирате како сте открили кривца због пропасти Србије кога ви можете пљувати. Гадна ствар. Неда вам Риста више да серете овуда и мислите да сте родољуби анти сендвичари. Нисте, него сте одлутали у маглама. Дакле, по вама, Вучић је отео КиМ, Вучић је бомбардовао Србију и Вучић нас данас издаје? Срушимо Вучића и Србија је слободна??? Па док је вас тако срећно паметних људи, Србија нема никакве шансе. Ви ћете на крају изазвати грађански рат који ће исцрпљену Србију довести до краја. И нећете напасти Америку која ово све ради, него Вучића и остале које је Америка поставила. А онда ће Америка да увати победнике грађанског рата Србу, Гигу и Падрета за уши и да их постави на власт у Србији и похвали их за завршен посао. Немате ви ни мозга ни осећаја. НЕМАТЕ ПОЈМА КО ЈЕ КРИВ ЗА РАСПАД србије. Па, лакше је наћи слабашног кривца и дотући га заваравајући себе неком победом, него пружити отпор Америци. Успут, те које "треба" да рушите и који су криви, ПОДМЕТНУЛА вам ЦИЈА и обавила вас густим слојевима магле. А ви чак мислите да све видите иако сте се погубили у тој америчкој магли. Јел тако, брате Србо? А сдруге стране си здушно подржао америчку ковид акцију? Е јеси громада. Па руши. Америка ће те одликовати. Јел вас троје знате шта је магла? Е, ако знате онда је време да схватите да сте се изгубили у магли. А ту маглу вам није подметнуо ни Вучић ни Путин ни ја, него Америка. Када изађете из магле, Амери ће вам ставити улар. Знате, срећа је што обичан народ зна и схвата и нема никакве намере да вас подржи. Ите демонстрирајте против педера да спасите Србију. То вам је ниво а не да балавите као и сви вајни аналитичари. Као и сви који данас лутају кроз маглу ни ви нећете ударити на оног ко вам поставио педере на власт, него на педере. А онда ћете од Амера за награду добити педерска места у "српској" власти. То што ја кажем да Вучић НИЈЕ крив за распад Србије, уопште НИЈЕ подршка Вучићу, само вама корона појела систем за размишљање а није се баш нешто ни најела. Ви ликујете несрећни што вам риста полако диже маглу, али не секирајте се. Исто то незадовољство осећа и Вучић који је таман помислио да је стварно прецедник Србије. Али Риста вас враћа у стварност и разбија илузије и Вучићеваца и ција српских аналитичара и вас залуталих ријалити корониста. Риста не живи у ријалитију ни короне, ни ЦИЈИНИХ Вучичеваца ни коронисте Србе.

  • Cp6a says:

   Што се тол'ко нервираш? Шта ти фали да будеш мало сендвичар? Ништа овде не кошта, виртуелно је, ха, ха, ха. Надам се да озбиљно не мислиш да неког брига шта се овде пише.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u