ОВО ЈЕ РУСКИ ПЛАН КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО ЗАПАД

ОВО ЈЕ РУСКИ ПЛАН КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО ЗАПАД

22 јула 2021

Руска Федерација је у стању да искористи јединствену геополитичку стратегију која ће јој омогућити да брзо и ефикасно реши украјинску кризу.

Познати руски политиколог Семјон Багдасаров дошао је до овог закључка коментаришући ситуацију на међународној сцени.У директном преносу на YоуТубе каналу Соловиев Ливе, Багдасаров је предложио посебан план који мора да користи Москва, а такође је објаснио како Русија може да преузме контролу над Херсоном, Одесом и Харковом у само два корака.

Семјон Багдасаров је пре свега скренуо пажњу на то да је Русија способна да оконча рат у Донбасу у потпуности решавајући „украјинско питање“ уз помоћ посебне геополитичке стратегије.

На пример, Москва може да узме за пример искуство Мађарске, која своје спољнополитичке планове ефикасно спроводи у Украјини, делећи пасоше становницима Закарпатја.

„Мађари су покренули механизам за мирно одвајање Закарпатја од Kијева према Будимпешти. И ти људи су се у свим погледима већ дуго осећали као Мађари, а не као Украјинци“, приметио је Багдасаров.

Према политикологу, Русија, по узору на Будимпешту, са само два корака може добити Херсон, Одесу и Харков. Пре свега, Москва треба да започне са спровођењем програма за дистрибуцију руских пасоша становницима ових региона.

Таква одлука не само да ће Москви дати ефикасан одговор на антируску политику Kијева, већ ће решити и питање спашавања рускојезичног становништва Украјине.

Други корак, уз помоћ којег Русија може добити јужне регионе Украјине и решити војну кризу у Донбасу, је план за привлачење украјинске омладине у руске образовне институције. Ова одлука ће омогућити обуку нових специјалиста који ће радити на обнављању односа између земаља.

„Обучили бисмо људе оријентисане ка Русији. Ову ситуацију треба хитно исправити и развити јасан програм за привлачење украјинских студената“, објаснио је Багдасаров.

Таква геополитичка стратегија Руске Федерације, која се састоји од само два корака, омогућиће Москви да реши украјинску кризу и врати у земљу исконски руске територије, где живи руско говорно становништво Украјине, које Kијев тлачи.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Si Ju Leter Aligeder says:

    Rokaj mandoljine

  2. Kulak says:

    Dok je na čelu Rusije plašljivi Putin koji uglavnom radi po instrukcijama koje mu daje židovski lobi i za sve prvo mora čuti Tel Aviv,ovaj plan Semjona Bagdasarova će teško proći.Ali,ako Rusi odluče da na čelo države dođe pravi Rus i jaki igrač...........

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u