ОВО ЈЕ СЛИКА РУСКЕ ДОМИНАЦИЈЕ: Погледајте где су тренутно амерички носачи авиона! (МАПА)

OVO JE SLIKA RUSKE DOMINACIJE: Pogledajte gde su trenutno američki nosači aviona! (MAPA)

13 januara 2017

1442410671463-us-navy-876

Pred vama je mapa koja pokazuje približnu lokaciju američkih nosača aviona i grupa brodova koje ih prate, a menja se na nedeljnoj bazi.

Ona takođe pokazuje i približne putanje kojima se oni kreću. Braon bojom su obeleženi nosači aviona koji se nalaze u svojim matičnim lukama, sivom bojom nosač koji prolazi proceduru održavanja, a plavom bojom nosači koji su trenutno na moru.

Kao što se može videti na priloženoj mapi, gotovo svi nosači aviona su u svojim matičnim lukama, dok je samo jedan u matičnoj luci izvan teritorije SAD, i to u Okinavi.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. kuka says:

  Sve ih razjurile one ruske "kante"? Ni kante više nisu što su nekad bile. Da mi je znati šta su im uradili, te su se pozavlačili u mišje rupe. U mukloj tišini na obe strane.

 2. PAPAK FRANJO says:

  MA TO HRABRI AMERI ČEKAJU DA RUSKIM BRODOVIMA NESTANE GORIVA :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 3. Dobrivoje says:

  Sramota za celu evropu prodaju se i nemaju nikakav karakter ciji su oni vazali to vec znamo ali da su toliko nisko pali .... to je jos veca sramota za njih. PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIZNA SVE IMA SVOJU CENU.

 4. says says:

  Autor ovog clanka je "približno" glup

  • Lajla says:

   A ti si mi "priblizno"glup.Ne kaze se "priblizno glup",vec prilicno.Sta je blizu ili daleko glup?

 5. maximus says:

  NA OBAMIN ZAHTJEV SVI NOSACI AVIONA SU VRACENI U POCETNE BAZE ..NIKADA SE OVO NIJE DESILO U ISTORIJI A OVAJ POTEZ OBAME JE PAKOST NOVOM PREDSJEDNIKU TRAMPU ..OVIH 7 DANA DO PROGLASENJE TRAMPA ZA PREDSJEDNIKA JE CE BITI TOLIKO NAPETI DA JE MOGUCE I DA IZBIJE III SVJETSKI RAT I DA GARINCHA OSTANE STARI-NOVI PREDSJEDNIK ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *