ОВО ЈЕ ТАЈНА ВЕЗА ЖЕНЕ Тонија Блера и Харадинаја!

OVO JE TAJNA VEZA ŽENE Tonija Blera i Haradinaja!

28 aprila 2017

Žena bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Čeri Bler (u svetu advokature poznata pod devojačkim prezimenom But) osnivač je komore Matridž Chambers, čiji članovi su bili u timu advokata koji su zastupali bivšeg vođu OVK Ramuša Haradinaja, kojeg je juče francuski Apelacioni sud u Kolmaru oslobodio zahteva za izručenje Srbiji.

Pravni tim „Matridž“, odnosno advokatska komora koja je zastupala Ramuša Haradinaja u Haškom tribunalu, osnovana je neposredno pre početka primene zakona o ljudskim pravima u oktobru 2000. godine.

Većina advokata iz ove komore su profesionalci s mnogo iskustva iz oblasti ljudskih prava, a jedna od njih, čak prva navedena u timu je i Čeri But, odnosno Bler, supruga Tonija Bler, koja je osnivač ove komore.

Možda je baš zbog ove činjenice, da su ga branili profesionalci iz Velike Britanije Ramuš Haradinaj 2012. godine u Haškom tribunalu drugi put prvostepeno oslobođen krivice za zločine nad civilima na zapadu Kosova 1998. godine.

Francuski sud odbio je juče da izruči Srbiji bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja. Sud je dao negativno mišljenje povodom zahteva srpskih vlasti za njegovo izručenje i od juče je Haradinaj slobodan čovek.

(Espreso)

KOMENTARI6 komentara

 1. deda mraz says:

  Oni su nas unistili kada su alave Karadjordjevice izdali i komunisticki sljam nam uvalili koji nas nemilice istava i ovo je sasvim normalno da oni nase koljace brane i oslobadjaju krivice jer su im oni dali odresene ruke da Srbe mogu unistavati samo da bi oni mogli da vladaju Balkanom.

 2. Kosovac says:

  Novinari bi trebalo malo da smanje doživljaj, nismo ni mi medijumski potrošači toliko zablesavljeni pa da nas tek tako vuku za nos. Pa novinarčić otkrio da je kao advokat Ramuša Haradinaja branila neka žena Tonija Blera. Znači nije Ramuša odbranio Haški Tribunal, odbranila ga žena Tonija Blera. Aferim, sposobna žena.

 3. gaga says:

  Od engleza nebi ni mrvu prasine na poklon uzeo!NISTA!jedan podao pokvaren i bezobrazan narod!Ovo sve nemoze da s eresi bez rata jel je drskos bezobrazluk i licemerje zapada toliko velika da se mrtvi u grobovima prevrcu!jedino nasi politicari slusaju jos uvek slavujevu pesmu!

  • Mi says:

   Gaga, moram dopuniti vas komentar. Neka nasa poznanica je udata za Engleza zivi u Mancesteru. Englez ne dolazi od bombardovanja, jer ga je sramota sta je njegova zemlja uradila Srbiji. Da se zna jer ima i njih cestitih. Inace je ranije rado dolazio....

 4. RHgnjoj says:

  O lepih li primeraka, ko Saruman da ih je pravio :-)))

 5. Istina says:

  Lepo sastavljen orkestar: -Toni Bler savetnik AV-a, -njegova žena brani Haradinaja, -ministar pravde početnica i valjda samim tim određena da ne uradi ništa. Ko koga ovde laže? Znam da nas, građane, raju, pučanstvo,... svi lažu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *