ОВО ЈЕ УЛОГА ПОРОДИЦЕ РОТШИЛД: „Ми производимо разређени ваздух и контролишемо читаву планету“

OVO JE ULOGA PORODICE ROTŠILD: „Mi proizvodimo razređeni vazduh i kontrolišemo čitavu planetu“

17 maja 2017

Ja sam na čelu jedne dinastije, koja nepokolebljivo vekovima i u potpunoj tajnosti planira steći totalnu dominaciju nad čovečanstvom.

Ja sam na čelu Bildebergovog kluba koji je 1953. godine, zajedno sa još šest magnata i pet kraljevskih porodica osmislio stvaranje Evropske unije da kontroliše narode Evrope i konačno ih ukine kreiranjem i kontrolisanjem vaših političara u svakoj političkoj stranci-bez obzira na ideologije.

Neki nas povezuju sa slobodnim zidarima (masonima), iluminatima i drugim tajnim i moćnim organizacijama… Oni i ne znaju da su sve te organizacije evolucione veze na našem putu ka suverenitetu nad čovečanstvom. Mi kontrolišemo novac tako što vlada donosi zakone koji nam daju isključivo pravo na štampanje novca.

Skoro svaka centralna banka u svetu je naše vlasništvo i uspeli smo ih uveriti da su pod kontrolom njihovih vlada.

Mi stvaramo sve: redak vazduh (koji dišete) štampamo smart kartice, štampamo novac, to je novac koji se obrće, a zatim ga prenosimo vama u vidu kredita, kreditiramo vaše kompanije, firme i vaše vlade. Nas ne interesuje dalje kako i šta radite za vaše vlade koje vas oporezuju da bi isplatile nama.

Vašim vladama stvaramo ratove, a zatim obema zaraćenim stranama pozajmljujemo razređen vazduh i tako činimo u svakom ratu još od vremena Napoleona… na ovaj način smo prikupili svo zlato planete.

Finansiramo sve političke organizacije i ideologije dok nam služe na podeli vaših naroda podstičući strah, rivalstvo, netrpeljivost, fanatizam.

Javnosti je dovoljno skrenuta pažnja na probleme i simptome našeg delovanja, ali tek toliko da ne bude otkriven naš plan osvajanja i dominacije koji  primenjujemo.

Hitler i Musolini, Marks i Lenjin prihvatili su naš novac da bi promovisali svoje ideje, kontrolu tržišta i tako smo stekli mogućnost kome ćemo dodeljivati bogatsvo…

Kontrolisanjem banaka porobili smo vas, dok štampanjem vazduha proveravamo rejting agencija i time uništavamo vaše zemlje i vaše poslovanje istovremeno protežirajući naše multinacionalne kompanije. Pošto kontrolišemo sve multinacionalne i globalne kompanije u mogućnosti smo stoga da pod svoju kontrolu stavimo većinu svetskih vlada, skoro sve masovne svetske medije… vi tako verujete da na miru radite i završavate svoje obaveze, a mi proveravamo međunarodne organizacije, Svetske banke i MMF, kao UN i UNICEF ove se organizacije usmeravju uništenju čovečanstva (koje će se desetkovati), budući da je potrebno da dominiramo, osim toga ćemo preživeti na račun gubitka milijardi ljudi.

Veoma smo blizu ostvarenju svog cilja, kada ćemo proglasiti Globalnu valutu i Svetsku vladu, onda otvoreno postajemo i vladari planete…

Sve što treba da uradite je da zaboravite na demokratiju, slobodu i ljudska prava. Naviknite da naravno, budete naši robovi koje ćemo vas takvim i učiniti, što je naš uspeh, jer smo uspeli da smatrate da ste imali demokratiju i da ste bili slobodni, a u stvari, postali ste zavisnici i taoci materije i bogatstva koje sada kontrolišemo, jer bogatstvo vaših naroda, vaša zemlja i vi, prelaze u naše ruke, jer ste nam „dužni“ i „kredit“ nam nikada nećete biti u stanju „otplatiti“…

Učinićemo da ako ipak i uspete isplati, da vas istrebimo zakonodavstvom koje smo osmislili i represijom oružanih snaga koja će se početi sprovoditi i neće vam dozvoliti da podignete glavu, čak će vaša hrana i tvoja voda uskoro biti pod našom apsolutnom kontrolom, pa tako bez nas nećete biti u stanju da preživite.

P. S.

Vreme je da se predstavim!

Ja sam Lord Jakob Rotšild.

Jedina stvar koja nas plaši je da se ne prenete iz ovog „sna“ i možda napustite igru koju smo vam odredili da igrate, pa odlučite da nam se suprotstavite, tako što nećete priznavati više naš novac, vladu, partiju i ideologiju koju smo vam nametnuli i rešite da svoj život uzmete u svoje ruke!

Međutim, to je praktično nemoguće, jer smo uspeli da većinu od vas preobratimo u antropomorfnu masu bez savesti, bez znanja, bez razmišljanja, bez dostojanstva, bez vere, bez hrabrosti, već ste mrtvi, i mi vas kontrolišemo.

I tako, to je gotovo nemoguće, jer da biste pobegli od nas morate prvo postati ljudi!

I konačno, pogledajte kako je moja porodica započela priču, što će reći, da se ne skriva, ali srećom, vi se ipak nećete izlagati nikakvoj žrtvi zahvaljujući utopijskom životu koji već živite…

Izvor: http://www.zachariasandfriends.com/%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B5-jacob-rothchild-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9/

(Sa grčkog posrbio za Vaseljensku: Slaviša Lekić, sveštenik)

KOMENTARIJedan komentar

  1. dara says:

    Bratko li je na Badzet Pacoli?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *