ОВО ЈЕ ВЕСТ КОЈА СЕ ЧЕКАЛА – СВЕТ НА НОГАМА! ОТKРИВЕНО АНТИТЕЛО KОЈЕ МОЖЕ НЕУТРАЛИСАТИ СВЕ ПОЗНАТЕ МУТАЦИЈЕ ВИРУСА!

ОВО ЈЕ ВЕСТ КОЈА СЕ ЧЕКАЛА – СВЕТ НА НОГАМА! ОТKРИВЕНО АНТИТЕЛО KОЈЕ МОЖЕ НЕУТРАЛИСАТИ СВЕ ПОЗНАТЕ МУТАЦИЈЕ ВИРУСА!

26 августа 2021

На основу антитела која су пронашли амерички научници и која може неутралисати све познате мутације коронавируса, могуће је створити лек и модификовати вакцину, али је ипак потребно анализирати све податке и спровести релевантне студије, тврди Др Евгени Тимаков, за РИА Новости.Научници са Медицинског факултета Универзитета у Вашингтону у Сент Луису (САД) открили су антитело које може неутралисати све познате мутације коронавируса. Студија је објављена на званичној веб страници универзитета.

– Ако се пронађе специфично антитело, којих је потребна мала количина да неутралише инфекцију коронавирусом … биће могуће створити лек и убризгати га у облику лека – рекао је Тимаков.

Објаснио је да антитела против инфекције коронавирусом имају различит степен ефикасности, а да су научници открили антитела која штите боље од других.

У будућности можете вакцину изменити тако, да се након увођења у људско тело произведе више ових специфичних антитела. Истовремено, према Тимакову, нема смисла правити вакцину само на основу ових антитела, јер се вирус може наставити мењати, а вакцина неће бити ефикасна.

Боље је да се након вакцинације произведу различита антитела која ће пружити заштиту, рекао је стручњак.

Међутим, пре појаве нових лекова потребно је детаљније проучити ово питање, анализирати податке и спровести одговарајуће истраживање, нагласио је Тимаков.

KOMENTARI7 коментара

 1. persida says:

  Pronalazaci ce uskoro biti poubijani, jer remete plan elite o daljem zastrasivanju covecanstva i novim pandemijama. Pa, lek protiv raka odavno postoji, ali na to je stavljen katanac. Cilj vladajucih monstruma nije da se covek izleci nego da se ubije.

  • Duca says:

   Ne pomenu ciioniste Putina i Bajdena, da ti možda nije loše (korona vreba iza ćoška)?

 2. Риста says:

  Ко чекао ту вест? Ја нисам. Ко на ногама? Свет? Па свету су поломљене ноге. Значи, нема само да су спремили неколико корона, него и неколико лекова. Неће то стане све до краја а ако затреба...и назад! Него Два. Чији је то лекар рођењем? Србин као НТ?

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Apokalipsa. Kraj vremena. Drugi dolazak Isusa. Nlo. Vulkane. Earthtresenije. Vishnja. Grob. Ludnica.

 4. Риста says:

  Није Исус блесав да се поново врати на Земљу.

  • I Love Jesus says:

   Pa ne, Isus će da se pojavi na oblacima i nebesima iznad Zemlje da sredi stvari dole. A što se tiče ludosti pisano je kako je i najveća Božija ludost mudrija od najveće ljudske mudrosti. A ono što nama izgleda kao ludost jeste da je Otac nebeski već slao svog sina jedinca - jedinog od Oca rođenog da postrada za ljudske grehe kako bi mi imali život večni.

 5. Srbija cveta says:

  Na bezbroj novih stvari koje mogu da nas unište oni pronađu jednu potencijalnu koja bi mogla da nam pomogne u nečemu. Dakle generalno spasenje i život večni su u Hristu Isusu, Gospodu i Spasitelju našem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u