ОВО ЈЕ ВЕСТ КОЈА СЕ ЧЕКАЛА – СВЕТ НА НОГАМА! ОТKРИВЕНО АНТИТЕЛО KОЈЕ МОЖЕ НЕУТРАЛИСАТИ СВЕ ПОЗНАТЕ МУТАЦИЈЕ ВИРУСА!

OVO JE VEST KOJA SE ČEKALA – SVET NA NOGAMA! OTKRIVENO ANTITELO KOJE MOŽE NEUTRALISATI SVE POZNATE MUTACIJE VIRUSA!

26 avgusta 2021

Na osnovu antitela koja su pronašli američki naučnici i koja može neutralisati sve poznate mutacije koronavirusa, moguće je stvoriti lek i modifikovati vakcinu, ali je ipak potrebno analizirati sve podatke i sprovesti relevantne studije, tvrdi Dr Evgeni Timakov, za RIA Novosti.Naučnici sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Vašingtonu u Sent Luisu (SAD) otkrili su antitelo koje može neutralisati sve poznate mutacije koronavirusa. Studija je objavljena na zvaničnoj veb stranici univerziteta.

– Ako se pronađe specifično antitelo, kojih je potrebna mala količina da neutrališe infekciju koronavirusom … biće moguće stvoriti lek i ubrizgati ga u obliku leka – rekao je Timakov.

Objasnio je da antitela protiv infekcije koronavirusom imaju različit stepen efikasnosti, a da su naučnici otkrili antitela koja štite bolje od drugih.

U budućnosti možete vakcinu izmeniti tako, da se nakon uvođenja u ljudsko telo proizvede više ovih specifičnih antitela. Istovremeno, prema Timakovu, nema smisla praviti vakcinu samo na osnovu ovih antitela, jer se virus može nastaviti menjati, a vakcina neće biti efikasna.

Bolje je da se nakon vakcinacije proizvedu različita antitela koja će pružiti zaštitu, rekao je stručnjak.

Međutim, pre pojave novih lekova potrebno je detaljnije proučiti ovo pitanje, analizirati podatke i sprovesti odgovarajuće istraživanje, naglasio je Timakov.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Pronalazaci ce uskoro biti poubijani, jer remete plan elite o daljem zastrasivanju covecanstva i novim pandemijama. Pa, lek protiv raka odavno postoji, ali na to je stavljen katanac. Cilj vladajucih monstruma nije da se covek izleci nego da se ubije.

  • Duca says:

   Ne pomenu ciioniste Putina i Bajdena, da ti možda nije loše (korona vreba iza ćoška)?

 2. Rista says:

  Ko čekao tu vest? Ja nisam. Ko na nogama? Svet? Pa svetu su polomljene noge. Znači, nema samo da su spremili nekoliko korona, nego i nekoliko lekova. Neće to stane sve do kraja a ako zatreba...i nazad! Nego Dva. Čiji je to lekar rođenjem? Srbin kao NT?

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Apokalipsa. Kraj vremena. Drugi dolazak Isusa. Nlo. Vulkane. Earthtresenije. Vishnja. Grob. Ludnica.

 4. Rista says:

  Nije Isus blesav da se ponovo vrati na Zemlju.

  • I Love Jesus says:

   Pa ne, Isus će da se pojavi na oblacima i nebesima iznad Zemlje da sredi stvari dole. A što se tiče ludosti pisano je kako je i najveća Božija ludost mudrija od najveće ljudske mudrosti. A ono što nama izgleda kao ludost jeste da je Otac nebeski već slao svog sina jedinca - jedinog od Oca rođenog da postrada za ljudske grehe kako bi mi imali život večni.

 5. Srbija cveta says:

  Na bezbroj novih stvari koje mogu da nas unište oni pronađu jednu potencijalnu koja bi mogla da nam pomogne u nečemu. Dakle generalno spasenje i život večni su u Hristu Isusu, Gospodu i Spasitelju našem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *