ОВО ЈЕ ЗАПАДНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА – БИВШИ ШЕФ ЦИА ИЗЈАВИО: „Треба поубијати Русе и Иранце!“

OVO JE ZAPADNA CIVILIZACIJA – BIVŠI ŠEF CIA IZJAVIO: „Treba poubijati Ruse i Irance!“

10 avgusta 2016

michael-morell-cia-etats-unisie-730x430Bivši prvi čovek američke obaveštajne agencije CIA Majkl Morel koji je skoro dospeo u javnost izjavama da Vladimir Putin manipuliše Donaldom Trampom, nastavio je svoj udar na Rusiju.

Morel je rekao da bi trebalo pobiti Ruse i Irance u Siriji, jer moraju „da plate cenu“.

On je u intervjuu za CBS kazao da Rusija i Iran moraju da plate visoku cenu u Siriji, pojasnivši da pod tim misli da ih treba ubijati.

„Kada smo bili u Iraku, Iranci su snabdevali oružjem šiite, koji su ubijali američke vojnike. Tako su oni nas primorali da platimo cenu“, rekao je Morel i dodao: „Moramo da nateramo Irance da plate takvu cenu, moramo da nateramo i Ruse da je plate“.

Upitan da konkretno kaže da li pod tim misli da ih treba ubijati, Morel se složio i ocenio da bi to trebalo raditi u tajnosti.

„Ne stanete na sred Pentagona i kažete ‘mi smo to uradili’, ali se postarate da Moskva i Teheran to znaju“, pojasnio je bivši šef CIA-e.

On smatra da bi sirijske „pobunjenike“ trebalo podržavati u agresivnijim akcijama protiv vlasti u Damasku, Rusa i Iranace, a da bi Asada trebalo „zastrašiti“ bombardovanjem njegove kancelarije u sred noći.

„Ne kažem da ga treba likvidirati, kažem da treba udariti u ono što on smatra bazom svoje moći. Želim da ga pritisnem, želim da pritisnem Irance, želim da pritisnem Ruse, ne bi li ih primorao na diplomatsko rešenje“, kao u delirijumu govori Morel.

Izvor: Pravda / RT

KOMENTARI8 komentara

 1. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Jedan ocigledan primer demokraticnosti jednog, krajnje liberalnog i osvescenog Amerikanca, koji je uvek na strani dobrih momaka. Tako je. Sve koji sprecavaju da vi unistite i opljackate citav svet treba , u najmanju ruku pobiti - da ne smetaju.

 2. Rastko says:

  Psihopata. Znaju li naši predstavnici da tamo među vodećim liderima Zapada nema normalnih ljudi, već da moraju pregovarati sa teškim slučajevima psihički poremećenih likova?

 3. jode says:

  Da je Hitler ziv i on bi se zgrozio (mozda) na americku spoljnu politiku!Koja glasi UBI-OTMI,OTMI-POBI.A ako i neko prezivi teraj to u Gvantanamo. USA

 4. Aleksandar V. Pavlovic says:

  Da Rastko. Norme propisuju nenormalni ljudi. Problem je sto su ovi sa zapada toliko oboleli umno da se ne mogu zaustaviti dok ne uniste sve, ili - DOK SE SKROZ NE UNISTE.

 5. Za Srbiju says:

  Ovo je zapadna ANTIcivilizacija, sunovrat civilizacije. Jahači apokalipse i Sveta Mraka.

 6. Aleksandar V. Pavlovic says:

  I sta ste vi to trazili u Iraku, na kraju krajeva?

 7. Darko says:

  Paaa,pokemone...what else.

 8. M says:

  M:-To je isto kao da dresirani medvjed kaze:-Ajmo"nevidljivo"raketirati odgovornog Saudijskog princa u Saudarabiji!A uz to i tamosnji USA vojni stab!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *