ОВО ЈЕ ЗАПАДНА ДЕМОКРАТИЈА И СЛОБОДА: Британија блокирала све рачуне руске телевизије РТ

OVO JE ZAPADNA DEMOKRATIJA I SLOBODA: Britanija blokirala sve račune ruske televizije RT

17 oktobra 2016

rt-878k97-russia-today

Margarita Simonjjan, glavni redaktor Međunarodne novinske agencije ROSSIЯ SEGODNЯ (RUSIJA DANAS) i televizijskog kanala RT javila je na svom mikroblogu na tviteru da su svi računi RT u Britaniji zablokirani.

„Sve račune u Britaniji su nam zatvorili. Sve račune. Protiv odluke nije moguća žalba. Živela sloboda govora!“ – napisala je (na svom blogu) Margarita Somonjjan.

(RIA NOVOSTI / Prevod: Vaseljenska TV)

KOMENTARI3 komentara

  1. Maksa says:

    Pa posaljite govnima jednu krstarecu, direkt na London.

  2. slavko says:

    Što da im šalju rakete. Jednostavno popisivače tj. uterivače dugova i popiši imovinu ambasade i javna prodaja. Pare uplatiti na račun RT. Ako ne bude dovoljno, zarobiti neki brod, avion isl. Svejedno civilni ili vojni. Bitno je samo da se naplati pljačka.

  3. Republika Srpska says:

    Indijanci,Aboridžini,crnci najbolje znaju englesku "demokratiju", odnosno američku. Nemci su isto neobično poznati po demokratiji baš kao i katolički vatikan i njihov firer hitler, ali oni sad nisu tema. Rusi moraju silom da ih nauče demokratiji jer fašisti samo silu razumeju,to se pokazalo na svim fašistima u Evropi;nemcima,francuzima,poljacima...tako treba i englezima udeliti lekcije o demokratiji ali ruskoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *