ОВО МОГУ САМО МОНСТРУМИ: Хрватска војска издавала потврде за силовање Српкиња!

OVO MOGU SAMO MONSTRUMI: Hrvatska vojska izdavala potvrde za silovanje Srpkinja!

14 jula 2016

kninoluja19950815Komanda Hrvatskog veća obrane (HVO) izdavala je pismene dozvole svojim „bojovnicima“ za silovanje srpskih žena. Regularne vojne jedinice iz Hrvatske i HVO držali su pod okupacijom srpsko selo Sijekovac kod Broda gde su silovane četiri Srpskinje, a sve ovo je opravdano putem pismenih dozvola.

– Osobe će se privoditi u večernjim časovima, a puštati izjutra kućama. Privedene osobe biće tokom noći smeštene u podrumu – navodi se u potvrdama.

„EuroBlic“ je došao u posed monstruoznih dokumenata iz marta 1992. godine, u vreme kada su regularne vojne jedinice iz Hrvatske i HVO držali pod okupacijom srpsko selo Sijekovac kod Broda, a u kojima se pripadnicima Interventnih vodova Hrvatske vojske i HVO izdaje dozvola za privođenje četiri Srpkinje iz Sijekovca, kako bi se zadovoljile nastranosti hrvatskih vojnika.

– Neverovatno je da nalogodavci i izvršioci ovih stravičnih zločina nisu krivično odgovarali. Ovde se jasno vide ne samo imena zločinaca, već i konkretna odgovornost Hrvatske za agresiju na teritoriju susedne zemlje. Zapanjen sam činjenicom da Tužilaštvo BiH ni posle 24 godine od zločina nad Srbima u Sijekovcu nije podiglo optužnice protiv odgovornih – kaže Mektić.

Svirepo ubistvo 74 Srba

Za vreme okupacije Sijekovca, koja je trajala od kraja marta do sredine oktobra 1992. godine, na najsvirepiji način ubijena su 74 srpska civila, među kojima veliki broj žena i staraca. Devet Srba iz Sijekovca do danas se vode kao nestali. Najmlađa žrtva zločina bio je 17-ogodišnji Drago Milošević, a najstarija Vaso Zečević (77).

Potpisnik dozvola poginuo u ratu

Izvori „EuroBlica“ otkrivaju da je potpisnik dozvola za silovanje Srpkinja u Sijekovcu, Ahmet Čaušević, kao pripadnik HVO poginuo za vreme rata u BiH.

(Vesti)

KOMENTARI29 komentara

 1. James says:

  Sprziti ustasku pascad

  • Baja says:

   Govnaru jedan

 2. Batina says:

  Osveta ce doci kad tad. Spremajte se za Dom, dolaze vam zadnji dani.

 3. Voka says:

  ...neće oni prstom mrdnuti !...tek kad srpska vojska oslobodi sve srpske etničke prostore...tada će biti pravde !!!

 4. dejan says:

  koje pravosude bih ono kojoj srpskoj deci u federacij i zabranjuje ucenje srpskog jezika a koji je to bosnjacki jezik DA M I JE ZNATI KUPIO BIH ODMAH TU KNJIGU GRAMATIKE DA VIDIM KOLIKO BOSANSKI JEZIK IMA RECI KOJ I NISU EKAVICA ILI IJEKAVICA DA VIDIM NEMA GA JER GA NE MOGU IZMISLITI.bosnskopravosude ono isto i danas u 2016 koje prihvata glavasa zlocinca iz druge drzave u bosni i cuva ga BOSANSKO PRAVODUSE JE KAO I HRVATSKO FASISTICKO PRIKRIVENO I JAVNO U POSTUPCIMA NE SUDI SVOJE ZLOCNE KRVNIKA NASERA ORICA A SRPSKE BIH SVE I KRIVE I NE KRIVE CISTI KRETEN I FASISTI KOJI GLUME DMEOKRATIJU ZA BUDALE

 5. boja says:

  kad ti neces njih oni ce tebe ' u srbiji svaki dan silovanje a u hrv dva puta i uhiceni su srbijo crna srbijo '//'

 6. Hans says:

  I ovo također mogu samo monstrumi! ---> http://www.slobodnaevropa.org/a/arkanovci-u-hrvatskoj-od-vukovara-do-pljacke-nafte/27474106.html

  • Milan+ says:

   I ovaj smesni tekst je tebi odgovor na ovo prvo...dakle koji si ti komad budaletine :)))

   • Voka says:

    @Milan+...bili su i ostali obična nadmena stoka...najbolje ih je opisao Dučić...što pogotovo važi za ovog stvora po imenu @Hans..."Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide." - Jovan Dučić (srpski pesnik i diplomata)

    • Milan+ says:

     Amin!

    • Hans says:

     @Voka Hahaaa ha, ah tko mi reče da sam stoka? Voka, expert internet ratnik. Kad te čovjek vidi kako se boriš virtuelno, rekao bih da si drugi Ariel Sharon. "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno." - Dobrica Ćosić (otac srpske nacije). Amin Bože, uvjek ste takvi!

     • Voka says:

      ...vrlo jasno i precizno sam za tebe napisao da si NADMENA STOKA...što se jasno zaključuje iz tvojih glupih komentara...a taj koga tu pominješ...može da bude samo otac svoje dece...tako da je njegovo mišljenje o bilo čemu irelevantno za bilo koga...osim za tebe jadnika !!!

     • VLADIMIR PUTIN says:

      HANSE,DOBRICA COSIC NIJE BIO NIKADA OTAC SRPSKE NACIJE,ON JE BIO DO KRAJA ZIVOTA,TITOV DUPELIZAC I NAJVECA KOMUNJARA!!! PREMA TOME,NIJE SRBE NI MALO BRIGA,STA JE GOVORIO TAJ IZDAJNIK I BRITANSKI AGENT!!!

 7. Voka says:

  ...šta tek reći o ovim mondtrumima !!!...Italijani su se takodje zgražavali nad hrvatskim zločinima u Drugom svetskom ratu, ostavljajući o tome nemali broj dokumenata. Među najpotresnija italijanska dokumenta o hrvatskom genocidu nad Srbima spada pismo generala Aleksandra Luzana Musoliniju. Evo tog pisma: Obilazeći sreska mesta Stolac, Čapljinu i Ljubinje (između 60 i 130 km severno od Dubrovnika) – saznam od naših obaveštajnih oficira da su Pavelićeve ustaše, prethodnog dana, počinile neki zločin u jednom selu (Prebilovci). Nedostaju mi reči da opišem ono što sam tamo zatekao. U velikoj školskoj učionici, zatekao sam zaklanu učiteljicu i 120 njenih učenika! Nijedno dete nije bilo starije od 12 godina! Zločin je neumesna i nevina reč – to je prevazilazilo svako ludilo! Mnogima su odsekli glave i poredjali ih po djačkim klupama. Iz rasporenih utroba ustaše su izvukle creva i, kao novogodišnje vrpce, rastegli ih ispod plafona i ekserima ukucali u zidove! Roj muva i nesnošljiv smrad nisu dozvoljavali da se tu duže zadržimo. Primetio sam načeti džak soli u ćošku i zgranuto ustanovio da su ih klali polako, soleći im vratove! I taman kad smo odlazili, u zadnjoj klupi se začulo dečje krkljanje. Pošaljem dvojicu vojnika da vide šta je. Izneli su jednog đaka, još je bio u životu, disao je sa napola presečenim grkljanom! Svojim kolima odvezem to jadno dete u našu vojnu bolnicu, povratimo ga svesti i od njega saznamo punu istinu o tragediji. Zločinci su najpre, na smenu, silovali učiteljicu Srpkinju (ime joj je Stana Arnautović) i onda je, pred decom ubili. Silovali su i devojčice od osam godina. Za sve to vreme, pevao je silom dovedeni orkestar cigana i udarao u tambure! Od hiljadu i nešto duša, u selu više nema nikoga! Istoga dana (to smo otkrili kasnije) kad je izvršen zločin u školi, ustaše su pohvatale još 700 stanovnika sela Prebilovci i sve ih bacili u jamu ili na životinjski način na putu do jame pobili. Posle ovakvih događaja Italijanska vojska staje u zaštitu Srpskog življa i proteruje ustaše iz Istre i Dalmacije!…ZA OVAJ HOLOKAUST NIKO NIJE ODGOVARAO !!!

 8. Voka says:

  ...Predsednik SAD–a Teodor F. Ruzvelt 1944. g., dakle još pre završetka rata , izjavio da su Hrvati divlje životinje i da kao takve nemaju pravo da nakon rata žive u bilo kakvoj svojoj nacionalnoj državi, već u rezervatima i to pod prismotrom međunarodne zajednice...

 9. Svetislav says:

  I onda ih neko pusti da zivi i zdravi predju na srbsku teritoriju, kad ih je njihovo "cvece" pojurilo iz travnika i vlasica. Tako su kurvati iz sredne bosne sa civilima docekani na srbskoj teritoriji bez ovakvih bonova, da bi nam se posle zahvalili za vreme oluje i sada okupiraju legalnu imovinu Srba iz RSK i kurvatske! To samo budale mogu da urade!

  • Lajla says:

   @ Svetislave zivi sam svedok,nocu su ih prebacivali u kamionima preko mosta na Savi za Hrvatsku.Neko je od Srba za tu rabotu primio pare.Ranjeni borci HVO koji su ratovali u BH ljecili su se u Banjaluci na Paprikovcu,celi sprat je bio rezervisan za njih,sestre su tada dobijale platu 500DM ,moja snaja je gore radila.

   • Baja says:

    Tad sam i ja lezo u toj bolnici i guzio ti sestru

 10. milovan says:

  @lajla,Odluku da se pomogne Kurvatima u Bosni, doneli su Karadzic i Mladic.Mozda je bilo i dogovora izmedju Tudjmana i Milosevica.Ovaku odluku su pravdali,Kurvati su hriscani,popravice se slika Srba na zapadu,muslimani su krivi za rat,jer bez njihove podrske Kurvati ne bi smeli da ulaze u ratove protiv Srba itd.Jedini koji se zalagao da se pravi savez sa muslimanima protiv Kurvata Bio je Seselj.Njegova teorija je bila:Pocistiti Kurvate iz BiH sve do Mora.

  • Robert Wronsky says:

   Nepismena seljacino, Hrvati su za vas uvijek bili gospoda I castan narod I to ce I ostati. Sto se ne raspitas I zlocinima koje ste vi,zlocunacki I barbarski narod pocinili nad hrvatskim narodom, ne priznate niti dokazane zlocine u Srebrenici bad muslimanima. Monstroumi ste vi I dan danas. A Hrvate mozete samo mrziti I zaviditi im I puknuti od jada.

   • Milan+ says:

    Zavidimo vam na vasim decijim logorima u Jastrebarskom, Jasenovcu, na Pagu i sisackoj staklani.. na tome sto patoloski mrzite narod cijim jezikom govorite. Inace, u Srebrenici nije dokazano nista sem da su dzihadisti i balije iz zasticene zone "Srebrenica" pod komandom Nasera Orica ( onog koji je u selu Zalazje izvadio oci i preklao uglednog srpskog advokada, a trudnicu ubio tako sto ju je rasporio i izvadio joj plod iz utrobe-i koji uziva u Sarajevu status heroja ) dakle, ubili preko 3200 srpskih civiala ( IMENOM i PREZIMENOM ). Nekad mi je mucno da ovakve detalje pominjem...ali sa idiotom kao sto si ti , drugacije ne mozes. Nemoj da ti ja pominjem ubistva u Pakrackon poljani, u Gospicu, Sisku, Osijeku u ovom posl.ratu...Samo u Vukovaru vase ustase Mercepovci mucki su ubili 120 Srba..odvododeci ih na informativne razgovore, ubijajuci ih i bacajuci u Dunav..i to pre bilo kakvog velioog rata u Vukovaru. Vasa "gospodska" istorija sastoji se samo u tome da od nje na sve moguce nacine pokusate da pobegnete...i naravno, uvek na kraju bezuspesno.

   • Slava Rodu says:

    A kakav ste stvarno narod najbolje svedoči uklesani natpis na protestantskoj katedrali u Magdeburgu u istočnoj Nemačkoj " Gott behutte uns von Pesten, Krieger und Kroaten ". /Bože sačuvaj nas od kuge,rata i hrvata / Tu ste još za vreme 30-godišnjeg rata /1618-1648/ između protestanata i katolika/na čijoj ste strani naravno bili/ i naravno pod komandom habzburga 1630g. dolaskom u taj grad napravili takve zločine,tog puta nad Nemačkim ženama i decom da vas je cela Evropa proklela. Detalje o tome može svako ko hoće da pogleda na internetu i sam se uveri. Dakle takvi ste oduvek bili i takvi ste ostali,od Magdeburga do Jasenovca i dana današnjeg. To se najbolje vidi na tzv. koncertima tompsona. I na kraju da dodam izreku kojom su žene severne Italije plašile decu,kao uspomenu na zverstva koje su hrvati počinili služeći /kao uvek / u austrijskoj vojsci :"Scappa,viene croato " /beži (dete), ide hrvat/ I na tome da vam zavidimo? Mi vas čak i ne mrzimo , vi nam se gadite !!!

   • VLADIMIR PUTIN says:

    ROBERTE,NA KOJIM SI TI DROGAMA??? DA LI.SMRCES ILI SE UBIJAS U VENU??? MI,DA BUDEMO ZAVIDNI NA HRVATE(HA,HA,HA,HA,HA,HA.....).A,NA STA IMAMO DA BUDEMO ZAVIDNI??? MNOGO VAM,ZAVIDIMO STO NISTE IMALI DRZAVU OD 1097 DO 1918 GODINE(821 GODINU).MNOGO VAM ZAVIDIMO,STO STE BILI KONJUSARI I SLUGE MADJARSKIM FEUDALCIMA,821 GODINU!!! MNOGO VAM,ZAVIDIMO STO STE KAO NAJVECE KURVE NA PLANETI,DOCEKALI SA CVECEM,SLATKISIMA,NASMEJANIH LICA,SA PESMAMA,NEMACKU NACISTICKU VOJSKU,KADA JE BILA USLA U ZAGREB,10 APRILA 1941 GODINE!!!MNOGO VAM ZAVIDIMO NA TOME!!! MNOGO VAM ZAVIDIMO,STO STE KAO NEMACKE SLUGE,ISLI U PRVIM REDOVIMA(4 USTASKE DIVIZIJE I 2 DOMOBRANSKE) NA STALJINGRAD 1942 GODINE!!!MNOGO VAM ZAVIDIMO NA TOME,STO STE IMALI FRANJEVCE KOJI SU KLALI SRPSKU,JEVREJSKU I ROMSKU DECU U LOGORIMA SMRTI U NDH,POSEBNO U JASENOVCU(FRANJEVAC PERO BRZICA JE KAO VELIKI DUHOVNIK POKLAO ZA JEDNU NOC,1.300 SRPSKE,JEVREJSKE I ROMSKE DECE,VECINA SU BILA SRPSKA DECA).MNOGO VAM ZAVIDIMO SADISTI NAJVECI NA PLANETI I DECOUBICE!!!

  • Baja says:

   Jebali smo vam mamu i opet cemo

   • Dux says:

    Hahaha, ajde popuši još koju hrpu srpskih kurčina krezava curice, isčeprkaj tu kockicu i smiri te menstrualne tegobe već jednom! Cmizdrenje i cvilenje kao izdrndana kurvetina ti neće pomoći sledeći put kada te uhvatimo!!

 11. Baja says:

  Srbi su stoka

  • Sanitarna inspekcija says:

   Onda si i ti stoka jer ti je prađed bio Srbin i jer ti oltar u seoskoj crkvi gleda na istok !

  • Dux says:

   Naprotiv, Srbi su gospoda, a ti popi sok od borovnice. Čujem da pomaže sa menstrualnim tegobama!

 12. krneta ilija says:

  kako ce onda biti sa hrvatima u uniji tek preostaloje kad su to radili u ratu vucic goni u zagrljaj opet srbe a unija voli srbe pa ce ih zastiti od hrvatina hhhhhhh baja sto rece ti to istina je

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *